Aqua Mare Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Aqua Mare Rotterdam

Aqua Mare Rotterdam

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 135 per zone
1 zone botox (merk: Alluzience)
V.a. € 135 per zone
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 135 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 135 per zone
1 zone botox (merk: Letybo)
V.a. € 135 per zone
2 zones
V.a. € 235 per behandeling
3 zones
V.a. € 310 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 650 per 2 oksels
Consult
1e consult
V.a. € 45 per consult
Controle
Gratis
Fillers
Ellansé
V.a. € 300 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 300 per ml
Traangoot filler
V.a. € 150 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 150 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 300 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 130 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 400 per per 2 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Laser / IPL, Chemische peeling, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
1978
Adres
Laan op Zuid 656, Rotterdam
Aqua Mare Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ahmed Raja
Drs. Ahmed Raja
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Aqua Mare Rotterdam Reviews

3
19 reviews
Goed en deskundig advies. Ik ben erg tevreden over mijn behandeling en resultaat.
Tuğba
4 juni 2024 11:11
Geweldig geholpen! De huisarts durfde het niet aan om een dermale naevus vlakbij mijn bovenlip weg te halen. Aqua Mare zag geen probleem en ze hebben het bobbeltje vakkundig behandeld. Heel erg blij met het resultaat! Het is prachtig gelukt. Wat een vakmensen werken hier!
Martine Prins
2 mei 2024 16:04
De huidkliniek heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het team was professioneel, vriendelijk en deskundig. De behandelingen waren effectief en ik ben blij met de resultaten. Ik zou deze kliniek zeker aanbevelen aan anderen op zoek naar hoogwaardige huidverzorging.
Mitchell van Kleef
11 april 2024 16:04
Ik ben zeer professioneel geholpen en ik ben dan ook erg blij met het resultaat, ga zo door Bianca!
C V Kleef
23 maart 2024 09:09
Ik heb een akelig diep litteken overgehouden aan een acne behandeling.
Carolina
5 november 2023 10:10
Wat een fijne kliniek en professionele begeleiding van de keuze welke producten omtrent mijn huid met nare littekens. Werd zo fijn geholpen en ook de heer aan de balie, wat een charmante verschijning en droog grappig, ik hou ervan. Kom hier zeker terug. Dankjulliewel voor de goede zorgen.
Astrid Buijsman
28 oktober 2023 19:07
Ik had een afspraak binnen 24 uur afgebeld vanwege ziekte. Toen kreeg ik de volledige 95 euro gefactureerd i.p.v. de helft wat zou moeten volgens de bevestiginsmail. Ik had daarna gebeld om de helft te mogen betalen, maar dat kon niet. Er werd gedreigd met een deurwaarders kantoor dus heb ik het maar betaald.
Jason Beck
8 augustus 2023 13:01
Dit is de beste Huidkliniek van Rotterdam! Naast de, voor mij, altijd vriendelijke ontvangst hebben ze ook echt verstand van zaken. Ik kom al 20 jaar, met tussenpozen, bij Aqua Mare en krijg vele complimenten over mijn mooie gladde huid. Inmiddels zijn mijn moeder en dochter ook klant hier. Drie generaties die zeer tevreden zijn dus! Bedankt Team Aqua Mare ❤... Toon meer »
Dit is de beste Huidkliniek van Rotterdam! Naast de, voor mij, altijd vriendelijke ontvangst hebben ze ook echt verstand van zaken. Ik kom al 20 jaar, met tussenpozen, bij Aqua Mare en krijg vele complimenten over mijn mooie gladde huid. Inmiddels zijn mijn moeder en dochter ook klant hier. Drie generaties die zeer tevreden zijn dus! Bedankt Team Aqua Mare ❤️ Toon minder »
Derya
22 december 2022 19:07
Om aan te sluiten op de review onder mij, in sommige gevallen is het misschien beter om gewoon met pensioen te gaan.
Tiara Melanie
21 september 2022 12:12
