170151_ABCClinic_Logo-restyle_DEF_CMYK_zonderslogan

ABC Clinic Breda

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wil verbeteren en behouden (Mooi jezelf blijven) door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving.
Daarnaast bieden wij cosmetische behandelingen aan om medische problemen te kunnen aanpakken zoals hyperhidrosis, acne, migraine en bruxisme.

- Gespecialiseerde en ervaren (cosmetisch) artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten die met A-producten werken
- Wij beschikken over artsen, chirurgen en huidtherapeuten die met elkaar samenwerken. Mensen krijgen zo een optimaal advies (smeren, laseren, injecteren of chirurgisch snijden).

ABC Clinic Breda uit Breda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.6
72 reviews
Dr van Abeelen en haar team stelt je direct gerust en praten je er gezellig doorheen. Geen moment pijn gehad en het was in een mum van tijd klaar. Top!
Lydia van Ferneij
6 januari 2022 14:02
Ooglidcorrectie, uitgevoerd door Drs. van abeelen. Top dokter die je zeer op je gemak stelt en heel relaxed is. Heb geen centje pijn gehad. Na één week terug voor de hechtingen, ook dit was super, niks van gevoeld. Zeker een aanrader
Liesbeth Besselink
31 december 2021 11:11
Van stap 1 tot de laatste verdienen ze hier 5 sterren. Perfecte begeleiding & verbluffend resultaat. Geen idee waar ik moest zijn voor de bovenooglidcorrectie, maar zo blij dat ik bij Dr. Van Abbeelen terecht kwam. Zij & haar team stelden me gerust en maakten me mooier. Een aanrader!
Hanne Feskens
17 december 2021 22:10
2 december 2021 een bovenooglidcorrectie ondergaan door plastisch chirurg Marjolijn v Abeelen en Maaike Princen ( ok assistente). Bij binnenkomst hing er meteen een relaxte sfeer. Ik werd vriendelijk ontvangen. De ingreep viel me 100% mee. Thuis ieder uur gekoeld gedurende de eerste week. Na een een week zijn door de ok assistente de hechtingen verwijderd. E... Toon meer »
2 december 2021 een bovenooglidcorrectie ondergaan door plastisch chirurg Marjolijn v Abeelen en Maaike Princen ( ok assistente).
Bij binnenkomst hing er meteen een relaxte sfeer.
Ik werd vriendelijk ontvangen. De ingreep viel me 100% mee. Thuis ieder uur gekoeld gedurende de eerste week. Na een een week zijn door de ok assistente de hechtingen verwijderd. En uitleg gekregen voor de komende tijd. Na 3 maanden wordt het eindresultaat bekeken. Kortom een fijne rustige professionele kliniek met prettige vakkundige mensen. Toon minder »
J.M. Weterings
10 december 2021 11:11
Prettige omgeving, aardige mensen. De procedures worden duidelijk uitgelegd. Goede nazorg, dag na de onderooglid correctie wordt je nog nagebeld om te vragen hoe het gaat. Totale effect is er nog niet (operatie is pas 1 week geleden) maar nu al tevreden.
Claudia Roovers
8 december 2021 16:04
Behulpzaam, vriendelijk en deskundig personeel! Zeer prettige ambiance. Voorafgaand duidelijke uitleg en de ingreep verliep zoals verteld. Werken correct op tijd; géén wachttijden. TOP!
Arina Groeneveld - Ippel
5 februari 2021 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €149 per zone
Botox
V.a. €149 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Restylane
V.a. €450 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €325 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €295 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
3500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2010
Adres
Paardeweide 22, Breda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling