Botox Goeree-Overflakkee

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Goeree-Overflakkee. Lees informatie en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Goeree-Overflakkee in de afgelopen periode
226
Gemiddelde prijs per zone Botox in Goeree-Overflakkee
€ 130,89
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Goeree-Overflakkee
19
Vergelijk klinieken in de buurt van Goeree-Overflakkee

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 130,89 in de omgeving van Goeree-Overflakkee. Dat is 7% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 141,41).

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Vergelijk Botox klinieken in Goeree-Overflakkee

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Goeree-Overflakkee. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Goeree-Overflakkee

In een straal van 15 km rond Goeree-Overflakkee zijn 13 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Goeree-Overflakkee

Welke 3 klinieken in de omgeving van Goeree-Overflakkee zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Goeree-Overflakkee

Boek een Botox behandeling in Goeree-Overflakkee. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Goeree-Overflakkee. Binnen 15 km rond Goeree-Overflakkee zijn 6klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Goeree-Overflakkee. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Goeree-Overflakkee. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Goeree-Overflakkee.

Populairste behandelingen in Goeree-Overflakkee

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Goeree-Overflakkee

De prijs van een zone Botox in Goeree-Overflakkee is gemiddeld  € 130,89. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Goeree-Overflakkee bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Goeree-Overflakkee

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Goeree-Overflakkee met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Goeree-Overflakkee regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Goeree-Overflakkee.

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Goeree-Overflakkee? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 2 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Goeree-Overflakkee

Dit zijn 2 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Goeree-Overflakkee. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Goeree-Overflakkee

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Goeree-Overflakkee die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Voor en na foto's Goeree-Overflakkee

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Goeree-Overflakkee.

Botox reviews Goeree-Overflakkee

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Goeree-Overflakkee. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Goeree-Overflakkee. Bekijk ervaringen bij 19 esthetische praktijken in de buurt van Goeree-Overflakkee.

Vergelijk meningen:

Botox in de kaakspieren gekregen wegens jarenlang hoofdpijn door kaakklemmen. Ik heb geen hoofdpijn meer gehad en heb geen pijnstillers meer hoeven gebruiken. Dat is sinds mijn kindertijd niet meer gebeurt. Ik ben dus zeer tevreden en intens dankbaar.
7 oktober 2022 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Goeree-Overflakkee

Boek je injectables behandeling in

Lasersalon Hellevoetsluis
Lasersalon Hellevoetsluis
Hellevoetsluis, Hoonaartstraat 70a
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Biogelique salon voor huidverbetering
4.7
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
10 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Liquid Beauty Hellevoetsluis
Liquid Beauty Hellevoetsluis
Hellevoetsluis, Bruggehoofd 78
12 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Goeree-Overflakkee

Wat zijn de kosten van Botox in Goeree-Overflakkee?

De prijs van een zone Botox in Goeree-Overflakkee is gemiddeld € 130,89. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Goeree-Overflakkee.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Goeree-Overflakkee?

In de omgeving van Goeree-Overflakkee zijn 6 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Goeree-Overflakkee en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Goeree-Overflakkee op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties