Botox Middelharnis

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Middelharnis. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Middelharnis in de afgelopen periode
31
Gemiddelde prijs per zone Botox in Middelharnis
€ 155,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Middelharnis
10
Boek een kliniek in Middelharnis

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Middelharnis

In de omgeving van Middelharnis zijn 10 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Middelharnis. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Middelharnis wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Middelharnis. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Middelharnis

Kliniek
Medic Cosmetic Botox

Medic Cosmetic Clinics Middelharnis

Zandpad 18, Middelharnis (<1 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
John van der Werff

Dr. John van der Werff

Kliniek Voorne Putten  (7 km) Kliniek Alphen (53 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Middelharnis

Wat kost een behandeling met Botox in Middelharnis?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Middelharnis € 155,75. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Middelharnis?

In Middelharnis zijn 10 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Middelharnis op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Middelharnis?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Middelharnis vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Middelharnis en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.