Faceland Rotterdam Binnenrotte - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Rotterdam Binnenrotte

Faceland Rotterdam Binnenrotte

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Rotterdam Binnenrotte uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Binnenrotte 115, Rotterdam
Faceland Rotterdam Binnenrotte
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Merel van der Kooij
Drs. Merel van der Kooij
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aman Van den Eertwegh
Drs. Aman Van den Eertwegh
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Liza van Ballegooijen
Drs. Liza van Ballegooijen
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Elmand Hosseinzoi
Drs. Elmand Hosseinzoi
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mustafa Mahli
Dr. Mustafa Mahli
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Joanne Simons
Drs. Joanne Simons
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Hans Van den Broek
Drs. Hans Van den Broek
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Marleen van Es
BSc. Marleen van Es
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Rotterdam Binnenrotte Reviews

4.4
145 reviews
Ik heb een ontzettend positieve ervaring! Ik heb namelijk een consult geboekt voor botox en ben dus erg fijn geholpen door Merel. Ze nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en om mijn vragen te beantwoorden. Bovendien is het een mooie, rustige en schone kliniek.
Ana Kraljević
10 april 2024 19:07
Vooraf goede uitleg en advies gekregen .
Marleen v Es is een prettige dame, stelde me gerust, zei precies vooraf wat ze ging doen .
Nu het resultaat afwachten …..
Trudy v Klaveren
9 april 2024 09:09
Meneer Hans van den broek heeft me super geholpen! Nog geen 2 weken voorbij maar nu al een prachtig resultaat kunnen behalen🙏
Irem Karakus
4 maart 2024 22:10
Zeer vriendelijk en professioneel ontvangen en behandeld. Ben gerust gesteld voor mijn eerste behandeling en ben er tevreden mee.
Buse K
4 februari 2024 15:03
Wat een fijne mensen ! Zeer kundig en een heel warm ontvangst door de receptioniste! Dank Hans ik kom zeker weer bij jullie terug! Ik adviseer deze kliniek voor mensen die nog niet eerder een behandeling hebben ondergaan. Je word goed geadviseerd op je gemak gesteld dat is wat men verwacht van cosmetische behandelingen!
Zorica Milosevic
3 februari 2024 15:03
De behandeld cosmetische arts was erg kundig en zeer vriendelijk. Kreeg goed advies en voor elke prik zei ze wat ze ging doen. Tussendoor checkte ze regelmatig het resultaat en of het gelijk was. Ik kom hier zeker terug!
Madeline Klappé
27 januari 2024 18:06
Hans van den broek als behandelaar echt een topper!! Erg behulpzaam mooi resultaat en alles pijnloos ! Super blij met deze arts stelt je heel erg op je gemak en staat altijd heerlijk te zingen wordt je vrolijk van!
Anique Loomans
12 januari 2024 14:02
Na complicatie van andere art hier heen gegaan.
Ik werdt goed geholpen kreeg duidelijke uitleg en er werden oog druppels voor geschreven er werdt ruim de tijd voor mij genomen om zal ook in vervolg naar deze arts gaan zeer te vreden
De eeuwige jeugd Bijl
11 januari 2024 15:03
Voor het eerst naar faceland, laat al jaren botox spuiten.
Na 4 weken ging de botox al uitwerken heb dit echt nog nooit gehad in al die jaren.
Na heel wat mail contact doen ze hier helaas niks aan.
Weggegooid geld helaas.

Nooit meer faceland voor ons!!!
Tessa Weeks
6 december 2023 08:08
Geholpen door Elmand Hosseinzoi. Ik ben tevreden met het resultaat. Hij heeft lichte handen wat heel fijn is op zich en ik heb geen blauwe plekjes na de behandeling. Deskundig advies voor en na en duidelijke uitleg tijdens de behandeling. Zeker aan te raden.
