EmpowerBeauty Clinic - Bekijk prijzen en maak een afspraak
EmpowerBeauty Clinic

EmpowerBeauty Clinic

De beste cosmetische kliniek in Eindhoven die jou helpt je lekker in je vel voelen en je zelf vertrouwen te vergroten dankzij onze client gerichte aanpak, natuurlijke resultaat, expertise, en hoge kwaliteit producten en services.

De tijd en aandacht die we aan je geven. Snel afspraak inplannen, goede locatie, goed oog voor het beste natuurlijke resultaat, persoonlijke en eerlijke aanpak, de beste service, de warmte bij ons. We zijn er altijd voor onze cliënten, je wordt bij ons gezien en geluisterd. Je weet waar je aan toe bent en je voel je veilig bij ons. Onze arts is daarnaast huisarts dat voelt vertrouwd.

EmpowerBeauty Clinic uit Eindhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De beste cosmetische kliniek in Eindhoven die jou helpt je lekker in je vel voelen en je zelf vertrouwen te vergroten dankzij onze client gerichte aanpak, natuurlijke resultaat, expertise, en hoge kwaliteit producten en services. Meer lezen »

Bij EBC blijf je de beste natuurlijke versie van jezelf

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 129 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 129 per zone
2 zones
V.a. € 250 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 129 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 499 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 85 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Lipfiller
V.a. € 235 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 398,61 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 389 per ml
Saypha
V.a. € 242 per ml
Traangoot filler
V.a. € 389 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 459 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 699 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 1.147 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 599 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 299,22 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 94,20 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. € 140 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 314 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 220 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2014
Adres
Hoogstraat 315C, Eindhoven
EmpowerBeauty Clinic
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Joanny Landaeta
Drs. Joanny Landaeta
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 235,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

EmpowerBeauty Clinic Reviews

4.8
34 reviews
AANRADER! Na een lange zoektocht ben ik uiteindelijk bij Dr. Joanny Landaeta uitgekomen. En ik kan je vertellen, ik wil nooit meer anders. Bij haar ben je in goede handen. Ze geeft professioneel advies, luistert naar je wensen en dringt je nooit ergens op aan. Ik kom nu een jaar bij de clinic van Dr. Landaeta en als ik terugkijk naar foto's van vorig jaar,... Toon meer »
AANRADER!

Na een lange zoektocht ben ik uiteindelijk bij Dr. Joanny Landaeta uitgekomen. En ik kan je vertellen, ik wil nooit meer anders. Bij haar ben je in goede handen. Ze geeft professioneel advies, luistert naar je wensen en dringt je nooit ergens op aan. Ik kom nu een jaar bij de clinic van Dr. Landaeta en als ik terugkijk naar foto's van vorig jaar, zie ik hoeveel het mijn 'probleemgebieden' geholpen heeft. Ik voel me zoveel zelfverzekerder en krijg regelmatig te horen hoe goed ik eruit zie. Precies wat Dr. Landaeta wil bereiken. Bij haar is less vaak more. Toon minder »
Manon van Oorschot
27 maart 2024 09:09
Na veel onderzoek en recenties lezen kwam ik bij Dr Joanny landaeta uit. In het advies gesprek legde ze mij alles op haar gemakje uit. En inmiddels zijn we jaren verder en kom ik er nog steeds. Alle lovende woorden over Joanny en haar praktijk zijn waar. Dr Joanny kijkt niet hoe ze het meest kan verdienen maar hoe de beste resultaten te halen zijn. Meer is v... Toon meer »
Na veel onderzoek en recenties lezen kwam ik bij Dr Joanny landaeta uit.
In het advies gesprek legde ze mij alles op haar gemakje uit.
En inmiddels zijn we jaren verder en kom ik er nog steeds.
Alle lovende woorden over Joanny en haar praktijk zijn waar.
Dr Joanny kijkt niet hoe ze het meest kan verdienen maar hoe de beste resultaten te halen zijn.
Meer is vaak minder en dat heeft ze goed begrepen.
Mensen zeggen altijd botox is nep,
dat komt omdat je het niet ziet als het goed gedaan is.
Ik ben zeer tevreden,
ze neemt altijd ruim de tijd.
Vriendelijk en liefdevol.
Hanna Driessen Toon minder »
Hanna Driessen
25 februari 2024 13:01
Joanny heeft mij erg goed geholpen met het fixen van mijn lippen! Ik had bij een andere kliniek lipfillers laten zetten. Dit was na verloop van tijd helaas een beetje boven mijn lip gaan zitten. Ze heeft het opgelost en een touch up gegeven. Het was even zoeken naar de beste techniek want mijn lippen zijn schijnbaar een beetje complex, maar hier heeft Joanny... Toon meer »
Joanny heeft mij erg goed geholpen met het fixen van mijn lippen! Ik had bij een andere kliniek lipfillers laten zetten. Dit was na verloop van tijd helaas een beetje boven mijn lip gaan zitten. Ze heeft het opgelost en een touch up gegeven. Het was even zoeken naar de beste techniek want mijn lippen zijn schijnbaar een beetje complex, maar hier heeft Joanny alle tijd voor genomen en het resultaat is top! Ik raad haar zeker aan. Toon minder »
leakusss
17 januari 2024 13:01
Mijn allereerste behandeling was bij Joanny, nu al 2 jaar vaste klant. Ik ben zo ontzettend tevreden over Joanny! Ze laat mij telkens versteld staan van de prachtige resultaten! Ze is zeer deskundig, doet alles met plezier, neemt alle tijd voor je en zal altijd haar eerlijke mening geven, ook als iets niet kan of verstandig is om te doen. Ook de nieuwe prakt... Toon meer »
Mijn allereerste behandeling was bij Joanny, nu al 2 jaar vaste klant. Ik ben zo ontzettend tevreden over Joanny! Ze laat mij telkens versteld staan van de prachtige resultaten! Ze is zeer deskundig, doet alles met plezier, neemt alle tijd voor je en zal altijd haar eerlijke mening geven, ook als iets niet kan of verstandig is om te doen. Ook de nieuwe praktijk is prachtig! Ik kan iedereen Joanny aanraden, bij haar ben je in veilige handen! Joanny, als het kon gaf ik je 10 sterren. 10/10!❤️ Toon minder »
Nina D
13 oktober 2023 07:07
Heb m'n adresje gevonden. Super fijne, lieve behandelingen. Ben 68 en heb mijn jeugdige uitstraling terug. Liplijntjes, prophilo rond mondgebied. Nu ook de wallen zijn verdwenen kan ik dan vol lof zeggen dat ik super, super tevreden ben. Top!
Trudi Smits
16 augustus 2023 09:09
Ontzettend tevreden over de behandelingen bij Fillers en More.
Fillers gebruikt voor het vullen van de oorlellen, en hier ruim 7 jaar plezier van gehad! Recent weer een afspraak gehad en passend advies en behandelingen gekregen voor mijn gezicht. Ik kan het iedereen aanraden
Natasja Van De Rieth
11 augustus 2023 14:02
Zeer mooi effect van de micro needling.
Krijg veel positieve reacties.
En het wordt nog mooier.
Zeker een aanrader!!!!
Ank Vermeulen
20 mei 2023 11:11
Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik het gedaan. Ik ben afgelopen dinsdag geweest bij Joanny ze is de beste, ze is professioneel en een perfectionist. Daar hou ik van. Ik ben zo ontzettend tevreden. Alles ziet er zoals ik wil en 100 % natuurlijk. Ik kon meteen weer naar mijn werk, je ziet geen sporen van de naalden terug. Prachtige locatie, en ontzetten... Toon meer »
Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik het gedaan. Ik ben afgelopen dinsdag geweest bij Joanny ze is de beste, ze is professioneel en een perfectionist. Daar hou ik van. Ik ben zo ontzettend tevreden. Alles ziet er zoals ik wil en 100 % natuurlijk. Ik kon meteen weer naar mijn werk, je ziet geen sporen van de naalden terug. Prachtige locatie, en ontzettend fijn om gratis te kunnen parkeren.. Bedank Fillers and more. Toon minder »
Judi DIOS
17 maart 2023 06:06
Een zeer diskundige en een super oog voor perfectie, ik kom al jaren bij Joanny ze is super lief en vriendelijk en ze luister goed naar je wensen. Echt een aanrader!
Carolina Milczarek
11 maart 2023 16:04
Ik kom nu al een aantal jaar bij Joanny. Ze luisterd echt naar je verhaal en wensen, ze geeft eerlijk advies en werkt heel precies. Ze is altijd vrolijk en wilt echt het beste resultaat voor je. Daarom loop ik altijd met een glimlach de deur uit, want ik zie er weer goed uit. Ze geeft je een veilig en vertrouwd gevoel.En je voelt er niks van. Ik heb eigenlij... Toon meer »
Ik kom nu al een aantal jaar bij Joanny. Ze luisterd echt naar je verhaal en wensen, ze geeft eerlijk advies en werkt heel precies. Ze is altijd vrolijk en wilt echt het beste resultaat voor je. Daarom loop ik altijd met een glimlach de deur uit, want ik zie er weer goed uit. Ze geeft je een veilig en vertrouwd gevoel.En je voelt er niks van. Ik heb eigenlijk nooit blauwe plekken van de botox behandeling. Dus kan daarna meteen weer aan het werk. Niemand die het ziet. Ze heeft een mooie nieuwe kliniek op een fijne locatie. Met genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Toon minder »
Marloes
9 maart 2023 12:12
Joanny is zeer deskundig, gezellig en een schat van een vrouw! Ze neemt de tijd en gaat echt voor het beste resultaat. Heel erg blij mee!
Thom en Esmée van de Donk
7 februari 2023 21:09
Joanny is zo'n ontzettende lieve arts die de tijd voor je neemt en erg eerlijk is over wat voor jou de beste behandeling(en) is.
Ik ga hier zeker terugkomen!!
Bedankt voor jou tijd en mijn behandeling!!
Nicole Bazelmans
4 december 2022 01:01
Bij Fillers and More wordt rekening gehouden met je gezichtsuitdrukking en je mimiek, je huid en je blik verbeteren zodat je als de beste versie van jezelf uitziet 😍.
Joanny Landaeta
11 oktober 2022 10:10
Vandaag geweest voor lippen, het was mijn eerste keer. Super fijne mevrouw, heel aardig. Krijg veel complimenten dat het super netjes is gedaan, heeft ook natuurlijk resultaat!
semmetjeh
12 april 2022 17:05
Joanny is een prettige persoon en een ervaren arts. Ik voel me op mijn gemak bij haar in de praktijk, ze neemt de tijd voor mijn behandeling en luistert heel goed naar mijn wensen. Ze deelt eerlijk advies en ik ben altijd blij met het resultaat!
Marlies van den Langenberg
12 april 2022 14:02
Last minute afspraak annuleren omdat haar zoontje jarig is? Dat zie je toch ook aankomen wanneer je de afspraak met me maakt (alleen maar 2 maanden geleden). Dus bij deze alle afspraken ook geannuleerd. Onbetrouwbaar..? Even later krijg ik een tweede belletje; ze is nog steeds afspraak aan het annuleren en alhoewel ze het eind februari had gedaan nu nogmaal... Toon meer »
Last minute afspraak annuleren omdat haar zoontje jarig is? Dat zie je toch ook aankomen wanneer je de afspraak met me maakt (alleen maar 2 maanden geleden).
Dus bij deze alle afspraken ook geannuleerd.
Onbetrouwbaar..?

