Filler Waalre

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Waalre. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Waalre:

Aantal afspraken in Waalre in de afgelopen periode
1.571
Gemiddelde prijs per ml Filler in Waalre
€ 353,16
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waalre
112
Bekijk klinieken in de buurt van Waalre

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Waalre

In de buurt van Waalre kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Waalre

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Waalre krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Eindhoven
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.7
Cosmetique Totale Eindhoven
Eindhoven, Sint Jorislaan 66
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Waalre

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Waalre is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Waalre

In de buurt van Waalre zijn 112 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Waalre. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Waalre wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Waalre. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Waalre

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Waalre:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Waalre. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Waalre

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Waalre die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Waalre

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Waalre. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Waalre traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Waalre

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Waalre.

Filler reviews Waalre

Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden. Dankjewel weer, J... Toon meer »
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.
Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden.
Dankjewel weer, Joanny! Toon minder »
9 februari 2022 11:11
Bij Fillers and More wordt rekening gehouden met je gezichtsuitdrukking en je mimiek, je huid en je blik verbeteren zodat je als de beste versie van jezelf uitziet 😍.
Joanny Landaeta
Fillers & More
16 februari 2022 09:09
Bij Fillers and More wordt rekening gehouden met je gezichtsuitdrukking en je mimiek, je huid en je blik verbeteren zodat je als de beste versie van jezelf uitziet 😍.
Joanny Landaeta
Fillers & More
11 oktober 2022 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Waalre

Boek je injectables behandeling in Waalre

Quole Medisch Centrum Waalre
4
Quole Medisch Centrum Waalre
Waalre, Van Dijklaan 9
2 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 510,00
Profiel bekijken
Cosmetische dermatologie Eindhoven
Cosmetische dermatologie Eindhoven
Eindhoven, Floralaan West 316
3 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
Fillers & More
4.9
Fillers & More
Eindhoven, Hoogstraat 315C
3 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Filler Cottage Eindhoven
Filler Cottage Eindhoven
Eindhoven, Aalsterweg 99A
4 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Waalre

Wat kost een behandeling met fillers in Waalre?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Waalre € 353,16. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Waalre?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Waalre. In een straal van 15 kilometer rond Waalre zijn  112 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Waalre op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Waalre?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Waalre op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Waalre zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Waalre wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Waalre. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.