Botox Hierden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Hierden. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Hierden.

Aantal afspraken in Hierden in de afgelopen periode
611
Laagste prijs per zone Botox in Hierden
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hierden
€ 126,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hierden
15
Vergelijk prijzen in de buurt van Hierden

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hierden is gemiddeld € 126,50 per zone. Dit is 12% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Hierden

Salon Puur Hierden
Salon Puur Hierden
Hierden, Zuiderzeestraatweg 147a
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
ME Clinics Harderwijk
ME Clinics Harderwijk
Harderwijk, Vitringasingel 3
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Beauty2Be Harderwijk
Beauty2Be Harderwijk
Harderwijk, Operadreef 57
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Beautysalon Marit Guliker
Beautysalon Marit Guliker
Ermelo, Dokter Holtropstraat 152b
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
De Botox Specialist
De Botox Specialist
Zeewolde,
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Beautysalon Dacha
Beautysalon Dacha
Zeewolde, Flevoplein 9
10 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Annette Stender, praktijk voor huidverbetering
Annette Stender, praktijk voor huidverbetering
Zeewolde, Krachtenveld 10
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
DermaPrins
DermaPrins
Garderen, Oud Milligenseweg 34
15 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 

Botox reviews Hierden

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Hierden. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 15 praktijken in de omgeving van Hierden.

Lees ervaringen:

Dr Buitink is echt super fijn. Ze neemt alle tijd en adviseert vanuit haar medische kennis wat het beste bij je past wat heel fijn is. Ik heb zelf botox voor mijn migraine en lip filler genomen, en ik hou helemaal niet van naalden maar ze heeft me er super goed doorheen geholpen. Ik ben super blij met het mooie resultaat. Als je overweegt om botox of fillers... Toon meer »
Dr Buitink is echt super fijn. Ze neemt alle tijd en adviseert vanuit haar medische kennis wat het beste bij je past wat heel fijn is. Ik heb zelf botox voor mijn migraine en lip filler genomen, en ik hou helemaal niet van naalden maar ze heeft me er super goed doorheen geholpen. Ik ben super blij met het mooie resultaat. Als je overweegt om botox of fillers te nemen zou ik Dr Buitink zeker aanraden. Dr Buitink bedankt voor het mooie resultaat!😊😊 Toon minder »
fereshteh ehyaeian
Salon Puur Hierden
8 augustus 2023 19:07
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectabl... Toon meer »
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectables zeker aanraden, en ik kom terug!! Toon minder »
Marloes Bronkhorst
ME Clinics Harderwijk
11 maart 2021 11:11
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk... Toon meer »
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk op de website voor het resultaat. Dank dr Marc tot de volgende keer. Toon minder »
14 maart 2021 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Hierden

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hierden? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Hierden

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Hierden. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 9 klinieken binnen 15 km van Hierden. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 250,00
3 zones€ 375,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 495,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Hierden kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Hierden.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten
Fronsrimpels voor en na foto's van Van Dijk Clinic (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Van Dijk Clinic (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Van Dijk Clinic

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Hierden

In de buurt van Hierden zijn 6 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hierden

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Hierden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Hierden

In de omgeving van Hierden zijn 15 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Hierden is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Hierden zijn 9klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hierden

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Hierden zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Hierden v.a € 90,00

In Hierden kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 126,50. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 90,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Hierden

De laagste prijs per zone Botox in Hierden is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Hierden te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Hierden.

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Hierden

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Hierden. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Hierden goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Hierden

Wat kost een behandeling met Botox in Hierden?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hierden?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?