Fillers Rotterdam

02-09-2020

Ben je op zoek naar Botox of fillers Rotterdam? Bekijk de reviews van alle klinieken in Rotterdam en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers Rotterdam

In Rotterdam zijn meer dan 20 klinieken waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Fillers worden al meer dan 20 jaar gebruikt als cosmetische behandeling. Tegenwoordig is het bij wet verplicht dat fillers volledig oplossen in het lichaam. Fillers zorgen 6-18 maanden voor volume, afhankelijk van het soort filler en het merk filler. In deze blog lees je alles over de fillerbehandeling Rotterdam!

Fillers Rotterdam

Traangoot fillers Rotterdam

Ëén van de populairste filler behandelingen is de traangoot filler. Deze behandeling zorgt ervoor dat donkere kringen of een vermoeide blik verleden tijd zijn. Vaak is de huid onder de ogen dan te dun of ingevallen. Tijdens de behandeling verdeeld de cosmetisch arts hyaluronzuur filler in de onder oogleden. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze behandeling is 9-12 maanden effectief. Lees hier meer over traangoot fillers Rotterdam.

Fillers Rotterdam

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, skinboosters en Profhilo behandelingen. Het zijn injecteerbare behandelingen, daarom injectables genaamd. Injectables zijn in Rotterdam gemeengoed. De kosten van deze injectables behandelingen lopen in rotterdam lopen erg uiteen. Fillers kosten tussen de € 200 en € 500 per ML. Dit prijsverschil wordt verklaard door de ervaring van de arts en het merk filler. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Een goede cosmetisch arts kan een prachtig resultaat behalen met slechts 1 a 2 ML. Een minder goede cosmetisch arts kan 5 ML laten verdwijnen zonder enig resultaat.

Fillers Rotterdam ervaringen

Een filler behandeling is een ervaringsvak. Het is belangrijk dat je kiest voor een ervaren cosmetisch arts. Lees de reviews van alle klinieken in Rotterdam. Alle Google reviews zijn te lezen van de cosmetische klinieken in Rotterdam.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler Rotterdam prijzen

De prijzen van een fillerbehandeling liggen in Rotterdam tussen de € 250 en € 500 per milliliter. Dit prijsverschil is te verklaren door het merk filler, de ervaring van de cosmetisch arts en de reputatie van de kliniek. Klinieken die werken met een minder bekend merk filler, zijn vaak wat goedkoper. Vergelijk de prijzen van alle klinieken in Rotterdam en vergelijk ook alle reviews en ervaring van de arts op Injectablesbooking.nl.

Fillers behandeling Rotterdam

Met fillers worden rimpels opgevuld, volume hersteld of contour verbeterd. Fillers werden 20 jaar geleden vaak gebruikt bij HIV patiënten. Zij verloren door de medicatie vetweefsel in het gelaat en dat werd met fillers gecorrigeerd. Sindsdien zit het aantal filler behandelingen jaarlijks enorm in de lift. Naar schatting worden dit jaar in Nederland meer dan 200.000 fillerbehandelingen uitgevoerd. 

In Rotterdam zijn lipfillers het meest populair. Je zou denken dat dit alleen bij de 20’ers en 30’ers is, maar niets is minder waar. Doordat het volume van de lippen met het ouder worden steeds dunner worden, is dit ook voor bijvoorbeeld 40’ers en 50’ers een populaire behandeling. Zij kiezen dan vaker voor een lipfiller touch up, of alleen de liplijn accentueren. Het resultaat is vaak verbluffend, terwijl niemand zal zeggen; ‘wat heeft die gedaan?’ Een grote misvatting is dat Botox in lippen wordt toegepast, dat kan helemaal niet.

Daarnaast zijn traangoot fillers populair in Rotterdam. Traangoot fillers worden gebruikt om wallen, donkere kringen of kleine rimpeltjes onder de ogen te verwijderen. Dat kan door daar heel subtiel iets volume te creëren. Het resultaat is dat er met minimaal verschil een totaal andere schaduw werking is. Daardoor zie je er veel minder moe uit!