Even later krijg ik een tweede belletje; ze is nog steeds afspraak aan het annuleren en alhoewel ze het eind februari had gedaan nu nogmaals en nu ineens krijgt ze een foutmelding?

Lieve dokter; reageer ajb niet op mijn review (zoals je zegt dit hoognodig wel te willen doen) want het is gewoon onprofessioneel om te annuleren met zo een reden terwijl de afspraak al ruim maand eerder stond gepland.

Geen punt, genoeg andere adressen wanneer geld geen issue is ;)
En nu zal waarschijnlijk hierna een excuus bericht komen met allerlei argumenten. Feit blijft dat je van tevoren weet wanneer je zoontje jarig is.

Ps; OVERAL zijn intake gesprekken gratis!
PS2; je kwam niet met een voorstel voor een ander tijdstip maar kort en krachtig de vermelding dat afspraak niet door gaat. Wel bij de realiteit blijven… Toon minder »
Eda Demir
8 maart 2022 22:10
Bij Fillers and More wordt rekening gehouden met je gezichtsuitdrukking en je mimiek, je huid en je blik verbeteren zodat je als de beste versie van jezelf uitziet 😍.
Joanny Landaeta
16 februari 2022 09:09
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden. Dankjewel weer, J... Toon meer »
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.
Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden.
Dankjewel weer, Joanny! Toon minder »
W Bv
9 februari 2022 11:11
Ik ben super tevreden met Joanny zij is professioneel, vriendelijk en begrijpt direct wat jij wilt.. 🥇
Haydee Marcano
5 oktober 2021 16:04
Joanny is de beste dokter!!!! In ben al 7 jaar vaste klant met Botox, mijn man ook, zij doet alles met liefde en geduld, altijd gezellig gesprek met haar en advies voor andere behandelingen.
Samantha Hazell
10 juli 2021 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij EmpowerBeauty Clinic?

De prijs van één zone Botox bij EmpowerBeauty Clinic is € 129,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij EmpowerBeauty Clinic?

Een fillerbehandeling bij EmpowerBeauty Clinic kost per 1 ML v.a. € 235,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij EmpowerBeauty Clinic?

EmpowerBeauty Clinic heeft op basis van 20 Google reviews 4.8 van de 5 sterren.

Waar is EmpowerBeauty Clinic gevestigd?

EmpowerBeauty Clinic is gevestigd op Hoogstraat 315C in Eindhoven.