Botox Hillegom

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Hillegom. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Hillegom.

Aantal afspraken in Hillegom in de afgelopen periode
2.221
Laagste prijs per zone Botox in Hillegom
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hillegom
€ 148,79
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hillegom
155
Vergelijk prijzen in de buurt van Hillegom

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hillegom is gemiddeld € 148,79 per zone. Dit is 4%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,43) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Hillegom

Derm Medic Hillegom
Derm Medic Hillegom
Hillegom, Garbialaan 2B
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Kopsstraat 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Mooir Hoofddorp
Mooir Hoofddorp
Hoofddorp, Westerschelde 47
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Xander Bakker Plastic Surgery Vogelenzang
Xander Bakker Plastic Surgery Vogelenzang
Vogelenzang, Bekslaan 22
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dream Clinics Hoofddorp
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Dutch Clinic
Dutch Clinic
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Dokter Den
Dokter Den
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
7 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Willeke Kamphof Kliniek
Willeke Kamphof Kliniek
Heemstede, Raadhuisstraat 102
7 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Hillegom

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Hillegom.

Bekijk reviews

Wat een fijne Dames die goed naar de huid kijken. Ik heb hier kleine rode plekjes in mijn gezicht laten weg laseren een zuurpeeling gehad en bij de cosmetische arts een botox behandeling gehad. Allen hebben mijn huid zeer verbeterd. Dank voor de goede zorgen!
Melanie ter Averst
Derm Medic Hillegom
9 september 2020 15:03
Ik kom al een aantal jaar bij Willeke.
Voor Botox en fillers.
Wat een perfectionist is ze. Goed advies, ze zal ook nooit een behandeling doen. Waar zij niet achter staat. En de behandelingen die ik ben ondergaan. Met 1 woord, super, super mooi!
Karola Mulder
Willeke Kamphof Kliniek
14 november 2022 19:07
Kom al een paar jaar bij Willeke, inmiddels in haar mooie nieuwe en bovendien goed bereikbare praktijk in Heemstede. Willeke is heel professioneel, neemt echt de tijd voor je en is bovendien een heel leuk mens! Meerdere behandelingen gehad , waaronder Botox, BBL en sinds kort Morpheus8. Ben altijd zeer tevreden over het resultaat! Blijf zeker bij Willeke... Toon meer »
Kom al een paar jaar bij Willeke, inmiddels in haar mooie nieuwe en bovendien goed bereikbare praktijk in Heemstede.
Willeke is heel professioneel, neemt echt de tijd voor je en is bovendien een heel leuk mens! Meerdere behandelingen gehad , waaronder Botox, BBL en sinds kort Morpheus8. Ben altijd zeer tevreden over het resultaat!
Blijf zeker bij Willeke terugkomen en kan haar aan iedereen aanbevelen. Toon minder »
Ariane van der Ham
Willeke Kamphof Kliniek
3 april 2023 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Hillegom

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hillegom?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Hillegom

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Hillegom. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 60 klinieken binnen 15 km van Hillegom. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na Botox in Hillegom

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Hillegom.

Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag
Kraaienpootjes voor en na foto's van Marebrug Cosmetische Kliniek (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Marebrug Cosmetische Kliniek (na)

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Hillegom

In de omgeving van Hillegom werken 95 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hillegom

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hillegom is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Hillegom

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Hillegom worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Hillegom zijn 60 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hillegom

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hillegom zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Hillegom

In Hillegom is de laagste prijs voor één zone Botox: € 99,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Hillegom kost gemiddeld € 148,79.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Hillegom. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Hillegom.

Botox deals in Hillegom

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Hillegom is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Hillegom te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hillegom

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hillegom. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hillegom waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hillegom Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hillegom, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Hillegom

Wat kost een behandeling met Botox in Hillegom?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Hillegom is op dit moment € 99,00.De gemiddelde prijs in Hillegom is momenteel € 148,79. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hillegom?

Binnen 15 kilometer van Hillegom zijn 60 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hillegom op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox