Botox Scheveningen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Scheveningen. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Scheveningen.

Aantal afspraken in Scheveningen in de afgelopen periode
3.157
Laagste prijs per zone Botox in Scheveningen
€ 65,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Scheveningen
€ 142,77
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Scheveningen
196
Vergelijk prijzen in de buurt van Scheveningen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Scheveningen is gemiddeld € 142,77 per zone. Dit is 1% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Scheveningen

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Den Haag
SkinSurgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
4 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 21x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
10 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Full Beauty Clinics
Full Beauty Clinics
Scheveningen, Stevinstraat 112
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
SkincosmediQ
SkincosmediQ
Scheveningen, Frederik Hendriklaan 154
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gaaf Injectables
Gaaf Injectables
Scheveningen, Willem de Zwijgerlaan 79A
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Essential Aesthetics
Essential Aesthetics
Scheveningen, Statenplein 21
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 280,00
Profiel bekijken
Dr. Penny Den Haag
Dr. Penny Den Haag
Scheveningen, Frederik Hendrikplein 53
2 km
Botox zone v.a.
€ 65,00
Filler per ml v.a.
€ 130,00
Profiel bekijken
Beauty Instituut Stadhouderslaan
Beauty Instituut Stadhouderslaan
Den Haag, Stadhouderslaan 18
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Scheveningen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Scheveningen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 196 praktijken in de omgeving van Scheveningen.

Lees ervaringen:

Deze kliniek is prettig kundig, hygiënisch, en er wordt een zeer gevarieerd aanbod van behandelingen aangeboden.
Ik ben hier meerdere malen geweest, en ben meer dan tevreden met de behandelingen is fillers en Botox…
Vriendelijke gastvrije ontvangst.
En erg tevreden over het resultaat!
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Een aanrader!
Marianne De vries
Full Beauty Clinics
8 maart 2022 09:09
Eerste keer botox gedaan. Bij binnenkomst zeer gastvrij en professioneel ontvangen. Dit gaf mij een goed gevoel, zeker omdat het mijn eerste keer is geweest. De eigenaresse stelt je op het gemak en de arts begeleidt je in het volledige traject. Ook de nazorg en uitleg na de behandeling is zeer duidelijk. De sfeer in de zaak is fris en modern. Kortom zeker ee... Toon meer »
Eerste keer botox gedaan. Bij binnenkomst zeer gastvrij en professioneel ontvangen. Dit gaf mij een goed gevoel, zeker omdat het mijn eerste keer is geweest.
De eigenaresse stelt je op het gemak en de arts begeleidt je in het volledige traject. Ook de nazorg en uitleg na de behandeling is zeer duidelijk. De sfeer in de zaak is fris en modern. Kortom zeker een aanrader. Tot volgende keer. Toon minder »
Sander Van beek
Full Beauty Clinics
26 januari 2024 12:12
Super fijne luxe kliniek waar ze veel tijd en aandacht aan je besteden en je alle vertrouwen geven. Ik ben al jaren een vaste klant voor Botox en fillers bij Essential Aesthetics. Toen ik voor consult kwam waren ze net naar een prachtig pand op de Statenlaan verhuisd. In oktober 2021 ben ik door Dr Luca geholpen ik heb een buikwandcorrectie, 360 graden lipo... Toon meer »
Super fijne luxe kliniek waar ze veel tijd en aandacht aan je besteden en je alle vertrouwen geven. Ik ben al jaren een vaste klant voor Botox en fillers bij Essential Aesthetics. Toen ik voor consult kwam waren ze net naar een prachtig pand op de Statenlaan verhuisd. In oktober 2021 ben ik door Dr Luca geholpen ik heb een buikwandcorrectie, 360 graden lipo en BBL laten doen. De operatie werd uitgevoerd in een zeer nette kliniek. Ik werd na de operatie naar mijn kamer gebracht en ivm buikwandcorrectie heb ik daar moeten overnachten en ben door de dag enorm goed verzorgd door de verpleegsters. Tijdens het herstel heelde mijn wond niet zo goed ivm keloid vorming waar de arts natuurlijk niks aan kon doen. Die had mijn litteken heel netjes en dun gehecht.
Het is een internationale kliniek, maar door Alexandra die zowel Engels als Nederlands spreekt verliep de communicatie erg soepel.
Ik ben regelmatig op na controle geweest en we hebben er alles aan gedaan om de keloid te stoppen. Okt 2021 heb ik door mijn goede ervaringen met Dr Luca en alle personeel bij Essential Aestetic mijn borstprothese laten vervangen en mijn litteken laten herstellen. Nu mag ik elke 4 weken kosteloos op controle om de keloid vorming tegen te gaan, dit wordt gedaan met injecties. Ook als er iets afwijkend gebeurt staan ze 24/7 voor je klaar. Problemen zijn niet altijd te voorkomen daarom is het belangrijk hoe er wordt meegedacht en opgelost. Je wilt als klant gehoord worden. Ik zou deze kliniek aan iedereen aanraden. Toon minder »
sunny Nagelkerke
Essential Aesthetics
18 februari 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Scheveningen

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Scheveningen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Scheveningen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Scheveningen. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 69 klinieken binnen 15 km van Scheveningen. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 65,00
2 zones€ 130,00
3 zones€ 179,00
Fronsrimpels1 zone€ 65,00
Kraaienpootjes1 zone€ 65,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 65,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 325,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Scheveningen kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Scheveningen.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Scheveningen

In de buurt van Scheveningen zijn 127 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Scheveningen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Scheveningen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Scheveningen

In de omgeving van Scheveningen zijn 196 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Scheveningen is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Scheveningen zijn 69klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Scheveningen

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Scheveningen zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Scheveningen v.a € 65,00

In Scheveningen kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 142,77. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 65,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Scheveningen

De laagste prijs per zone Botox in Scheveningen is momenteel € 65,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Scheveningen te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Scheveningen.

Professionele cosmetische klinieken in Scheveningen

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Scheveningen worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
JECT Clinics Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
JECT Clinics Den Haag
Wordt nu
bekeken
JECT Clinics Den Haag
Den Haag, Prinsestraat 92
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 190,00
Profiel bekijken
Experts in verfijnen van natuurlijke schoonheid.
Onlangs 23x geboekt
Profhilo (2 ML)Restylane
Gesponsord
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Wordt nu
bekeken
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Den Haag, Frederikstraat 70
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Kliniek voor huidverbetering & Injectables
Onlangs 6x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Huid & Laser kliniek Delft
Wordt nu
bekeken
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland 1
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Onlangs 18x geboekt
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Scheveningen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Scheveningen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Scheveningen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Scheveningen

Wat kost een behandeling met Botox in Scheveningen?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Scheveningen?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?