Fai B
11 november 2023 13:01
Bij Liza van Ballegooien geweest, heel tevreden. Ze houdt je lippen natuurlijk en dat is precies waar ik om vroeg. Om de kliniek zelf ben ik wat minder enthousiast. De wachtruimte in Rotterdam Binnenrotte ziet er rommelig uit en niet afgewerkt, het gaf niet het gevoel van een goede kliniek af wat ik wel had verwacht.
Selin Eyüpoğlu
30 oktober 2023 09:09
Hele schone mooie clinic. Super professioneel geholpen. Bij mijn eerste behandeling heb ik van te voren een heel gesprek gehad en werd alles eerst netjes besproken. Je krijgt eerlijk advies en word vrij gelaten in je keuzes. Ik ben behandeld door Elmand Hosseinzoi, dit is een onwijs goeie arts! Hij brengt je geheel tot rust en bespreekt elk stapje dat gebeur... Toon meer »
Hele schone mooie clinic. Super professioneel geholpen. Bij mijn eerste behandeling heb ik van te voren een heel gesprek gehad en werd alles eerst netjes besproken. Je krijgt eerlijk advies en word vrij gelaten in je keuzes. Ik ben behandeld door Elmand Hosseinzoi, dit is een onwijs goeie arts! Hij brengt je geheel tot rust en bespreekt elk stapje dat gebeurt. Ben vaker naar een ander filler bedrijf geweest met mindere ervaringen, Faceland is echt een aanrader! Toon minder »
Daniëlle
2 oktober 2023 11:11
25 juli geweest samen met mijn schoonzus, van te voren maanden lang research gedaan omdat we het erg spannend vonden. Mijn oog viel al een tijdje op Faceland, vanwege vele instagram berichten die er heel goed uitzagen! Zo kwam ik terecht bij Liza van Ballegooijen. Dit gaf mij meteen vertrouwen ( door haar geposte foto’s ), en heb ik ook meteen een afspraak g... Toon meer »
25 juli geweest samen met mijn schoonzus, van te voren maanden lang research gedaan omdat we het erg spannend vonden. Mijn oog viel al een tijdje op Faceland, vanwege vele instagram berichten die er heel goed uitzagen! Zo kwam ik terecht bij Liza van Ballegooijen. Dit gaf mij meteen vertrouwen ( door haar geposte foto’s ), en heb ik ook meteen een afspraak gepland samen met mijn schoonzus. Liza was ontzettend aardig, legde alles goed uit. Wij zijn beide onwijs blij met ons resultaat en zullen hier zeker terug komen! Wel bij weer bij Liza!! Toon minder »
jessy opperman
13 september 2023 11:11
Merel van de Kooij is zo'n fijne behandelaar! Ik ben ook bij iemand anders geweest ivm beter tijdstip, maar volgende keer wacht ik wel. Service, uitleg en vriendelijkheid is niet vanzelfsprekend. Bij Merel kom je in een warm bad.
Bella St
6 september 2023 13:01
Gisteren voor controle bij Dr. Aman van den Eertwegh geweest. Ontzettend tevreden met het natuurlijke resultaat (als man). Ze heeft naar tevredenheid me, met een subtiele behandeling een mooie kaaklijn definitie gegeven. Een lastig onderwerp voor ons heren. Ik heb niet het gevoel dat ik een grens ben gepasseerd, mede door haar voorzichtige en rustige aanpak.... Toon meer »
Gisteren voor controle bij Dr. Aman van den Eertwegh geweest. Ontzettend tevreden met het natuurlijke resultaat (als man). Ze heeft naar tevredenheid me, met een subtiele behandeling een mooie kaaklijn definitie gegeven. Een lastig onderwerp voor ons heren. Ik heb niet het gevoel dat ik een grens ben gepasseerd, mede door haar voorzichtige en rustige aanpak. Ik kijk met een glimlach iedere dag in de spiegel. Ik kan niet anders zeggen, dat ik haar aanbeveel! Toon minder »
Bryan D.
28 augustus 2023 18:06
Gisteren voor lipfillers geweest. Ben bij meerdere klinieken geweest, maar nog nooit ergens zo fijn geholpen als bij dr. van den Broek! Wat een enorm gezellige man. Blij met het resultaat, kom zeker binnenkort weer terug ☺️
Flo
26 augustus 2023 18:06
Al 2 keer bij faceland binnenrotte geweest voor een lipfiller behandeling. Al 2 keer een super goede ervaring gehad. Super blij met het resultaat. Goed advies gekregen voor het beste resultaat!
Sude Durmus
30 juli 2023 22:10
Fijne ontvangst bij binnenkomst. Er hangt een ontspannen sfeer. De arts, mevr vd Kooij, was heel vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. Omdat dit zo geruststellend was heb ik direct de behandeling laten doen. Tijdens het inspuiten werd ook netjes uitgelegd wat ze ging doen. Ik ben zeer tevreden!!
Lilian Meesen
30 juli 2023 10:10
Afgelopen vrijdag voor het eerst bij Faceland geweest. Voor de eerste keer lipfillers genomen en ben super blij met het resultaat. Ik ben bij Dr. Liza van Ballegooijen geweest. Ik heb nog een klein beetje zwelling maar kan wel zien dat ik het resultaat ga krijgen waar ik om had gevraagd. Namelijk een mooie natuurlijke look. Heel erg bedankt :)
Stacey van loenen
24 juli 2023 18:06
Slechte ervaring met faceland!!!
Lopende band werk & lopen altijd uit.
Filler plaatsing niet goed, te ver naar beneden geplaatst + verdikking, op laten lossen bij een andere clinic geweest. Nooit meer faceland voor mij
Nick van klaveren
21 juli 2023 21:09
Ik ben super leuk geholpen door specialist Elmand Hosseinzoi bij Rotterdam Binnenrotte en zou mijn volgende afspraak absoluut weer hier inplannen.
s'Aphira Official
11 juli 2023 11:11
Fijne intake en behandeling bij mevrouw van Ballengooijen gehad. Deskundige dame en denkt goed mee. Nu al mooie resultaten. Filler en botox gedaan. Ik kom zeker terug!
Cindy van A
22 mei 2023 17:05
Ik ben heel erg blij met mijn behandeling. Het is echt aan te raden! Het resultaat is heel erg mooi geworden. Ik had een behandeling genomen van lip fillers en die is mooi geworden hoe ik het wou.
Hasna Bou
26 februari 2023 14:02
Meerdere keren langs geweest bij andere artsen voor botox, Altijd prima. Laatste keer bij een andere arts geweest en echt compleet mislukt…. Zelfs na 2e keer langsgeweest te zijn om het te fixen is het niet goed gedaan. Goedkoop is in dit geval dan toch duurkoop
Sterre X
10 februari 2023 09:09
Na vele creme's, serums, behandelingen die totaal niks deden voor mijn boven en onderogen. De stap genomen om een ooglidcorrectie boven en onder uit te laten voeren door Dr. Hupkens. Niet alleen was de intake en advies een zeer fijne ervaring, ook de ingreep was proffesioneel en kundig uitgevoerd. Het is zo'n enorm verschil, dat ik dit eigenlijk eerder had m... Toon meer »
Na vele creme's, serums, behandelingen die totaal niks deden voor mijn boven en onderogen. De stap genomen om een ooglidcorrectie boven en onder uit te laten voeren door Dr. Hupkens. Niet alleen was de intake en advies een zeer fijne ervaring, ook de ingreep was proffesioneel en kundig uitgevoerd. Het is zo'n enorm verschil, dat ik dit eigenlijk eerder had moeten laten uitvoeren. Pijnloze herstel, goede nazorg en echt heel erg blij mee. Echt een aanrader! Toon minder »
Sammy van der Sluijs
1 februari 2023 19:07
Erg mooi geworden mijn lippen, heel natuurlijk! Ik was eerst elders geweest maar niet tevreden, arts Aman gebruikte een andere techniek, zij spoot in van de zijkanten na een verdoving met 4 kleine prikjes. Ik zal de volgende keer mijn lippen zeker weer door haar laten doen bij Faceland Binnenrotte!
Maria Bos
26 januari 2023 12:12
Voor het eerst lipfillers laten zetten met een vriendin. Best spannend. We werden vriendelijk welkom geheten door de dame die bij de balie zat. Behandelaar Elmand Hosseinzoi was super vriendelijk en was duidelijk in wat hij ging doen. Ik had niet het idee dat er haast was en we snel de deur weer uit moesten. Wij hebben een prettige ervaring gehad.
Kim Zwier
11 januari 2023 08:08
Deze vrouw deed heel gemeen alleen omdat ik zei dat het erg pijn deed en bij lilly en merel niet ze wou me geneens niet meer verder helpen ik ga ook een klacht indienen ik ben de zaak uitgelopen zodat de ruzie niet verder zou gaan dus morgen bel ik even het meisje achter de balie want kennelijk ben ik niet.meer welkom omdat ik weg liep zodat de ruzie niet ve... Toon meer »
Deze vrouw deed heel gemeen alleen omdat ik zei dat het erg pijn deed en bij lilly en merel niet ze wou me geneens niet meer verder helpen ik ga ook een klacht indienen ik ben de zaak uitgelopen zodat de ruzie niet verder zou gaan dus morgen bel ik even het meisje achter de balie want kennelijk ben ik niet.meer welkom omdat ik weg liep zodat de ruzie niet verder uit de hand liep en dat ik niet meer welkom ben interesseert me niks nooit meer bij haar aman van van den eertwegt bizat deze ervaring sta nog te trillen Toon minder »
ashlyn Sliep
29 december 2022 16:04
Toparts Merel en superaardige medewerkers, ook werd ik tijdig geholpen! Voor herhaling vatbaar en mn nieuwe afspraak staat al ingepland:) ben er helemaal vanuit Enschede gereisd (ook omdat ik van Rotterdam hou), en dit was de moeite waard😊
Zeyneb kefi
25 november 2022 23:11
Ik ben behandelt door merel van der Kooij, wat een geweldig lieve vrouw, geduldig en ze stelt je zo op je gemak! Bedankt merel voor deze prettige ervaring en tot de volgende keer!
oluchi azuonwu
8 november 2022 11:11
Ik had fillers in mijn lippen waar ik niet meer tevreden mee was, deze had ik bij een andere kliniek laten injecteren. Ik kwam voor het eerst bin faceland en bij de arts Aman, zij stelde mij erg op mijn gemak. Ik had online al gelezen dat het oplossen van fillers een pijnlijke behandeling was, maar ik wou de fillers er echt uit. De behandeling was inderdaad... Toon meer »
Ik had fillers in mijn lippen waar ik niet meer tevreden mee was, deze had ik bij een andere kliniek laten injecteren. Ik kwam voor het eerst bin faceland en bij de arts Aman, zij stelde mij erg op mijn gemak. Ik had online al gelezen dat het oplossen van fillers een pijnlijke behandeling was, maar ik wou de fillers er echt uit. De behandeling was inderdaad best pijnlijk, maar het resultaat is super mooi. Ik ben net bij de vervolgafspraak geweest waarin Aman ging controleren of er nog filler in zat en mij eerlijk advies heeft gegeven over het opnieuw injecteren van fillers in mijn lippen. Super goede ervaring en complimenten aan Aman, ik kom zeker nog terug! Toon minder »
sem
13 september 2022 15:03
Voor het eerst hier geweest.
Erg vriendelijke mensen en werd super goed te woord gestaan.
Alles werd netjes uitgelegd, is voor mij namelijk de 2e keer pas dat ik kwam voor lipfillers.
