Botox Alphen aan den Rijn

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Alphen aan den Rijn in de afgelopen periode
2.315
Laagste prijs per zone Botox in Alphen aan den Rijn
€ 88,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Alphen aan den Rijn
€ 134,08
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Alphen aan den Rijn
108
Vergelijk klinieken in de buurt van Alphen aan den Rijn

De gemiddelde prijs in de omgeving van Alphen aan den Rijn voor een Botox behandeling is € 134,08 per zone. Dit is 7% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Alphen aan den Rijn

Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Julianastraat 85
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alphen aan den Rijn
City Clinics Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 11x geboekt
Kliniek Alphen
Kliniek Alphen
Alphen aan den Rijn, Euromarkt 34
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Alphen aan den Rijn, Dotterbloem 7
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Woubrugge Kliniek
Woubrugge Kliniek
Woubrugge, Vierambachtsweg 25
5 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Roelofarendsveen, Sotaweg 134C
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken
Salon Vie
Salon Vie
Leiderdorp, Hoogmadeseweg 5
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 255,00
Profiel bekijken
Lootskliniek
Lootskliniek
Reeuwijk-Brug, Buitenomweg 13
9 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Alphen aan den Rijn

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Alphen aan den Rijn. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Alphen aan den Rijn. Bekijk ervaringen bij 108 esthetische praktijken in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Vergelijk meningen:

Ik ben onwijs tevreden over mijn behandeling bij Esser Clinics. Dankzij een botox behandeling heb ik geen last meer van migraine. Je krijgt realistisch advies, het wordt ook eerlijk gezegd als iets niet nodig is of het niet de juiste keuze is voor jouw huid. Ik ga zeker terug! Thanks Florie&Sander!!
Emmy Gielesen
Esser Clinics
24 oktober 2021 18:06
Ik ben naar doctor Roepel gegaan vanwegen hoofdpijn klachten. Zij heeft mij met botox geprikt en ik voelde al vrij snel een verlichting. Na 2 weken was de migraine verdwenen. Zij nam alle tijd voor mij en ik voelde mij daar op mijn gemak. Ik kom zeker weer.
Floris Bekkers
Star Smile
23 mei 2019 11:11
Prima locatie en parkeergelegenheid, vriendelijk ontvangst met daarna duidelijke informatie. Voor mij was het de eerste keer botox voor mijn fronsrimpels. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en dr Robin geeft je een fijn en vertrouwd gevoel.

Blij dat ik het daar heb laten doen. Top
25 april 2023 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Alphen aan den Rijn

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Alphen aan den Rijn? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Alphen aan den Rijn

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 42 klinieken binnen 15 km van Alphen aan den Rijn.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 88,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 225,00
Fronsrimpels1 zone€ 88,00
Kraaienpootjes1 zone€ 88,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 88,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 5,00
Baby Botox0,5 zone€ 5,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 349,00

Botox voor en na Alphen aan den Rijn

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Alphen aan den Rijn.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

66 botox artsen in Alphen aan den Rijn

In een straal van 15 km rond Alphen aan den Rijn zijn 66 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Alphen aan den Rijn

Welke 5 klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Alphen aan den Rijn

Een behandeling met Botox in Alphen aan den Rijn is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Binnen 15 km rond Alphen aan den Rijn zijn 42klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Alphen aan den Rijn, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Alphen aan den Rijn.

Populaire botox behandelingen in Alphen aan den Rijn

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Alphen aan den Rijn zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Alphen aan den Rijn v.a € 88,00

De laagste prijs per zone Botox in Alphen aan den Rijn is momenteel € 88,00. In Alphen aan den Rijn kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 134,08. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Alphen aan den Rijn

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Alphen aan den Rijn is momenteel € 88,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Alphen aan den Rijn te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Alphen aan den Rijn.

