Filler Rijswijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de juiste arts en kliniek in Rijswijk voor een filler behandeling? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Rijswijk.

Aantal afspraken in Rijswijk in de afgelopen periode
4.983
Laagste prijs per ml Filler in Rijswijk
€ 165,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Rijswijk
€ 349,63
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Rijswijk
298
Vind een kliniek in de buurt van Rijswijk

Één ML filler kost in Rijswijk gemiddeld € 349,63, dat is 2% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 357,42).

Boek je injectables behandeling in Rijswijk

MB Aesthetics Rijswijk
MB Aesthetics Rijswijk
Rijswijk, Ocarinalaan 548
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Fave Medical Aesthetics
Fave Medical Aesthetics
Rijswijk, Delftweg 58
1 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Flower Aesthetics Rijswijk
Flower Aesthetics Rijswijk
Rijswijk, Sir Winston Churchilllaan 490
2 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 264,00
Profiel bekijken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
2 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Polikliniek de Blaak Rijswijk
Polikliniek de Blaak Rijswijk
Rijswijk, Oranjelaan 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
Nielsen Cosmetics
Nielsen Cosmetics
Den Haag, Laan van Waalhaven 472
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Diamond Aesthetics Den Haag
Diamond Aesthetics Den Haag
Den Haag, Waldorpstraat 391A
3 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Injection Queen Den Haag
Injection Queen Den Haag
Den Haag, Waldorpstraat 215
3 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Filler reviews Rijswijk

Al een tijdje hield ik Beauty Aesthetics in de gaten en volg ze al een tijdje, maar was er nog nooit geweest. Maar, ik zag zoveel mooie resultaten en hoorde alleen maar goeds en besloot een afspraak te maken. Ik heb gekozen voor een kuur van Hydroskin bright en mesofiller. Wat een mooi resultaten zeg, ik kan eerlijk zeggen dat ik echt mooie volle gezicht heb... Toon meer »
Al een tijdje hield ik Beauty Aesthetics in de gaten en volg ze al een tijdje, maar was er nog nooit geweest.
Maar, ik zag zoveel mooie resultaten en hoorde alleen maar goeds en besloot een afspraak te maken.
Ik heb gekozen voor een kuur van Hydroskin bright en mesofiller. Wat een mooi resultaten zeg, ik kan eerlijk zeggen dat ik echt mooie volle gezicht heb en de contouren terug gekregen wat was ingezakt. Echt heel tevreden en was wel sceptisch hoor, maar ik vind dat ze zeker 5 sterren verdiend hebben en daar rij ik graag voor vanuit Amsterdam. Dank je wel dames en jullie zien mij zeker terug. Toon minder »
Janet Amsterdam
Blue Aesthetics Den Haag
8 maart 2022 10:10
Al enige periode stoorde ik mij aan hangende mondhoeken , ik was op zoek naar een methode om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!! , ik dacht dat wil ik ook ! Ik maakte een intake afspraak bij Beauty aesthetics en ik was zo blij dat ik gegaan ben , ik... Toon meer »
Al enige periode stoorde ik mij aan hangende mondhoeken , ik was op zoek naar een methode om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!! , ik dacht dat wil ik ook ! Ik maakte een intake afspraak bij Beauty aesthetics en ik was zo blij dat ik gegaan ben , ik werd echt op mijn gemak gesteld en er werd veel tijd en aandacht besteed , binnen een paar dagen kon ik al terecht voor de behandeling en het was goed te doen , de dame die er werkt is erg vrolijk en aardig , we hebben veel gelachen . Ze is erg precies in haar werk en daar hou ik van , de resultaten na 5 dagen zijn al GEWELDIG en het werkt nog door tot 4 maanden . Echt een AANRADER! Toon minder »
Jessica De Graaf
Blue Aesthetics Den Haag
16 maart 2021 18:06
Eerlijk advies over botox en fillers ,goede service , stelt je op je gemak en verteld wat je kunt verwachten.
Resultaat is erg mooi en natuurlijk.
Erg blij mee.
Nellie Dutour Geerling
Huid & Laser kliniek Delft
24 juni 2022 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Rijswijk

