Botox Nijkerk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Nijkerk op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Nijkerk in de afgelopen periode
1.230
Laagste prijs per zone Botox in Nijkerk
€ 89,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nijkerk
€ 134,26
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nijkerk
88
Vergelijk prijzen in de buurt van Nijkerk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nijkerk is gemiddeld € 134,26 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,54) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Nijkerk

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Jeanette Veldhuizen Clinic
Jeanette Veldhuizen Clinic
Nijkerkerveen, Van Dijkhuizenstraat 74A
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Novus Clinics Amersfoort
Novus Clinics Amersfoort
Amersfoort, Markenhaven 25A
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Embrace your beauty
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 10x geboekt
HuidClinique Amersfoort
HuidClinique Amersfoort
Amersfoort, Blokzijlpark 27
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Original Skin
Original Skin
Amersfoort, Azoren 15
6 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Ageworth Amersfoort
Ageworth Amersfoort
Amersfoort, Spacelab 9
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Beauty and Skin Salon
Beauty and Skin Salon
Bunschoten Spakenburg, Albert Cuypstraat 15
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Tulip Clinic
Tulip Clinic
Amersfoort, Kamp 68
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Botox reviews Nijkerk

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Nijkerk. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 88 praktijken in de omgeving van Nijkerk.

Lees ervaringen:

Ik heb een botox behandeling gehad bij dr. Naas. Heel natuurlijk en fijn! Echt heel blij mee! Je merkt het niet maar zelf zie ik in de spiegel dat de kleine rimpels weg zijn. Precies zoals ik het wilde.
Zari Haji Rasoul
Novus Clinics Amersfoort
11 juli 2023 19:07
Super service! Heb in mijn frons Botox en daardoor is mijn hoofdpijn met 80% minder. Ga zo door!
25 oktober 2019 10:10
Ik ben hier vaker geweest voor botox behandeling en ben geel erg tevreden over het resultaat. Ik ga nooit ergens anders! Professioneel en lief arts en persooneel.
Amir Tehrani
Tulip Clinic
15 oktober 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Nijkerk

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nijkerk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Nijkerk

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Nijkerk. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 38 klinieken binnen 15 km van Nijkerk. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,00
Kraaienpootjes1 zone€ 89,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 55,00
Baby Botox0,5 zone€ 55,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Nijkerk kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Nijkerk.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Nijkerk

In de buurt van Nijkerk zijn 50 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nijkerk

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Nijkerk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Nijkerk

In de omgeving van Nijkerk zijn 88 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Nijkerk is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Nijkerk zijn 38klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Nijkerk

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Nijkerk zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Nijkerk

In Nijkerk kost één zone Botox ongeveer  € 134,26. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Nijkerk

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Nijkerk te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Nijkerk.

Professionele cosmetische klinieken in Nijkerk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Nijkerk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Novus Clinics Amersfoort
novus-clinics-amersfoort
Wordt nu
bekeken
Novus Clinics Amersfoort
Amersfoort, Markenhaven 25A
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Embrace your beauty
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Nijkerk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Nijkerk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Nijkerk goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Nijkerk

Wat kost een behandeling met Botox in Nijkerk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Nijkerk € 134,26. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nijkerk?

Binnen 15 kilometer van Nijkerk zijn 38 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Nijkerk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox