Ludy Holst

Drs. Ludy Holst

BIG-nummer: 29045796401

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts KNMG en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water. Mijn bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en is de laatste jaren van eenmanszaak uitgegroeid tot een opleidingskliniek voor cosmetisch artsen en huidtherapeuten op vier locaties in Zuid Holland. Het biedt mij en mijn team continue uitdaging het beste voor mijn cliënten te kunnen aanbieden.

Ik richt mij met name op het gebied van Anti-aging in de cosmetisch geneeskundige en de daarbij veelgehoorde verouderingsklachten van de huid. Het is een mooie uitdaging met de huidige technieken om deze klachten te kunnen verhelpen. De contacten met onze cliënten zijn heel waardevol en die verdienen de juiste integrale behandeling. Veroudering komt nooit alleen zeg ik altijd!

Het gaat om een complete aanpak en daarvoor hebben wij alles in huis. Iedere dag verbaas ik me weer over het feit dat men zo bang is om injectables te doen en bang is voor een over the top uitkomst. Terwijl onderbehandeling een veel groter risico is voor een onnatuurlijk uiterlijk. Bijvoorbeeld door alleen de lippen te laten opvullen. Dan heb je ergens in geïnvesteerd en is het resultaat er niet naar wat je werkelijk voor ogen had. Ik werk graag in stapjes maar maak het wel graag helemaal af en ook is het altijd zo mooi te zien dat de cliënt geen herstelperiode heeft tussen de behandelingen in en dus alle dagelijkse bezigheden direct weer kan hervatten.

Drs. Ludy Holst is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Beroepsverenigingen
NVCG
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Aantal behandelingen per jaar
2000
Ervaring
8 Jaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzaam bij klinieken

VANLENNEP-original jpg

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

Frederikstraat 70, Den Haag
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010
Kliniek bekijken
VANLENNEP-original jpg

Van Lennep Kliniek Oegstgeest

De Kempenaerstraat 9, Oegstgeest
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010
Kliniek bekijken
VANLENNEP-original jpg

Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein

Willem Witsenplein 7, Den Haag
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010
Kliniek bekijken