Botox Biddinghuizen

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Biddinghuizen. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Biddinghuizen in de afgelopen periode
42
Gemiddelde prijs per zone Botox in Biddinghuizen
€ 127,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Biddinghuizen
17
Vergelijk klinieken in Biddinghuizen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Biddinghuizen 18% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Vergelijk Botox klinieken in Biddinghuizen

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Biddinghuizen. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Biddinghuizen

Welke 2 klinieken in de omgeving van Biddinghuizen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Biddinghuizen

Boek een Botox behandeling in Biddinghuizen. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Biddinghuizen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Biddinghuizen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Biddinghuizen.

Top 3 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Biddinghuizen

Dit is de top-3 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Biddinghuizen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Biddinghuizen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Biddinghuizen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Biddinghuizen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Biddinghuizen

Veelgestelde vragen in Biddinghuizen

Wat zijn de kosten van Botox in Biddinghuizen?

De prijs van een zone Botox in Biddinghuizen is gemiddeld € 127,25. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Biddinghuizen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Biddinghuizen?

In de omgeving van Biddinghuizen zijn 17 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Biddinghuizen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Biddinghuizen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Biddinghuizen?

Kies de beste Botox arts in Biddinghuizen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Biddinghuizen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.