Botox Zwijndrecht

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Zwijndrecht. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Zwijndrecht

Boekingen binnen 15 km van Zwijndrecht:

Aantal afspraken in Zwijndrecht in de afgelopen periode
763
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zwijndrecht
€ 138,36
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwijndrecht
95
Bekijk klinieken in de buurt van Zwijndrecht

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 138,36 in de omgeving van Zwijndrecht. Dat is 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,33).

Fronsrimpel behandeling in Zwijndrecht

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Zwijndrecht kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Zwijndrecht

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Zwijndrecht. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Zwijndrecht

In een straal van 15 km rond Zwijndrecht zijn 58 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Zwijndrecht

Welke 5 klinieken in de omgeving van Zwijndrecht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Zwijndrecht

Boek een Botox behandeling in Zwijndrecht. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Zwijndrecht. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zwijndrecht. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zwijndrecht.

Populairste behandelingen in Zwijndrecht

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zwijndrecht

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zwijndrecht. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Zwijndrecht

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Zwijndrecht die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Zwijndrecht

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Zwijndrecht. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Zwijndrecht. Bekijk ervaringen bij 95 esthetische praktijken in de buurt van Zwijndrecht.

Vergelijk meningen:

Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen. 5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalo... Toon meer »
Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen.
5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalon uit.

De energieke en bruisende en zeer vrolijke eigenaresse en haar lieve zoon die in opleiding is, hebben mij onder hun kundige handen genomen en zeer de tijd voor mijn haar genomen😍.
Drinken werd iedere keer aangeboden.

In Yagmur Avci Haar & Beautysalon heerst een mooie, relaxte en goede energieke sfeer met good vibes.
Deze salon is echt een aanrader voor haar goede service en oog 👁 voor de klant.

Lieve Yagmur en je lieve zoon, bedankt voor jullie goede en lieve service en advies!
Tot een andere keer!
Lieve groetjes van mij;
Jacqueline 💋 Toon minder »
Jacqueline Ruiz
Yagmur Aesthetics
27 mei 2021 07:07
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Dr. Hosseini is een toparts. Hij luistert goed en geeft heel uitgebreid en goed advies. Hij stelt je gerust voor de behandeling. En het resultaat is prachtig, heel natuurlijk. Ik kom hier jaren voor mijn traangoot, botox, PDO en neuslippen plooi. Hij is een kunstenaar! Top! tot snel . Gr Frozan
Its mylife 100
Aesthetic Beauty Center
31 mei 2022 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Zwijndrecht

Boek je injectables behandeling in Zwijndrecht

Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Dordrecht, Vriesestraat 115
1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Papendrecht, Visschersbuurt 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beautystudio True Skin
4.5
Beautystudio True Skin
Papendrecht, Visschersbuurt 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
MH Kliniek Papendrecht
4.4
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht, Nanengat 8
4 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Zwijndrecht

Wat zijn de kosten van Botox in Zwijndrecht?

De prijs van een zone Botox in Zwijndrecht is gemiddeld € 138,36. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zwijndrecht.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zwijndrecht?

In de omgeving van Zwijndrecht zijn 37 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zwijndrecht en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zwijndrecht op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Zwijndrecht?

Kies de beste Botox arts in Zwijndrecht op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Zwijndrecht te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.