Botox Weert

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Weert. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Weert.

Aantal afspraken in Weert in de afgelopen periode
254
Laagste prijs per zone Botox in Weert
€ 125,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Weert
€ 130,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Weert
14
Vergelijk prijzen in de buurt van Weert

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Weert is gemiddeld € 130,00 per zone. Dit is 9% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Weert

Acura Medisch Centrum Weert
Acura Medisch Centrum Weert
Weert, Hoogstraat 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
DermaCare Skinclinic Weert
DermaCare Skinclinic Weert
Weert, Maaspoort 29
<1 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Clinique Cosmetique Weert
Clinique Cosmetique Weert
Weert, Huzaarhof 3
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Esthétique Luxury Skin Solutions Stramproy
Esthétique Luxury Skin Solutions Stramproy
Stramproy, Frans Strouxstraat 7
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dream Fillers
Dream Fillers
Geleen, Rijksweg Zuid 117
33 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Dream Fillers maakt al je esthetische dromen waar!
BeloteroRadiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 23x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
145 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
101 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
112 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Weert

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Weert. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 14 praktijken in de omgeving van Weert.

Lees ervaringen:

Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
29 augustus 2022 01:01
Je kunt bij Marjan Aldenzee op een laagdrempelige manier terecht voor diverse botox- en fillerbehandelingen. Haar praktijk is kleinschalig, modern ingericht en heeft een warme uitstraling. Al deze aspecten komen ook samen in Marjan als persoon: ze is toegankelijk, dienstverlenend en open. Kortom, een prettige plek waar je met open armen ontvangen wordt.
9 januari 2024 15:03
Ik ben blij dat ik de kans krijg om een ​​positief oordeel uit te spreken over de toediening van Botox en de professionaliteit van de kliniek en de arts die deze procedure uitvoert. Naar mijn mening kan Botox een geweldige oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om het uiterlijk van de huid te verbeteren en rimpels te verminder... Toon meer »
Ik ben blij dat ik de kans krijg om een ​​positief oordeel uit te spreken over de toediening van Botox en de professionaliteit van de kliniek en de arts die deze procedure uitvoert. Naar mijn mening kan Botox een geweldige oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om het uiterlijk van de huid te verbeteren en rimpels te verminderen. De kliniek waar ik regelmatig de ingreep uitvoer. De arts die de Botox-behandeling uitvoert, is een ervaren specialist met passende opleiding en tal van positieve referenties. Het is ook belangrijk dat de arts luistert naar de behoeften en verwachtingen van de patiënt en dienovereenkomstig adviseert. Bedankt ♥️🫂☺️ Toon minder »
Sisi W przestrzeni swej
Filler Kliniek Helmond
31 maart 2024 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Weert

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Weert? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Weert

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Weert. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 4 klinieken binnen 15 km van Weert. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 125,00
3 zones€ 385,00
Fronsrimpels1 zone€ 125,00
Kraaienpootjes1 zone€ 125,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 125,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 105,00
Baby Botox0,5 zone€ 105,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Weert kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Weert.

Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Weert

In de buurt van Weert zijn 10 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Weert

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Weert is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Weert

In de omgeving van Weert zijn 14 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Weert is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Weert zijn 4klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Weert

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Weert zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Weert v.a € 125,00

In Weert kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 130,00. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 125,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Weert

De laagste prijs per zone Botox in Weert is momenteel € 125,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Weert te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Weert.

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Weert

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Weert. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Weert goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Weert

Wat kost een behandeling met Botox in Weert?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Weert?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?

Andere steden in de buurt