Botox Nijkerk

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nijkerk. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Nijkerk:

Aantal afspraken in Nijkerk in de afgelopen periode
394
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nijkerk
€ 129,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nijkerk
72
Vind een kliniek in de buurt van Nijkerk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nijkerk is gemiddeld € 129,00 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Nijkerk

In Nijkerk kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Nijkerk

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Nijkerk

In de omgeving van Nijkerk werken 37 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nijkerk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Nijkerk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in Nijkerk

In de omgeving van Nijkerk zijn 72 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Nijkerk is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Nijkerk zijn 35klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Nijkerk. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Nijkerk wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Nijkerk. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Nijkerk

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Nijkerk zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Nijkerk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Nijkerk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Nijkerk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Nijkerk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Nijkerk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Nijkerk

OranjeKlinieken Amersfoort
4.5
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort
6 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Ageworth
Ageworth
Amersfoort
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Een plek waar ouder worden niet wordt tegengegaan, maar waar
Afspraak maken
Onlangs 25x geboekt
Beauty and Skin Salon
4.5
Beauty and Skin Salon
Bunschoten Spakenburg
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Tulip Clinic
4.3
Tulip Clinic
Amersfoort
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Nijkerk

Wat kost een behandeling met Botox in Nijkerk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Nijkerk € 129,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nijkerk?

Binnen 15 kilometer van Nijkerk zijn 35 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Nijkerk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Nijkerk?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Nijkerk vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Nijkerk en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.