Botox Hellevoetsluis

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Hellevoetsluis. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Hellevoetsluis.

Aantal afspraken in Hellevoetsluis in de afgelopen periode
725
Laagste prijs per zone Botox in Hellevoetsluis
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hellevoetsluis
€ 130,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hellevoetsluis
20
Vergelijk prijzen in de buurt van Hellevoetsluis

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hellevoetsluis is gemiddeld € 130,00 per zone. Dit is 9% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Hellevoetsluis

Kliniek Voorne Putten
Kliniek Voorne Putten
Hellevoetsluis, Schelpenpad 2C
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Lasersalon Hellevoetsluis
Lasersalon Hellevoetsluis
Hellevoetsluis, Hoonaartstraat 70a
1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Biogelique salon voor huidverbetering
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
1 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Medic Cosmetic Clinics Middelharnis
Medic Cosmetic Clinics Middelharnis
Middelharnis, Zandpad 18
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Spijkenisse, Gorsstraat 3
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Finezza Esthetiek Maassluis
Finezza Esthetiek Maassluis
Maassluis, Populierendal 44
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker
Spijkenisse, Amazonestraat 2
14 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 

Botox reviews Hellevoetsluis

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Hellevoetsluis.

Bekijk reviews

Botox in de kaakspieren gekregen wegens jarenlang hoofdpijn door kaakklemmen. Ik heb geen hoofdpijn meer gehad en heb geen pijnstillers meer hoeven gebruiken. Dat is sinds mijn kindertijd niet meer gebeurt. Ik ben dus zeer tevreden en intens dankbaar.
7 oktober 2022 16:04
Botox in de kaakspieren gekregen wegens jarenlang hoofdpijn door kaakklemmen. Ik heb geen hoofdpijn meer gehad en heb geen pijnstillers meer hoeven gebruiken. Dat is sinds mijn kindertijd niet meer gebeurt. Ik ben dus zeer tevreden en intens dankbaar.
7 oktober 2022 16:04
Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Hellevoetsluis

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hellevoetsluis? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Hellevoetsluis

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Hellevoetsluis. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 10 klinieken binnen 15 km van Hellevoetsluis. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 265,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 400,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Hellevoetsluis kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Hellevoetsluis.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Hellevoetsluis

In de omgeving van Hellevoetsluis werken 10 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hellevoetsluis

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hellevoetsluis is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Hellevoetsluis

In de omgeving van Hellevoetsluis zijn 20 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Hellevoetsluis is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Hellevoetsluis zijn 10klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hellevoetsluis

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Hellevoetsluis zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Hellevoetsluis v.a € 99,00

In Hellevoetsluis kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 130,00. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Hellevoetsluis

De laagste prijs per zone Botox in Hellevoetsluis is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Hellevoetsluis te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Hellevoetsluis.

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Hellevoetsluis

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Hellevoetsluis. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hellevoetsluis waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hellevoetsluis Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hellevoetsluis, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Hellevoetsluis

Wat kost een behandeling met Botox in Hellevoetsluis?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hellevoetsluis?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?