Filler Valkenswaard

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Valkenswaard. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Valkenswaard

Kengetallen binnen 15 km van Valkenswaard:

Aantal afspraken in Valkenswaard in de afgelopen periode
1.431
Gemiddelde prijs per ml Filler in Valkenswaard
€ 370,27
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Valkenswaard
101
Vind een kliniek in de buurt van Valkenswaar...

De gemiddelde prijs in Valkenswaard voor behandeling met één ML filler is € 370,27. Een behandeling met één ML filler in Valkenswaard  is gemiddeld 5% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Valkenswaard zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Valkenswaard

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Valkenswaard. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Valkenswaard

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Valkenswaard zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Valkenswaard

Boek een filler behandeling in Valkenswaard. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Valkenswaard. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Valkenswaard. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Valkenswaard.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Valkenswaard!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Valkenswaard in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Valkenswaard is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Valkenswaard

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Valkenswaard die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Valkenswaard?

Behandeling van wallen in Valkenswaard

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Valkenswaard kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Valkenswaard.

Filler reviews Valkenswaard

Dr. Edwards heeft mijn lippen behandeld met een filler,
Ik vond t best spannend, aangezien ik bang was voor een zgn duckface!
Het resultaat was prachtig en heel natuurlijk!
Super blij mee, ik zou haar zeker aanraden!!
J. Rombouts
José Broxterman
Edwards Aesthetics
10 februari 2022 18:06
Ik ben enorm tevreden met Cleo als arts en de resultaten die zij heeft geleverd. Ik ben bij Cleo geweest voor lip fillers. Ze neemt echt de tijd om alles uitgebreid uit te leggen en gaat secuur te werk. Tijdens mijn behandeling ook realistisch gebleven wat past bij mijn gezicht en heeft de tijd genomen om te kijken wat de filler deed met mijn lippen. Ze heef... Toon meer »
Ik ben enorm tevreden met Cleo als arts en de resultaten die zij heeft geleverd. Ik ben bij Cleo geweest voor lip fillers. Ze neemt echt de tijd om alles uitgebreid uit te leggen en gaat secuur te werk. Tijdens mijn behandeling ook realistisch gebleven wat past bij mijn gezicht en heeft de tijd genomen om te kijken wat de filler deed met mijn lippen. Ze heeft een mooie en hygiënische behandelingskamer met genoeg ruimte. Achteraf heel blij met het resultaat en de natural look!! Toon minder »
Sophie Van loon
Edwards Aesthetics
23 maart 2023 10:10
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden. Dankjewel weer, J... Toon meer »
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.
Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden.
Dankjewel weer, Joanny! Toon minder »
9 februari 2022 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Valkenswaard

Boek je injectables behandeling in Valkenswaard

BeauMedique Valkenswaard
4.4
BeauMedique Valkenswaard
Valkenswaard, Markt 21
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Edwards Aesthetics
5
Edwards Aesthetics
Valkenswaard, Richterpad 11
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Quole Medisch Centrum Waalre
4
Quole Medisch Centrum Waalre
Waalre, Van Dijklaan 9
5 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 510,00
Profiel bekijken
Cosmetische dermatologie Eindhoven
Cosmetische dermatologie Eindhoven
Eindhoven, Floralaan West 316
8 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Valkenswaard

Wat zijn de kosten van één ML filler in Valkenswaard?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Valkenswaard is gemiddeld € 370,27. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Valkenswaard.

Wat is de beste filler kliniek in Valkenswaard?

In de omgeving van Valkenswaard (straal van 15 km) zijn 101 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Valkenswaard en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Valkenswaard op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Valkenswaard?

Kies de beste cosmetisch arts in Valkenswaard op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Valkenswaard te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Valkenswaard is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Valkenswaard zijn 37 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.