Botox Weert

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Weert op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Weert in de afgelopen periode
219
Laagste prijs per zone Botox in Weert
€ 125,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Weert
€ 130,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Weert
14
Vergelijk prijzen in de buurt van Weert

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Weert is gemiddeld € 130,00 per zone. Dit is 9% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Weert

Acura Medisch Centrum Weert
Acura Medisch Centrum Weert
Weert, Hoogstraat 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Clinique Cosmetique Weert
Clinique Cosmetique Weert
Weert, Huzaarhof 3
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Esthétique Luxury Skin Solutions Stramproy
Esthétique Luxury Skin Solutions Stramproy
Stramproy, Frans Strouxstraat 7
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Asten, 1e Sint Jozefstraat 1A
17 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Kliniek3
Kliniek3
Horn, Daalakkerstraat 26
18 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Alizonne Meijel
Alizonne Meijel
Meijel, Molenbaan 35
18 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
BeauMedique Valkenswaard
BeauMedique Valkenswaard
Valkenswaard, Markt 21
20 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Derma Crea Pelt
Derma Crea Pelt
Pelt, Dorpsstraat 49
20 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Weert

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Weert. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 14 praktijken in de omgeving van Weert.

Lees ervaringen:

Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
29 augustus 2022 01:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Weert

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Weert? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Weert

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Weert. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 4 klinieken binnen 15 km van Weert. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 125,00
Fronsrimpels1 zone€ 125,00
Kraaienpootjes1 zone€ 125,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 125,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 100,00
Baby Botox0,5 zone€ 100,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Weert kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Weert.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Weert

In de omgeving van Weert zijn 14 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Weert is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Weert zijn 4klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Weert

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Weert zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Weert

In Weert kost één zone Botox ongeveer  € 130,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Weert

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Weert te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Weert.

Veelgestelde vragen in Weert

Wat kost een behandeling met Botox in Weert?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Weert € 130,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Weert?

Binnen 15 kilometer van Weert zijn 4 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Weert op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox