Botox Koog aan de Zaan

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Koog aan de Zaan. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Koog aan de Zaan in de afgelopen periode
4.920
Gemiddelde prijs per zone Botox in Koog aan de Zaan
€ 143,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Koog aan de Zaan
384
Vergelijk prijzen in de buurt van Koog aan de Zaan

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Koog aan de Zaan is gemiddeld € 143,86 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Koog aan de Zaan

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Koog aan de Zaan

De volgende klinieken in de buurt van Koog aan de Zaan worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
5
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Bekijk agenda
Onlangs 39x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
SkinSensible
skinsensible logo
Wordt nu
bekeken
5
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Bekijk agenda
Onlangs 60x geboekt
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Koog aan de Zaan

In de omgeving van Koog aan de Zaan werken 254 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Koog aan de Zaan

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Koog aan de Zaan is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Koog aan de Zaan

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Koog aan de Zaan worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Koog aan de Zaan zijn 130 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Koog aan de Zaan

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Koog aan de Zaan zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan kost één zone Botox ongeveer  € 143,86. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Koog aan de Zaan. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Koog aan de Zaan.

Botox aanbiedingen in Koog aan de Zaan

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Koog aan de Zaan te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Koog aan de Zaan hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Koog aan de Zaan?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Koog aan de Zaan

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Koog aan de Zaan. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Koog aan de Zaan waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Koog aan de Zaan Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Koog aan de Zaan, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Voor en na Botox in Koog aan de Zaan

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Koog aan de Zaan.

Botox reviews Koog aan de Zaan

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Koog aan de Zaan.

Bekijk reviews

Lieve Junior leren kennen in Beverwijk. Nadat hij zijn eigen plekje is gestart in Amsterdam ben ik nog altijd klant bij Skin miracle. Jeronimo is echt een professionel in zijn werk. Hij luistert naar je wensen, geeft advies en gaat voor een natuurlijke uitstraling! Echt een topper! #fillers#botox
Debby Engelbarts
Skinmiracle Clinic
30 september 2021 08:08
Vandaag was ik bij skinmiracel bij Dr. Oğuzhan Yilmaz Twee weken terug was ik voor een botox behandeling bij hem. Vandaag voor de na controle super resultaat ik ben erg bij.
Handan Gozegir
Skinmiracle Clinic
29 november 2022 16:04
Geweest voor baby- Botox en super goed bevallen. Met zorg behandeld voor het optimale resultaat. Je voelt je hier zeker op je gemak.
Anne van het Hooft
Skinmiracle Clinic
24 augustus 2023 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Koog aan de Zaan

Boek je injectables behandeling in Koog aan de Zaan

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
5
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
13 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 26x geboekt
Body Unlimited Zaandam
4.8
Body Unlimited Zaandam
Zaandam, Paltrokstraat 16
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Cotton Spa Zaandam
4.4
Cotton Spa Zaandam
Zaandam, Gedempte Gracht 2E
3 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Saen Kliniek
Saen Kliniek
Zaandam, Bristolroodstraat 164
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Koog aan de Zaan

Wat kost een behandeling met Botox in Koog aan de Zaan?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Koog aan de Zaan € 143,86. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Koog aan de Zaan?

Binnen 15 kilometer van Koog aan de Zaan zijn 130 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Koog aan de Zaan op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox