Botox Alphen aan den Rijn

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Alphen aan den Rijn. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Alphen aan den Rijn (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Alphen aan den Rijn in de afgelopen periode
611
Gemiddelde prijs per zone Botox in Alphen aan den Rijn
€ 119,49
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Alphen aan den Rijn
93
Vind een kliniek in de buurt van Alphen aan...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Alphen aan den Rijn voor een Botox behandeling is € 119,49 per zone. Dit is 15% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,81).

Kraaienpootjes verwijderen in Alphen aan den Rijn

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Alphen aan den Rijnlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Alphen aan den Rijn

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Alphen aan den Rijn

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
4.7
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Alphen aan den Rijn

In de buurt van Alphen aan den Rijn zijn 55 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Alphen aan den Rijn is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Alphen aan den Rijn

In de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn 93 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Alphen aan den Rijn is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Alphen aan den Rijn zijn 38klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Alphen aan den Rijn. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Alphen aan den Rijn wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Alphen aan den Rijn. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Alphen aan den Rijn

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Alphen aan den Rijn zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Alphen

Bekijk een overzicht van alle Botox klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak bij een kliniek naar keuze. Er zijn meerdere artsen en klinieken die injectables behandelingen in Alphen aanbieden. Alphen aan den Rijn is één van de grotere plaatsen in het Groene Hart. Alphen ligt op slechts 30 minuten van zowel Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en het strand van Katwijk. Het inwoneraantal van de gemeente Alphen aan den Rijn is de laatste decennia flink gegroeid, tot ca. 110.000 in 2019. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de genoemde grote steden én het grote aantal inwoners, zijn er verschillende locaties in Alphen aan den Rijn waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Ook mensen vanuit Nieuwkoop en Boskoop weten de weg te vinden naar Alphen aan den Rijn voor een bezoek aan de cosmetisch arts. In deze blog lees je alles over Botox behandelingen in Alphen aan den Rijn.

Botox Alphen aan den Rijn

Botox Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft een karakteristieke binnenstad. Het centrum is gevestigd langs de west en oost kant van de Oude Rijn. De Rijn heeft haar oorsprong in de Alpen. De Rijn stroomt onder andere door Zwitserland, Frankrijk en Duitsland naar Nederland. Alphen aan den Rijn is met name de laatste 50 jaar hard gegroeid. Aanvankelijk richting aan de noordkant, rond de Herenhof en het Weteringpark en de laatste 30 jaar is Kerk en Zanen ontwikkeld, waar inmiddels meer dan 17.000 mensen wonen.

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende botulinetoxine merken zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. Een Botox behandeling wordt cosmetisch vaak gebruikt als rimpelbehandeling. Met name de 'mimische rimpels' kunnen worden behandeld. Het voorhoofd is verdeeld in 3 Botox zones; voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes.

Botox behandeling in Alphen aan den Rijn

Botox is een vorm van injectables behandeling. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

Botox Alphen ervaringen

Lees reviews van alle injectables klinieken in de omgeving van Alphen. Bekijk ervaringen van andere consumenten met cosmetische klinieken in Alphen aan den Rijn. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers in Alphen aan den Rijn

Alphen heeft momenteel meerdere locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Behandelingen met Botox en fillers (injectables) worden steeds populairder. Qua fillers zijn lipfillers en traangoot fillers (tegen wallen onder ogen en donkere kringen). Dat komt omdat het taboe ervan afgaat en deze behandelingen op steeds meer locaties toegankelijk zijn. In Nederland zijn er meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables!

Door de stormachtige groei van Alphen aan den Rijn wonen er veel jonge gezinnen. Deze mensen staan midden in het leven en bouwen hard aan hun carrière en sociale omgeving. Zij hechten veel waarde aan hun uiterlijk. Dit verklaart de verschillende locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling in Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn was in 2002 de Groenste Stad van Europa. Wellicht ook ooit de Knapste Stad van Europa?

Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Alphen aan den rijn.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Alphen prijzen

De prijs van Botox in Alphen is vrijwel gelijk met die van het landelijk gemiddelde. De prijs van een zone botulinetoxine varieert tussen de € 125 - € 175. Vergelijk alle artsen en klinieken in Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking.nl.

Injectables informatie Alphen aan den Rijn

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, skinboosters en Profhilo behandelingen. Eigenlijk alle cosmetische behandelingen die met een dun naaldje worden ingebracht. In Alphen aan den Rijn kun je voor deze behandelingen op meerdere locaties terecht. Onder andere Cosmetique Totale Alphen is al jaren een betrouwbare kliniek voor injectables.

In Nederland worden ongeveer 400.000 behandelingen met botulinetoxine per jaar uitgevoerd. Na een behandeling met Botox blijven je rimpels gemiddeld 12-16 weken weg. Lees hier alles over de werking van botuline toxine. Boek nu je injectablesbehandeling in Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere grote steden in de buurt:
Rotterdam
Gouda
Leiden
Den Haag
Delft
Zoetermeer
Woerden

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Alphen aan den Rijn

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Alphen aan den Rijn

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Alphen aan den Rijn die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Alphen aan den Rijn

Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
4.8
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
4.7
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Kliniek Alphen
4.8
Kliniek Alphen
Alphen aan den Rijn
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
4
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Alphen aan den Rijn
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Alphen aan den Rijn

Wat kost een behandeling met Botox in Alphen aan den Rijn?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Alphen aan den Rijn € 119,49. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Alphen aan den Rijn?

Binnen 15 kilometer van Alphen aan den Rijn zijn 38 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Alphen aan den Rijn?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Alphen aan den Rijn vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Alphen aan den Rijn en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!