Beste Botox klinieken in Alphen aan den Rijn

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten - Bekijk prijzen en maak een afspraak
B-Esthetics Voorschoten
Wordt nu
bekeken
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
De beste versie van jezelf
Onlangs 16x geboekt
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Alphen

Bekijk een overzicht van alle Botox klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak bij een kliniek naar keuze. Er zijn meerdere artsen en klinieken die injectables behandelingen in Alphen aanbieden. Alphen aan den Rijn is één van de grotere plaatsen in het Groene Hart. Alphen ligt op slechts 30 minuten van zowel Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en het strand van Katwijk. Het inwoneraantal van de gemeente Alphen aan den Rijn is de laatste decennia flink gegroeid, tot ca. 110.000 in 2019. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de genoemde grote steden én het grote aantal inwoners, zijn er verschillende locaties in Alphen aan den Rijn waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Ook mensen vanuit Nieuwkoop en Boskoop weten de weg te vinden naar Alphen aan den Rijn voor een bezoek aan de cosmetisch arts. In deze blog lees je alles over Botox behandelingen in Alphen aan den Rijn.

Botox Alphen aan den Rijn

Botox Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft een karakteristieke binnenstad. Het centrum is gevestigd langs de west en oost kant van de Oude Rijn. De Rijn heeft haar oorsprong in de Alpen. De Rijn stroomt onder andere door Zwitserland, Frankrijk en Duitsland naar Nederland. Alphen aan den Rijn is met name de laatste 50 jaar hard gegroeid. Aanvankelijk richting aan de noordkant, rond de Herenhof en het Weteringpark en de laatste 30 jaar is Kerk en Zanen ontwikkeld, waar inmiddels meer dan 17.000 mensen wonen.

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende botulinetoxine merken zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. Een Botox behandeling wordt cosmetisch vaak gebruikt als rimpelbehandeling. Met name de 'mimische rimpels' kunnen worden behandeld. Het voorhoofd is verdeeld in 3 Botox zones; voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes.

Botox behandeling in Alphen aan den Rijn

Botox is een vorm van injectables behandeling. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

Botox Alphen ervaringen

Lees reviews van alle injectables klinieken in de omgeving van Alphen. Bekijk ervaringen van andere consumenten met cosmetische klinieken in Alphen aan den Rijn. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers in Alphen aan den Rijn

Alphen heeft momenteel meerdere locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Behandelingen met Botox en fillers (injectables) worden steeds populairder. Qua fillers zijn lipfillers en traangoot fillers (tegen wallen onder ogen en donkere kringen). Dat komt omdat het taboe ervan afgaat en deze behandelingen op steeds meer locaties toegankelijk zijn. In Nederland zijn er meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables!

Door de stormachtige groei van Alphen aan den Rijn wonen er veel jonge gezinnen. Deze mensen staan midden in het leven en bouwen hard aan hun carrière en sociale omgeving. Zij hechten veel waarde aan hun uiterlijk. Dit verklaart de verschillende locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling in Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn was in 2002 de Groenste Stad van Europa. Wellicht ook ooit de Knapste Stad van Europa?

Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Alphen aan den rijn.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Alphen prijzen

De prijs van Botox in Alphen is vrijwel gelijk met die van het landelijk gemiddelde. De prijs van een zone botulinetoxine varieert tussen de € 125 - € 175. Vergelijk alle artsen en klinieken in Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking.nl.

Injectables informatie Alphen aan den Rijn

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, skinboosters en Profhilo behandelingen. Eigenlijk alle cosmetische behandelingen die met een dun naaldje worden ingebracht. In Alphen aan den Rijn kun je voor deze behandelingen op meerdere locaties terecht. Onder andere Cosmetique Totale Alphen is al jaren een betrouwbare kliniek voor injectables.

In Nederland worden ongeveer 400.000 behandelingen met botulinetoxine per jaar uitgevoerd. Na een behandeling met Botox blijven je rimpels gemiddeld 12-16 weken weg. Lees hier alles over de werking van botuline toxine. Boek nu je injectablesbehandeling in Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere grote steden in de buurt:
Rotterdam
Gouda
Leiden
Den Haag
Delft
Zoetermeer
Woerden

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Alphen aan den Rijn. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Alphen aan den Rijn

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Alphen aan den Rijn die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Alphen aan den Rijn

Wat zijn de kosten van Botox in Alphen aan den Rijn?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Alphen aan den Rijn?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?