Lipfillers Amersfoort

2 mei 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Amersfoort staat bekend om zijn oude stadshart met gebouwen als de befaamde Koppelpoort. In de oude binnenstad is heerlijk winkelen voor iedereen. Mensen uit Amersfoort hebben schoonheid hoog in het vaandel zitten. Het is daarom niet gek dat lipfillers hier erg populair zijn. Cosmetisch artsen voeren al meer dan 20 jaar behandelingen met lipfillers uit. Hyaluronzuur is het stofje waarmee de lippen opgevuld worden. Dit hyaluronzuur is een stofje wat van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Een lipfiller heeft 6 tot 12 maanden effect, daarna is de hyaluronzuur volledig opgenomen in het lichaam. Overweeg jij een lipfiller? Lees in dit artikel alle informatie over lipfillers Amersfoort

lip-filler-amersfoort

Lip fillers kliniek Amersfoort

In Amersfoort zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 67 artsen en klinieken die injectables behandelingen toepassen. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. 

Lipfiller klinieken in een straal van 15 kilometer van Amersfoort zijn: 

Cosmetische Praktijk Amersfoort

BM Clinics Baarn
Beauty Inject Nijkerk
Oranje Klinieken Amersfoort

Dr. B. Esthetics Hilversum

Kliniek Heihof

Lippen opvullen Amersfoort

Lippen opvullen wordt gedaan met hyaluronzuur door cosmetische artsen. In elk menselijk lichaam komt al hyaluronzuur voor. Er zijn diverse merken en varianten hyaluronzuur fillers. Voor iedere indicatie is er een geschikte hyaluronzuur filler. Een filler die geschikt is voor de kaaklijn moet namelijk andere capaciteiten hebben dan een filler die geschikt is voor de traangoot. Een hyaluronzuur filler voor de lippen is 6-12 maanden effectief, afhankelijk van de het gebruikte merk. Daarna is de hyaluronzuur volledig in het lichaam opgenomen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfiller reviews Amersfoort

Een aantal weken geleden ben ik bij Faceland geweest voor lipfillers. Ik wilde de dunne plooitjes boven mijn bovenlip weg hebben en iets vollere lippen. Maar het moest wel natuurlijk ogen. dr Robin Zolgmann was mijn behandelend arts. Zij legde heel duidelijk en vriendelijk uit wat ze zou doen en verzekerde mij dat het er heel natuurlijk uit zou komen te zien... Toon meer »
Een aantal weken geleden ben ik bij Faceland geweest voor lipfillers. Ik wilde de dunne plooitjes boven mijn bovenlip weg hebben en iets vollere lippen. Maar het moest wel natuurlijk ogen. dr Robin Zolgmann was mijn behandelend arts. Zij legde heel duidelijk en vriendelijk uit wat ze zou doen en verzekerde mij dat het er heel natuurlijk uit zou komen te zien. De behandeling was zo goed als pijnloos aangezien er daarvoor een verdovings crème wordt aangebracht. Ik ben zo blij met het resultaat. Zoals ik gehoopt had is het ook geworden. Toon minder »
Annemieke Eikelhof
Faceland Utrecht
19 juli 2022 07:07
Ben super tevreden van de lipfillers!!! Raad jullie aan iedereen aan. Arts was zeer bekwaam en gaf zonder tegenzin antwoorden op de 101 vragen die we hadden. Perfecte inschatting en advies naar de nodige fillers voor het resultaat dat we wensten. Nam zijn tijd en was praktisch pijnloos!! SUPER BEDANKT CROWN BEAUTY CENTER
Amal Oulad
Crown Beauty Centre
22 maart 2018 13:01
Ik heb hele goede ervaringen met deze kliniek. Ik heb zelf lipfillers en kinfiller in deze kliniek laten doen en ik ben zo blij met het resultaat. Ik heb eerder lipfillers laten doen in een andere kliniek en het resultaat was lang niet zo mooi en natuurlijk als bij cosmetic clinics. Dankjewel Nicolette! ik kom zeker terug mocht het nodig zijn.
14 april 2023 17:05

Lip filler Amersfoort

Fillers in je lippen worden lipfillers genoemd en deze fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur.
Er zijn verschillende filler merken; Aliaxin LV, Belotero Lips, Restylane Kiss en Juvéderm Smile. Een lipfiller is ongeveer 6 tot 12 maanden effectief, daarna wordt het hyaluronzuur in je lichaam opgenomen. Het is belangrijk om aan je arts te vragen met welk merk filler je wordt behandeld. Check hier een overzicht van alle A-merk hyaluronzuur fillers  in Nederland. Bespreek voor een behandeling altijd de mogelijkheden en potentiële complicaties met de behandelend arts.