Wat een absoluut ongeïnteresseerde, starre man aan de balie. Dat je op deze manier kunt omgaan met potentiële afnemers gaat mijn begrip volledig te boven. Het is dan ook verre van verwonderlijk dat er nagenoeg enkel slechte reviews aan te treffen zijn over dit kliniek.
Willem
12 september 2022 13:01
Wat een absoluut ongeïnteresseerde, starre man aan de balie. Dat je op deze manier kunt omgaan met potentiële afnemers gaat mijn begrip volledig te boven. Het is dan ook verre van verwonderlijk dat er nagenoeg enkel slechte reviews aan te treffen zijn over dit kliniek.
Michel
12 september 2022 13:01
Wat een vriendelijke benadering.Ben met een laserbehandeling van lelijke vlekjes in m’n gezicht af. Deskundig personeel.
Gerry Greveling
24 augustus 2021 14:02
Wat een fijne kliniek. Ik heb al enige tijd last van rode adertjes en plekjes in mijn gezicht. Bij Aqua Mare hebben ze echt de tijd genomen om uit te leggen wat er scheelt aan mijn huid: Rosacea! We hebben een behandelplan gemaakt en ik heb reeds mijn eerste behandeling gehad met de laser. Geheel pijnloos en snel. En met 3 dagen al een goed resultaat. Ik ga... Toon meer »
Wat een fijne kliniek. Ik heb al enige tijd last van rode adertjes en plekjes in mijn gezicht. Bij Aqua Mare hebben ze echt de tijd genomen om uit te leggen wat er scheelt aan mijn huid: Rosacea! We hebben een behandelplan gemaakt en ik heb reeds mijn eerste behandeling gehad met de laser. Geheel pijnloos en snel. En met 3 dagen al een goed resultaat. Ik ga na de zomer weer terug voor een volgende behandeling. De therapeut legt goed uit wat ze doen en zorgt voor een prettige en fijne behandeling.
Ik kan deze kliniek zeker aanbevelen! Toon minder »
Elvira van Damme
6 augustus 2021 09:09
Ik ga erheen om informatie te krijgen over microneedling en laser ontharen. Ik kom binnen, zonder hallo of iets dergelijk, zegt mevrouw: kunt u uw mondmasker strakker aanspannen. Goed, daarna gingen we naar een behandelkamer. alles zag er ontzettend oud, grijs en stoffig uit. Behandelbedden kwamen uit de jaren 80 en de kamers zagen er ook zo uit. Eenmaal beg... Toon meer »
Ik ga erheen om informatie te krijgen over microneedling en laser ontharen. Ik kom binnen, zonder hallo of iets dergelijk, zegt mevrouw: kunt u uw mondmasker strakker aanspannen. Goed, daarna gingen we naar een behandelkamer. alles zag er ontzettend oud, grijs en stoffig uit. Behandelbedden kwamen uit de jaren 80 en de kamers zagen er ook zo uit. Eenmaal begonnen met de informatieve gesprek, zegt mevrouw dat we maar 10 minuten hebben en dat we heel snel door alle informatie heen gaan. Ik kreeg geen enkel tijd om een vraag te stellen. Ze lachten mij zelfs uit wanneer ik vertelde wat voor dagverzorgings cremes ik gebruikte. Blijkbaar vind ze dat iedereen honderden euros kan uitgeven aan 1 potje dagcreme. Vol ongeloof ben ik na precies 9 minuten weggegaan. Ongeloof dat een bedrijf zo arrogant kan zijn, terwijl de hele toko er niet uit ziet. Eigenaar vult zijn zakken, maar doet NIETS aan klanttevredeheid. Helaas heb ik 9 minuten van mijn leven aan jullie verpest! Toon minder »
Layla Topcu
20 maart 2021 15:03
Ik heb had een afspraak gemaakt voor bindweefsel, door corona, werd ik ziek en was ik vergeten de afspraak af te zeggen... werd ik gebeld door dit bedrijf van u heeft een afspraak, lag ik op dat moment ziek in bed. Ik heb me excusses aangeboden en kon ik geen vervolg afspraak maken omdat ik ziek in bed lag en ik had me agenda niet bij me. Zonder medeleven he... Toon meer »
Ik heb had een afspraak gemaakt voor bindweefsel, door corona, werd ik ziek en was ik vergeten de afspraak af te zeggen... werd ik gebeld door dit bedrijf van u heeft een afspraak, lag ik op dat moment ziek in bed.
Ik heb me excusses aangeboden en kon ik geen vervolg afspraak maken omdat ik ziek in bed lag en ik had me agenda niet bij me. Zonder medeleven hebben me ze toch een factuur gestuurd met 65,-?!