Filler prijzen 2024 vergelijken in Rijswijk

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Rijswijk. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 123 klinieken binnen 15 km van Rijswijk.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 165,00
Lipfiller1,0 ML€ 165,00
Traangoot filler1,0 ML€ 185,79
Wallen onder ogen1,0 ML€ 185,79
Jukbeenderen1,0 ML€ 165,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 165,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 165,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 165,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 185,79
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 185,79
Neus filler1,0 ML€ 185,79
Liquid facelift-€ 600,00

Filler voor en na Rijswijk

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Rijswijk.

Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (voor)
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (na)
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (na)

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

De resultaten van een fillerbehandeling zijn gemiddeld ongeveer 9 maanden merkbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de specifieke behandellocatie. Lipfillers lossen bijvooorbeeld sneller op (tussen de 6 en 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Daarentegen kunnen fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden zichtbaar blijven. In het geval van bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar te zien zijn. 

Ook het merk filler heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen. Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende merken hyaluronzuurfillers. Er zijn ook manieren waarop je je fillers eerder kunt laten verwijderen. Lees meer over het laten oplossen van fillers.

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden enkel tijdelijke fillers gebruikt voor cosmetische behandelingen. Permanente fillers (die niet oplosbaar zijn) zijn sinds 2015 verboden in ons land, omdat deze ernstige complicaties konden veroorzaken. Fillers mogen bij wet worden gebruikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Lees hier meer over deze leeftijdsgrens.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers op basis van hyaluronzuur zijn Restylane en Juvéderm, Belotero, Teosyal en Aliaxin. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt deze fillerbehandeling als veilig beschouwd. Kies dan ook altijd voor een arts met deze kenmerken, en niet zomaar voor een budgetkliniek.

Belangrijk om te benadrukken: er is altijd een mogelijkheid op complicaties (komt voor in ongeveer 1% van de gevallen). Bovendien zijn er aan het gebruik van fillers nog andere potentiële risico's verbonden. Ga daarom altijd met je arts in gesprek en laat je er goed over informeren.

Vergelijk fillerklinieken in Rijswijk

Zoek je een fillerkliniek in Rijswijk? Vul je locatie in en vergelijk eenvoudig en snel de beste klinieken uit de buurt. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een betrouwbare, deskundige arts.

Geboekte afspraken in de buurt van Rijswijk

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Rijswijk zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Verschillende filler behandelingen in Rijswijk

In Rijswijk kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Rijswijk op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Rijswijk

Boek een filler behandeling in Rijswijk. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Rijswijk. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Rijswijk. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Rijswijk.

Beste filler klinieken in Rijswijk

Wij hebben alvast een aantal geschikte klinieken in Rijswijk voor je geselecteerd op basis van kwaliteit en beoordelingen: 

Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Onlangs 22x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland 1
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Onlangs 28x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Liquid Beauty Den Haag
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
Liquid Beauty Den Haag
Den Haag, De Gaarde 288
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING
Onlangs 31x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Rijswijk!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Rijswijk in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Rijswijk is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Rijswijk

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Rijswijk die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Rijswijk?

Behandeling van wallen in Rijswijk

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Rijswijk kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Rijswijk.

Veelgestelde vragen in Rijswijk

Wat zijn de kosten van één ML filler in Rijswijk?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Rijswijk is gemiddeld € 349,63. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Rijswijk.

Wat is de beste filler kliniek in Rijswijk?

In de omgeving van Rijswijk (straal van 15 km) zijn 298 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Rijswijk en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Rijswijk op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Rijswijk?

Kies de beste cosmetisch arts in Rijswijk op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Rijswijk te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Rijswijk is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Rijswijk zijn 123 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.