------------------

Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lipfillers kosten Amersfoort

Bekijk in de tabel de gemiddelde lipfiller prijzen in Amersfoort per 1 ML. Bij de goedkoopste kliniek is de prijs € 169 per ML. De prijs verschilt van kliniek tot kliniek. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van lipfiller klinieken in Amersfoort.

Lipfiller prijzen in Amersfoort  
MerkEenheidGemiddelde prijs
Hyaluronzuur filler0,5 ML€ 271
 1,0 ML€ 355
Belotero filler0,5 ML€ 285
 1,0 ML€ 348
Aliaxin filler0,5 ML€ 276
 1,0 ML€ 337

De kosten van filler behandelingen liggen ver uiteen bij de diverse klinieken. Eén ML hyaluronzuur varieert tussen de €185 en € 350 per ML. Het is aan te raden om je niet blind te staren op de tarieven. Het resultaat is uiteraard het belangrijkste. Een ervaren arts kan fantastische resultaten neer zetten met injectables. Bij het doen van lipfillers is kwaliteit erg belangrijk.  Het is daarom belangrijk om injectables klinieken in Amersfoort te vergelijken op kwaliteit. 

Botox lippen Amersfoort

Veel mensen denken dat lippen kunnen worden opgevuld met botulinetoxine (Botox). Lippen kunnen niet worden opgevuld met botulinetoxine. Met botulinetoxine kunnen kleine spiertjes tijdelijk worden uitgeschakeld, bijvoorbeeld om rimpels te voorkomen. Botulinetoxine wordt voornamelijk toegepast om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes te behandelen. Botulinetoxine wordt wel toegepast voor een lipflip behandeling. Met deze behandeling wordt de lip iets naar buiten gekanteld waardoor deze optisch iets voller lijkt. Ook in de omgeving van Amersfoort zijn er klinieken waar een lipflip behandeling wordt uitgevoerd.

Lees verder:
Botox kliniek Amersfoort

Zoek, vergelijk en boek

Lipfiller voor en na Amersfoort

Lippen voor en na foto's van Cosmetology Laser & Beauty Clinic (voor)
Lippen voor en na foto's van Cosmetology Laser & Beauty Clinic (na)
Deze foto's zijn van Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Deze foto's zijn van Ivy clinics Den Bosch
Lippen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Lippen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Boek je injectables behandeling in Amersfoort

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Van Dijk Clinic
Van Dijk Clinic
Amersfoort, Weverssingel 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Tulip Clinic
Tulip Clinic
Amersfoort, Kamp 68
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
David Njoo Skin & Laser Clinics
David Njoo Skin & Laser Clinics
Amersfoort, Vondelplein 4D
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
Skinfinity Amersfoort
Skinfinity Amersfoort
Amersfoort, Koningin Wilhelminalaan 1
1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Cosmetic Clinics Amersfoort
Cosmetic Clinics Amersfoort
Amersfoort, Leusderweg 214
1 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Happy Fillers
Happy Fillers
Leusden, Larikslaan 2
3 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Skinstitute
Skinstitute
Leusden, Hamersveldseweg 6D
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over lipfillers in Amersfoort

1. Welke lip filler blijft het langst zitten?

De lipfiller die het langst blijft zitten is een A-Merk. Het is raadzaam om te worden behandeld door een A-Merk filler. A-Merk fillers zijn o.a. Belotero en Aliaxin. 

Het is goed om te bedenken dat stevige fillers langer blijven zitten, maar wel sneller voelbaar zijn door de huid heen en/of een resultaat geven wat als onnatuurlijk kan worden ervaren. Een minder stevige filler is zachter en natuurlijker, maar geeft in de regel wel minder lang resultaat. Bekijk alle A-Merken fillers hier.

2. Wat is de prijs van 1 ML lip filler in Amersfoort?

In de omgeving van Amersfoort kost de goedkoopste lip behandeling € 169 en kost 1 ML lipfiller gemiddeld € 355. Vergelijk hier tarieven van alle klinieken in de buurt. 

3. Welke kliniek in Amersfoort voor lip fillers?

3 tips om een cosmetische (lipfiller) kliniek in Amersfoort te kiezen.

  1. Kies een kliniek met ervaren cosmetisch artsen
  2. Kies een cosmetische kliniek die over langere periode positieve reviews ontvangt
  3. Kies een kliniek die met A-Merk fillers werkt

Vergelijk alle artsen en klinieken voor een injectables behandeling in Amersfoort op deze website.

4. Wat kan er fout gaan met lipfillers?

Met lipfillers is er kans op de volgende complicaties:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  4. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  5. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  6. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  7. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt