Botox Dalfsen

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Dalfsen. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Dalfsen in de afgelopen periode
195
Gemiddelde prijs per zone Botox in Dalfsen
€ 172,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dalfsen
55
Bekijk klinieken in Dalfsen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Dalfsen 10% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 156,11).

Vergelijk Botox klinieken in Dalfsen

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Dalfsen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Dalfsen

Welke 5 klinieken in de omgeving van Dalfsen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Dalfsen

Een behandeling met Botox in Dalfsen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Dalfsen. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Dalfsen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Dalfsen?

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Dalfsen

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Dalfsen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Dalfsen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Dalfsen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Dalfsen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Dalfsen

Kliniek
BM

BM Clinics Zwolle

4.9
Schrevenweg 24, Zwolle (9 km)
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 219
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Ismaël Achekar

Dr. Ismaël Achekar

BM Clinics Zwolle (9 km) BM Clinics Arnhem (62 km) VIA Clinic (98 km) BM Clinics Amsterdam (100 km)
+ 1 meer
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 219
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Irene Klein

Drs. Irene Klein

BM Clinics Zwolle (9 km) The Body Clinic Duiven (63 km) The Body Clinic Amsterdam (96 km) The Body Clinic Rotterdam (138 km)
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 219
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Dalfsen

Wat zijn de kosten van Botox in Dalfsen?

De prijs van een zone Botox in Dalfsen is gemiddeld € 172,13. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Dalfsen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Dalfsen?

In de omgeving van Dalfsen zijn 55 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Dalfsen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Dalfsen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Dalfsen?

Kies de beste Botox arts in Dalfsen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Dalfsen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.