Filler Utrecht

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Utrecht? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Utrecht en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Utrecht in de afgelopen periode
4.162
Laagste prijs per ml Filler in Utrecht
€ 189,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Utrecht
€ 364,27
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Utrecht
216
Bekijk filler klinieken in de buurt van Utrecht

De gemiddelde prijs per ML filler is in Utrecht € 364,27. Dat is 1% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 360,79).

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
15 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 79x geboekt
Derma Medical Clinics Utrecht
Derma Medical Clinics Utrecht
Utrecht, Moskeeplein 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Evita Beauty Utrecht
Evita Beauty Utrecht
Utrecht, Amsterdamsestraatweg 273
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Injection Queen Utrecht
Injection Queen Utrecht
Utrecht, Smakkelaarshoek 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aever Clinics Utrecht
Aever Clinics Utrecht
Utrecht, Boven Vredenburgpassage 7
1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen, toegankelijk en betaalbaar
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 25x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dikrama Clinics
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Best gewaardeerde en meest holistische kliniek van Nederland
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 12x geboekt

Filler reviews Utrecht

Ik ben behandeld voor lipfillers bij
Zainab Haidari.
Na behandeling geen bulten in lippen!
zeer tevreden echt een aanrader.

Groetjes,
Zeynep
24 januari 2024 14:02
Zainab is een super goede arts die heel goed luistert naar je wensen. Ik ben nu voor lipfillers en kinfillers geweest en ik ben super blij met het resultaat. Ze zullen mij snel weer zien langskomen.
Natalya Clements
Injection Queen Utrecht
30 maart 2024 11:11
Ik werd goed geholpen voor de lipfiller behandeling door Zaineb! Ik vond het heel spannend maar ze stelde me gerust en het viel heel erg mee achteraf. Erg blij met het resultaat 😊
6 maart 2024 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Utrecht

Vergelijk filler prijzen 2024 in Utrecht

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Utrecht. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 75 klinieken binnen 15 km van Utrecht. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 189,00
Lipfiller1,0 ML€ 189,00
Traangoot filler1,0 ML€ 212,81
Wallen onder ogen1,0 ML€ 212,81
Jukbeenderen1,0 ML€ 189,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 189,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 189,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 189,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 212,81
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 212,81
Neus filler1,0 ML€ 212,81
Liquid facelift-€ 500,00

Filler voor en na foto's

In de omgeving van Utrecht kun je terecht voor een cosmetische behandeling met fillers. De meeste mensen vergelijken klinieken zorgvuldig. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van filler behandelingen in de buurt van Utrecht.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Utrecht

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Utrecht. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geplande filler afspraken in de omgeving van Utrecht

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Utrecht is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Utrecht

In Utrecht zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Utrecht. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Utrecht

Een behandeling met Botox in Utrecht is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Utrecht. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Utrecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Utrecht?

Aanbevolen klinieken in Utrecht

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Utrecht voor je geselecteerd:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden - Bekijk prijzen en maak een afspraak
YourFACE Clinics - Woerden
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Onlangs 8x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Gesponsord
Dikrama Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dikrama Clinics
Wordt nu
bekeken
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Best gewaardeerde en meest holistische kliniek van Nederland
Onlangs 12x geboekt
Profhilo (2 ML)Restylane
Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Gezichtskliniek - Utrecht
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Onlangs 32x geboekt
Profhilo (2 ML)Stylage

Bekijk alle klinieken in Utrecht:

Snelle info:

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Filler behandeling Utrecht

Is het tijd voor een filler behandeling in Utrecht? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl! Hier vergelijk je eenvoudig de beste artsen en klinieken in Utrecht. In de omgeving van Utrecht zijn diverse klinieken waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Zo werkt het: voer je locatie in en vergelijk alle klinieken in de directe omgeving op ervaring, prijs en reviews. 

fillers-utrecht

Fillers Utrecht informatie

In Utrecht en haar aangrenzende gemeenten zijn meer dan 100 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een filler behandeling. Er is dus veel keuze in cosmetische klinieken in de omgeving van Utrecht. In Nederland vinden naar schatting meer dan 240.000 fillerbehandelingen plaats in 2023. In Utrecht kun je nagenoeg in iedere wijk wel terecht voor een injectables kliniek. Buiten Wittevrouwen en het Wilhelminapark zijn traditioneel goed voorzien van cosmetisch artsen. Maar ook de wijken Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten, Maarssen, Overvecht en de Binnenstad zijn voorzien van klinieken waar je terecht kunt voor Fillers in Utrecht.

Vergelijk alle klinieken:

Lip fillers Utrecht

Lipfillers zijn fillers specifiek ontwikkeld voor lippen. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de lippen af. Veel mensen willen het volume van weleer terug. Andere mensen, vaak jong volwassen hebben volle lippen als schoonheidsideaal. Sommige merken fillers zijn specifiek voor lippen ontwikkeld. Lees hier alles over lipfillers in Utrecht.

Fillers Utrecht ervaringen

Ben je op zoek naar reviews over filler behandelingen in Utrecht? Het is raadzaam om ervaringen van andere consumenten te lezen. Voer je locatie in en lees de ervaringen van alle klinieken bij jou in de omgeving.

Filler Utrecht

Injectables Utrecht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Injectables klinieken in Utrecht zijn cosmetische klinieken waar cosmetisch artsen en huidtherapeuten schoonheidsbehandelingen uitvoeren. In Utrecht maken studenten, zakenmensen, BN’ers, ambtenaren en MKB werknemers gebruik van injectables. Naar schatting worden in 2021 meer dan 600.000 injectables behandelingen in Nederland uitgevoerd. De cliënttevredenheid daarover is erg hoog over het algemeen.
Utrecht staat bekend om haar prachtige historische contouren, met de prachtige binnenstad, de Domtoren en de ‘Inktpot’, geven Utrechters kennelijk ook om uiterlijke verzorging. Er zijn tientallen injectables artsen en klinieken in Utrecht gevestigd, heb je ruim de keuze om de kliniek te kiezen die bij jou past.

