Botox Roelofarendsveen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Roelofarendsveen. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Roelofarendsveen.

Aantal afspraken in Roelofarendsveen in de afgelopen periode
1.792
Laagste prijs per zone Botox in Roelofarendsveen
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Roelofarendsveen
€ 127,85
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Roelofarendsveen
104
Vergelijk prijzen in de buurt van Roelofarendsveen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Roelofarendsveen is gemiddeld € 127,85 per zone. Dit is 10% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Roelofarendsveen

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Kopsstraat 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Ontdek Elite Clinics, dé specialist in injectables
Onlangs 9x geboekt
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Roelofarendsveen, Sotaweg 134C
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Julianastraat 85
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Kliniek Alphen
Kliniek Alphen
Alphen aan den Rijn, Euromarkt 34
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Alphen aan den Rijn, Dotterbloem 7
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Salon Vie
Salon Vie
Leiderdorp, Hoogmadeseweg 5
10 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 255,00
Profiel bekijken
Beauty Slim Kliniek Leiden
Beauty Slim Kliniek Leiden
Leiden, Flevoweg 35C
10 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Derm Medic Hillegom
Derm Medic Hillegom
Hillegom, Garbialaan 2B
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Roelofarendsveen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Roelofarendsveen.

Bekijk reviews

Super fijn geholpen! Mijn eerste botoxbehanding gehad bij Jade. Ik vond het erg spannend waarna zij mij erg gerust stelde en de tijd voor me nam! Werd ik ook nog eens verrast met een heerlijke goodiebag☺️
20 oktober 2022 18:06
Ik heb mijn oksels laten botoxen omdat ik baal van de transpiratie plekken in mijn overhemden. Het ging snel en pijnloos. Al snel een perfect resultaat!
richard lucassen
Filler Kliniek Amsterdam
25 april 2022 13:01
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten... Toon meer »
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten en dus zeker niet bezig is om je te "up-sellen". Uiteindelijk gekozen voor een halve dosis in voorhoofd en halve dosis in frons tussen wenkbrauwen. Inmiddels 5 dagen later en je ziet al heel duidelijk resultaat: veel minder rimpels! En ik kan alles nog gewoon bewegen, maar de fronsen zijn veel minder diep, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. De behandeling zelf werd continue goed uitgelegd en was niet pijnlijk. Al met al dus zeer tevreden en ik zou The Body Clinic maar vooral dokter Nijman zeer aanraden! Toon minder »
4 november 2022 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Roelofarendsveen

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Roelofarendsveen?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Roelofarendsveen

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Roelofarendsveen. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 41 klinieken binnen 15 km van Roelofarendsveen. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na Botox in Roelofarendsveen

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Roelofarendsveen.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen
Fronsrimpels voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Roelofarendsveen

In de omgeving van Roelofarendsveen werken 63 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Roelofarendsveen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Roelofarendsveen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Roelofarendsveen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Roelofarendsveen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Roelofarendsveen zijn 41 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Roelofarendsveen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Roelofarendsveen zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen kost één zone Botox ongeveer  € 127,85. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Roelofarendsveen. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Roelofarendsveen.

Botox aanbiedingen in Roelofarendsveen

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Roelofarendsveen te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Roelofarendsveen hier.

Uitgelichte botox klinieken in Roelofarendsveen

De volgende klinieken in de buurt van Roelofarendsveen worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Onlangs 23x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Roelofarendsveen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Roelofarendsveen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Roelofarendsveen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Roelofarendsveen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Roelofarendsveen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Roelofarendsveen

Wat kost een behandeling met Botox in Roelofarendsveen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Roelofarendsveen € 127,85. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Roelofarendsveen?

Binnen 15 kilometer van Roelofarendsveen zijn 41 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Roelofarendsveen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox