Botox Den Ham

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Den Ham. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Den Ham in de afgelopen periode
20
Gemiddelde prijs per zone Botox in Den Ham
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Den Ham
4
Boek een kliniek in Den Ham

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Den Ham

In de omgeving van Den Ham zijn 4 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Den Ham. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Den Ham wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Den Ham. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Den Ham

Kliniek
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look

Huidkliniek Annemiek - Perfect Look

5
Meester Kunstweg 2, Vriezenveen (10 km)
Kliniek opgericht
2011

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Edward Berends

Drs. Edward Berends

Huidkliniek Annemiek - Perfect Look (10 km) Cyelle Wezep- Perfect Look (34 km) Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look (45 km) Perfect Look Westerbork (45 km)
+ 9 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Huisartspraktijk P. Tichelaar

Huisartspraktijk P. Tichelaar

3.8
Dorpsstraat 22, Kloosterhaar (12 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Den Ham

Wat kost een behandeling met Botox in Den Ham?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Den Ham onbekend. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Den Ham?

In Den Ham zijn 4 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Den Ham op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Den Ham?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Den Ham vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Den Ham en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.