AcuVitae

AcuVitae

AcuVitae uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
7 reviews
Heeft me heel goed kunnen helpen bij het herstel van de ziekte van Bell.
Melissa Vander elst
17 november 2018 17:05
Ik ben een balletdanser en heb af en toe last van echt sterke rugpijn. Soms is het zelfs moeilijk om zonder pijn te lopen. Deze keer probeerde ik Bio-punctie en het hielp me zo veel om de spieren rond te ontspannen die krampen van pijn! Ik ben blij dat ik het heb geprobeerd!
Picco
1 april 2015 19:07
Ik ben blij om een ​​patiënt van Acuvitae te zijn. Ik kwam daar vanwege het RSI-probleem en voelde me na zes sessies veel beter. Nu kom ik daar een maand voor ondersteuning.
Max Marijan Osole
2 januari 2015 11:11
Via een groupon aktie ben ik bij Margarita terecht gekomen. Ik ging er aanvankelijk met mijn zoon naar toe die na een knie operatie maar pijn bleef houden. Mijn zoon heeft biopunctuur behandelingen gekregen die hem ontzettend goed geholpen hebben! Margarita is een rustige en vakkundige vrouw, arts eigenlijk van oorsprong en geeft naast haar behandelingen ook... Toon meer »
Via een groupon aktie ben ik bij Margarita terecht gekomen. Ik ging er aanvankelijk met mijn zoon naar toe die na een knie operatie maar pijn bleef houden. Mijn zoon heeft biopunctuur behandelingen gekregen die hem ontzettend goed geholpen hebben!
Margarita is een rustige en vakkundige vrouw, arts eigenlijk van oorsprong en geeft naast haar behandelingen ook veel nuttige adviezen.
Omdat ik mijn aanvullende verzekering voor alternatieve zorg nog niet had gebruikt, leek me dit een goed moment om mesotherapie behandelingen te ondergaan. Ik ben vrij kritisch maar heb na 4 behandelingen duidelijke zichtbare verbeteringen gezien. Mijn gezicht zag er stralender en minder vermoeid uit en mijn rimpeltjes waren al bijna verdwenen. Ik ben dus enthousiast over deze behandeling en pijn.....ach dat valt wel mee hoor.
Ga nu ieder jaar even terug voor een aantal behandelingen, momenteel neemt zij mijn verzwikte enkel onder handen.
Ik ben dus een heel tevreden klant en kan u Margarita van harte aanbevelen. Toon minder »
Inge Van Den Berg
13 november 2014 20:08
Toen ik plotseling werd geconfronteerd met een aangezichtsverlamming Bell'se parese heb ik Prednison, oogdruppels, oogzalf en horlogeglasverband voorgeschreven gekregen. Tevens heb ik dezelfde dag contact opgenomen met AcuVitae waar ik gelukkig aan het einde van de dag nog langs mocht komen. Ik ben hier bijzonder vriendelijk en professioneel ontvangen en beh... Toon meer »
Toen ik plotseling werd geconfronteerd met een aangezichtsverlamming Bell'se parese heb ik Prednison, oogdruppels, oogzalf en horlogeglasverband voorgeschreven gekregen. Tevens heb ik dezelfde dag contact opgenomen met AcuVitae waar ik gelukkig aan het einde van de dag nog langs mocht komen. Ik ben hier bijzonder vriendelijk en professioneel ontvangen en behandeld. Alles wordt goed uitgelegd, je krijgt instructies voor diverse oefeningen en het tapen van je gezicht plus acupunctuur. Ik heb deze behandelingen als bijzonder positief ervaren. Na een aantal weken heb ik hier ook biopunctuur behandelingen ondergaan en dit alles heeft de gezichtsverlamming grotendeels hersteld. In het ziekenhuis stonden ze versteld van het resultaat, ze hadden al in mijn dossier gezet dat ik er mee zou moeten leren leven. Maar deze arts van AcuVitae geeft niet op en ziet je lichaam als een geheel wat in mijn beleving nogal eens vergeten wordt in de medische wereld. Ik kan u Mevrouw Petrova van harte aanbevelen. Toon minder »
Carla van der Klugt
29 augustus 2014 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €120 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €275 per ml
Skinbooster
RRS Eyes
V.a. €95 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2010
Adres
Valkenburgerstraat 188E, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten