Botox Middelharnis

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Middelharnis op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Middelharnis in de afgelopen periode
387
Laagste prijs per zone Botox in Middelharnis
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Middelharnis
€ 149,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Middelharnis
14
Vergelijk klinieken in de buurt van Middelharnis

De gemiddelde prijs in Middelharnis voor een Botox behandeling ligt 4% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Middelharnis

Medic Cosmetic Clinics Middelharnis
Medic Cosmetic Clinics Middelharnis
Middelharnis, Zandpad 18
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Kliniek Voorne Putten
Kliniek Voorne Putten
Hellevoetsluis, Schelpenpad 2C
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Lasersalon Hellevoetsluis
Lasersalon Hellevoetsluis
Hellevoetsluis, Hoonaartstraat 70a
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Biogelique salon voor huidverbetering
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
9 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dream Fillers
Dream Fillers
Geleen, Rijksweg Zuid 117
146 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Dream Fillers maakt al je esthetische dromen waar!
BeloteroRadiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 23x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
102 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
29 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Middelharnis

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Middelharnis. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 14 praktijken in de omgeving van Middelharnis.

Lees ervaringen:

Botox in de kaakspieren gekregen wegens jarenlang hoofdpijn door kaakklemmen. Ik heb geen hoofdpijn meer gehad en heb geen pijnstillers meer hoeven gebruiken. Dat is sinds mijn kindertijd niet meer gebeurt. Ik ben dus zeer tevreden en intens dankbaar.
7 oktober 2022 16:04
Botox in de kaakspieren gekregen wegens jarenlang hoofdpijn door kaakklemmen. Ik heb geen hoofdpijn meer gehad en heb geen pijnstillers meer hoeven gebruiken. Dat is sinds mijn kindertijd niet meer gebeurt. Ik ben dus zeer tevreden en intens dankbaar.
7 oktober 2022 16:04
Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Middelharnis

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Middelharnis? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Middelharnis

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Middelharnis. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 6 klinieken binnen 15 km van Middelharnis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 265,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 400,00

Botox voor en na Middelharnis

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Middelharnis.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Middelharnis

In de buurt van Middelharnis zijn 8 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Middelharnis

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Middelharnis is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Middelharnis

Een behandeling met Botox in Middelharnis is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Middelharnis. Binnen 15 km rond Middelharnis zijn 6klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Middelharnis, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Middelharnis.

Populaire botox behandelingen in Middelharnis

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Middelharnis zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Middelharnis v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Middelharnis is momenteel € 99,00. In Middelharnis kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 149,67. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Middelharnis

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Middelharnis is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Middelharnis te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Middelharnis.

Bekijk 2 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Middelharnis

Dit zijn 2 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Middelharnis. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Middelharnis goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Middelharnis

Wat zijn de kosten van Botox in Middelharnis?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Middelharnis?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?

Andere steden in de buurt