Botox Putten

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Putten. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Putten in de afgelopen periode
19
Gemiddelde prijs per zone Botox in Putten
€ 134,55
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Putten
28
Boek een kliniek in Putten

De gemiddelde prijs in Putten voor een Botox behandeling per zone ligt 13% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Putten

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Putten

In de omgeving van Putten zijn 28 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Putten. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Putten wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Putten. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 2 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Putten

Bekijk de top-2 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Putten:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Putten berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Putten

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Putten die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Putten

Arts
Antel Buitink

Antel Buitink

Beautysalon Marit Guliker (5 km) Beauty2Be Harderwijk (8 km) De Botox Specialist (9 km) Beautysalon Dacha (9 km)
+ 2 meer
Functie
Overige (BIG geregistreerd)
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
DermaPrins

DermaPrins

4.8
Oud Milligenseweg 34, Garderen (8 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Andre Peters

Drs. Andre Peters

DermaPrins (Garderen) (8 km) DermaPrins (Doornspijk) (23 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Annette Stender, praktijk voor huidverbetering
Belotero logo

Annette Stender, praktijk voor huidverbetering

4.5
Krachtenveld 10, Zeewolde (10 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Putten

Wat kost een behandeling met Botox in Putten?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Putten € 134,55. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Putten?

In Putten zijn 28 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Putten op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Putten?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Putten vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Putten en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.