Hyaluronzuur fillers Rotterdam

De meeste fillers in Rotterdam zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers hebben het vermogen om water te binden. 1 gram hyaluronzuur kan 6 liter water binden. Dit is een waardevolle eigenschap, omdat de huid al voor 80% uit water bestaat. Wanneer je dit deskundig onder een rimpel spuit, dan wordt de rimpel gelift door de hyaluronzuur met haar waterbindende vermogen. Daarnaast zijn er fillers die collageen stimuleren. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Bijvoorbeeld Radiesse stimuleert de aanmaak van collageen.

Fillers Rotterdam

Filler aanbieding Rotterdam

Vanuit de wetenschappelijke vereniging is het niet toegestaan om fillers met korting te promoten. Toch zijn er geregeld klinieken die dat doen. Injectablesbooking.nl streeft alle filler prijzen, maar ook de aanbiedingen, kortingen en filler acties in Rotterdam correct in kaart te brengen. Tips en correcties ontvangen wij graag via info@injectablesbooking.nl. Ook tips over lipfillers korting. Het is waardevol om de filler prijzen in Rotterdam van de diverse klinieken geregeld te vergelijken. Er komen steeds meer klinieken bij en de filler kosten worden regelmatig aangepast. Lees hier meer informatie over filler aanbiedingen.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Botoxbehandeling Rotterdam

Profhilo Rotterdam
Injectables Rotterdam

Lipfillers Rotterdam

-----------------------

Injectables behandeling Rotterdam

Naast de traangoten en lipfillers zijn fillers rond de mond gangbaar. Hangende mondhoeken en rimpels op de bovenlip kunnen zo erg fraai worden verwijderd. Na een behandeling mag je direct weer alle dagelijkse activiteiten hervatten, maar na de behandeling is het wel verstandig om de eerste week zonnestraling op het behandelde gebied te vermijden. Gebruik dagelijks een sunblock / minstens SPF 30. Wij raden je af om de eerste week na de behandeling met fillers onder de zonnebank te gaan. Sporten mag direct na een filler behandeling weer, bezoek aan de sauna wordt gedurende de eerste 2 weken na een behandeling afgeraden. Wanneer na de behandeling een blauwe plekje verschijnt kun je camouflagecrème gebruiken. Het wordt afgeraden om na een behandeling met fillers het behandelde gebied te masseren. De eerste 2 weken wordt ook afgeraden peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laserbehandelingen en bindweefselmassages in het behandelde gebied te ondergaan.

Prijs fillers Rotterdam?

Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak lichte roodheid en/of zwelling. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur. Soms ontstaan er vervolgens nabij de plek van de filler blauwe plekjes. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 7 dagen. Vergelijk hier filler prijzen.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend filler consult in Rotterdam. Zoek, vergelijk en boek jouw cosmetisch arts op injectablesbooking.nl.

Adres Injectablesbooking Rotterdam:

Injectablesbooking.nl Rotterdam
Weena 690
3012 CN Rotterdam

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Kliniek
Natural Beauty Kliniek

Natural Beauty Kliniek

5
Bierstraat 6, Rotterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2009
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Elly Alizadeh Fanaeilou

Drs. Elly Alizadeh Fanaeilou

Natural Beauty Kliniek (<1 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1000
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Polikliniek De Blaak Rotterdam

Polikliniek De Blaak Rotterdam

3.2
Blaak 243, Rotterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
1990
Prijs botox per zone
v.a. € 159
Prijs filler per ml
v.a. € 319
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Chris den Hengst

Drs. Chris den Hengst

Polikliniek De Blaak Rotterdam (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 159
Prijs filler per ml
v.a. € 319
Profiel bekijkenAfspraak maken