Filler Valkenswaard

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Valkenswaard. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Valkenswaard

Kengetallen binnen 15 km van Valkenswaard:

Aantal afspraken in Valkenswaard in de afgelopen periode
879
Gemiddelde prijs per ml Filler in Valkenswaard
€ 353,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Valkenswaard
99
Vind een kliniek in de buurt van Valkenswaar...

De gemiddelde prijs in Valkenswaard voor behandeling met één ML filler is € 353,86. Een behandeling met één ML filler in Valkenswaard  is gemiddeld 2% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 347,46).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Valkenswaard zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Valkenswaard

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Valkenswaard. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Valkenswaard

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Valkenswaard zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Valkenswaard

Boek een filler behandeling in Valkenswaard. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Valkenswaard. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Valkenswaard. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Valkenswaard.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Valkenswaard!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Valkenswaard in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Valkenswaard is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Valkenswaard

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Valkenswaard die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Valkenswaard?

Behandeling van wallen in Valkenswaard

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Valkenswaard kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Valkenswaard

Kliniek
BeauMedique Valkenswaard
Belotero logoprofhilo-logo

BeauMedique Valkenswaard

4.4
Markt 21, Valkenswaard (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Katja Kalb

Drs. Katja Kalb

BeauMedique Valkenswaard (<1 km) DermaCare Skinclinic Weert (21 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 140
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Edwards Aesthetics

Edwards Aesthetics

5
Richterpad 11, Valkenswaard (<1 km)
Kliniek opgericht
2023
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Valkenswaard

Wat zijn de kosten van één ML filler in Valkenswaard?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Valkenswaard is gemiddeld € 353,86. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Valkenswaard.

Wat is de beste filler kliniek in Valkenswaard?

In de omgeving van Valkenswaard (straal van 15 km) zijn 99 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Valkenswaard en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Valkenswaard op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Valkenswaard?

Kies de beste cosmetisch arts in Valkenswaard op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Valkenswaard te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Valkenswaard is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Valkenswaard zijn 34 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.