Heb ik gebeld om het nog een keer uit te leggen zegt de balie medewerker u wordt hierover nog gebeld. Ze hebben me nooit gebeld en ik krijg elke keer een herinnering dat ik het moet betalen. En zij hebben mij nooit hun excuses aangeboden aan mij voor dit! Dus hier heb ik het betaald. 65,-!
Ik kom nooit meer terug. Geen enkele begrip dat jullie tonen in jullie klant. Toon minder »
Sharvani isri
17 november 2020 19:07
Ik heb 2 jaar geleden couperose behandeling gekocht. De medewerker in Rhoon deed het zo slecht dat ik naar Hillegersberg moest. Vervolgens na 2 jaar toch weer afspraak gemaakt in Rhoon maar stond voor een gesloten deur. Vervolgens toch weer een afspraak gemaakt met Marja in Rhoon....Nee mevrouw u staat nu echt in rhoon. Vervolgens blijkt dat het apparaat waa... Toon meer »
Ik heb 2 jaar geleden couperose behandeling gekocht. De medewerker in Rhoon deed het zo slecht dat ik naar Hillegersberg moest. Vervolgens na 2 jaar toch weer afspraak gemaakt in Rhoon maar stond voor een gesloten deur. Vervolgens toch weer een afspraak gemaakt met Marja in Rhoon....Nee mevrouw u staat nu echt in rhoon. Vervolgens blijkt dat het apparaat waarvoor ik de afspraak had gemaakt in Rotterdam stond dus afspraak ging weer niet door. Echt geweldig bedrijf.....gaan we nu niet meer doen..... Toon minder »
Yvonne Vondeling
14 november 2020 09:09
Ik heb 2 jaar geleden couperose behandeling gekocht. De medewerker in Rhoon deed het zo slecht dat ik naar Hillegersberg moest. Vervolgens na 2 jaar toch weer afspraak gemaakt in Rhoon maar stond voor een gesloten deur. Vervolgens toch weer een afspraak gemaakt met Marja in Rhoon....Nee mevrouw u staat nu echt in rhoon. Vervolgens blijkt dat het apparaat waa... Toon meer »
Ik heb 2 jaar geleden couperose behandeling gekocht. De medewerker in Rhoon deed het zo slecht dat ik naar Hillegersberg moest. Vervolgens na 2 jaar toch weer afspraak gemaakt in Rhoon maar stond voor een gesloten deur. Vervolgens toch weer een afspraak gemaakt met Marja in Rhoon....Nee mevrouw u staat nu echt in rhoon. Vervolgens blijkt dat het apparaat waarvoor ik de afspraak had gemaakt in Rotterdam stond dus afspraak ging weer niet door. Echt geweldig bedrijf.....gaan we nu niet meer doen..... Toon minder »
Yvonne Boelen
14 november 2020 09:09
Ik ben nu al klant sinds 2014 bij Aqua Mare, ik ga altijd naar de vestiging in Rotterdam Zuid. Des tijds had ik erg veel last van acne & pigmentvlekken waar ik alsmaar niet vanaf kwam, vooral voor mijn werk was dit not done. Sindsdien heb ik iedere 5 weken een acne behandeling en gaat het super goed, ik gebruik ook alleen de producten die zij mij aanraden. I... Toon meer »
Ik ben nu al klant sinds 2014 bij Aqua Mare, ik ga altijd naar de vestiging in Rotterdam Zuid.
Des tijds had ik erg veel last van acne & pigmentvlekken waar ik alsmaar niet vanaf kwam, vooral voor mijn werk was dit not done.
Sindsdien heb ik iedere 5 weken een acne behandeling en gaat het super goed, ik gebruik ook alleen de producten die zij mij aanraden.
Ik wordt altijd door Esther behandeld, ze is erg goed in haar werk en het is ook altijd leuk om met haar te kletsen.
Ik ga hier graag naartoe en beveel deze huidkliniek ook zeer zeker iedereen aan.
Onlangs heb ik hier ook mijn eerste botox behandeling gehad en ik ben er super tevreden over, en zal dit ook blijven herhalen hier indien nodig. Hier heb ik ook een filmpje van gemaakt en op mijn youtube channel gepost, dat kun je vinden onder: Seiichi Rouwet Botox
Op dit moment heb ik een tatoeage waar ik niet zo blij mee ben. Sindskort bieden ze behandelingen aan om ook je tattoo te laten verwijderen, dit ben ik op dit moment nog aan het overwegen. Als het doorgaat zal ik ook hier mijn ervaringen over delen! Toon minder »
Seiichi Rouwet
16 juni 2018 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Aqua Mare Rotterdam?

De prijs van één zone Botox bij Aqua Mare Rotterdam is € 135,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Aqua Mare Rotterdam?

Een fillerbehandeling bij Aqua Mare Rotterdam kost per 1 ML v.a. € 150,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Aqua Mare Rotterdam?

Aqua Mare Rotterdam heeft op basis van 18 Google reviews 3 van de 5 sterren.

Waar is Aqua Mare Rotterdam gevestigd?

Aqua Mare Rotterdam is gevestigd op Laan op Zuid 656 in Rotterdam.