Filler kliniek Utrecht

Met fillers kun je groeven en rimpels opvullen. Maar met fillers kunnen bijvoorbeeld ook de contour van je gezicht verbeteren. In Utrecht zijn de volgende hyaluronzuur behandelingen het populairst: traangoot fillers, lipfillers en hyaluronzuur behandelingen van de wallen en jukbeenderen. Fillers worden ook vaak toegepast als traangoot behandeling.

Fillers zijn eigenlijk ‘huid opvullers’. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Na een succesvolle behandeling is het effect 6 tot 18 maanden optimaal, afhankelijk van de ervaring van de arts, het merk hyaluronzuur filler en de behandellocatie.

Om die reden wordt aangeraden om voor een kliniek te kiezen waar ze een A-Merk hyaluronzuur filler gebruiken. De meeste klinieken in Utrecht gebruiken A-Merk hyaluronzuur zoals Stylage, Belotero, Restylane of Juvéderm. Met de behandellocatie bedoelen we de injectieplek. Lipfillers werken over het algemeen minder lang dan hyaluronzuur fillers bij de jukbeenderen. Dat komt doordat lippen sterk doorbloed zijn en veelvuldig bewegen. Daardoor verdwijnen de hyaluronzuur injecties daar vaak sneller dan elders.

Bekende filler klinieken in Utrecht zijn:
Dikrama Clinics
Maison du Belle
Doctors at Soap Utrecht
Jeannette Hessels kliniek
DermaClinic Utrecht

filler-kliniek-utrecht

Filler prijzen Utrecht

Bekijk de gemiddelde filler prijzen van klinieken in Utrecht. De tarieven verschillen per kliniek, per merk en per eenheid. In de tabel staan de gemiddelde prijzen. Druk op bovenstaande button om de prijzen van de Utrechtse klinieken te vergelijken.

Filler prijzen in Utrecht  
BehandelingEenheidGemiddelde prijs
Filler behandeling0,5 ML€ 288
Filler behandeling1 ML€ 378
Lipfiller1 ML€ 378
Traangoot filler1 ML€ 426
Wallen onder ogen1 ML€ 426
Jukbeenderen1 ML€ 378
Kaaklijn2 ML€ 639
Lippen opvullen1 ML€ 378
Neuslippenplooi1 ML€ 378
Marionetlijnen1 ML€ 378
Rimpels onder ogen1 ML€ 426
Rimpels bovenlip1 ML€ 426
Neus filler1 ML€ 426
   
MerkEenheidGemiddelde prijs
Saypha1 ML€ 302
Stylage1 ML€ 321
Aliaxin1 ML€ 359
Belotero1 ML€ 370
Restylane1 ML€ 416
Teosyal1 ML€ 416
Juvéderm1 ML€ 491
   
Saypha2 ML€ 511
Stylage2 ML€ 543
Aliaxin2 ML€ 607
Belotero2 ML€ 626
Restylane2 ML€ 703
Teosyal2 ML€ 703
Juvéderm2 ML€ 830

De kosten van fillers lopen in Utrecht erg uiteen. De gemiddelde prijs van 1 ML fillers is in Nederland € 395. Sommige klinieken bieden een filler aan vanaf € 250 per milliliter, bij een andere kliniek in Utrecht kost een filler minimaal € 450. Waar wordt die prijs door bepaald? Er zijn enkele A-merk fillers in Nederland. Die fillers worden wetenschappelijk onderzocht en hebben een hoog veiligheidsprofiel. Het is aan te raden om te kiezen voor een A-merk filler. Ook de ervaring van de arts, de reputatie van de kliniek en de locatie van de kliniek bepalen mede de filler prijs in Utrecht.  Het is raadzaam om op zoek te gaan naar een cosmetisch arts KNMG. Deze artsen hebben aantoonbaar veel ervaring met injectables.

Een aanbieding op lipfillers in Utrecht is er bijna nooit bij gerenommeerde klinieken. Filler aanbiedngen zijn verboden door de beroepsvereniging.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht

Profhilo Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht

Lipfillers Utrecht
Injectables Utrecht

-----------------------

Hyaluronzuur fillers Utrecht afspraak maken

Injectablesbooking.nl heeft alle behandellocaties voor hyaluronzuur fillers in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Zeist en Woerden in haar database. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Fillers in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of ingebracht met een niet gangbare injectietechniek zijn vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties. Injectablesbooking.com heeft een compleet overzicht van alle artsen en klinieken voor fillers in de regio Utrecht. Ook de prijs per fillerbehandeling verschilt aanzienlijk. 

Zoek, vergelijk en boek een injectables kliniek bij jou in de buurt!

FAQ about fillers Utrecht

Wat is een goede kliniek voor fillers in Utrecht?

Het is belangrijk om te kiezen voor een kliniek waar artsen werken met een adequate titel (zoals plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG) en de nodige ervaring. Daarnaast is het prettig om reviews te vergelijk van filler klinieken in Utrecht. 

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Utrecht

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Utrecht:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Utrecht in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Utrecht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Utrecht die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Utrecht

Welke arts voor lippen opvullen in Utrecht?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Utrecht

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Utrecht

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Utrecht

Wat kost een behandeling met fillers in Utrecht?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Utrecht?

Waar is de beste filler behandelaar in Utrecht?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Utrecht?