Geholpen door Liza echt een lieve meid die je goede adviezen geeft.
Geen lopende bandwerk, maar echt aandacht voor mens.
Top!
Rebecca Elst
13 augustus 2022 23:11
Duidelijke en vooral eerlijke informatie. Nu pas 48 uur na behandeling dus afwachten wat het gaat doen. Maar wel positief tot nu toe.
Ellen Steens
7 augustus 2022 15:03
Ik ben hier de keren dat ik er ben geweest super behandeld en alles word netjes en duidelijk uitgelegd.
Aanrader dus!
CrazyCatLady
19 juli 2022 22:10
Al meerdere keren bij Aman van den Eertwegh geweest en daarvoor bij andere behandelaars. Ik voel mij bij haar super om mijn gemak, duidelijke informatie en heel vriendelijk, neemt de tijd voor je.
Mirjam loyo bosma
7 juli 2022 05:05
Voor het eerst geweest bij doktor Nina wat een topper ze is super geduldig legt alles goed uit bij elke beweging die ze doet geheel pijnloos zeker aan te raden ook vooral voor beginners want ze geeft je zo gerust gevoel ❤️
Marina Cuculic
2 juli 2022 19:07
Goed VERZORGD, uitgelegd.. Behandeld door Mustafa: HEEL GOED EN VRIENDELIJK
Gerda Martis Martis
21 juni 2022 05:05
Na lang twijfelen toch geswitcht van kliniek voor fillers en zo uiteindelijk terechtgekomen bij Faceland. Gelukkig helemaal geen spijt van gehad. Ik ben uitstekend geholpen door dr Elmand Hosseinzoi! Zeer vriendelijke en deskundige behandelaar
Jennifer W
19 juni 2022 11:11
De beste injectables kliniek van Rotterdam. Ik heb er heel veel uitgeprobeerd, en mijn mening is dat faceland de beste kwaliteit biedt en ook nog voor een betaalbare prijs. De behandelaars zijn vooral betrokken en professioneel.
Inlakesh
8 juni 2022 14:02
Al een paar keer geholpen door Liza en ben heel tevreden! Ze is heel vriendelijk en wat ik ook heel belangrijk vind is dat ze eerlijk is. Dames achter de balie zijn ook heel vriendelijk. Tot de volgende keer!
Reign Swart
5 juni 2022 07:07
Van de week ben ik keurig geholpen door Aman. Alles is voor en tijdens de behandeling goed uitgelegd. Ik was erg zenuwachtig, ze heeft me erg op mijn gemak gesteld. Voor nu wachten op het eindresultaat.
jill van der linden
30 mei 2022 09:09
Nu nog niet echt tevreden, wilde iets vollere bovenlip. Maar is meer op mijn liplijn gespoten, waardoor ik nu een vreemd bovenlip heb. Ik hoop dat dit nog bijtrekt.
Anneke van Es
16 mei 2022 17:05
Uitstekend geholpen door Merel! Super blij met het resultaat, de lippen zien er al een dagje na de behandeling mooi uit.
Matylda W
14 mei 2022 12:12
Ik ben geholpen door Merel. Hele leuke en lieve meid met ervaring. Het was voor mij de eerste keer hier en ben erg open gemak gesteld. Ik raad haar zeker aan en kom hier zeker terug.
Saida Lapre
8 mei 2022 13:01
Super fijne ervaring en prachtig resultaat! Ik ben ten eerste zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden die passen bij mijn wensen. De verdoving en behandeling waren uitstekend. Het resultaat is prachtig. Bedankt Aman van den Eertwegh.
noellesnet NO-elle
24 april 2022 08:08
Ik word altijd netjes op tijd geholpen en er wordt goed besproken wat de eventuele risico’s zijn. De laatste tijd zijn er ook fijne acties. De laatste keren ben ik geholpen door Liza van Ballegooien. Een heel lieve vrouw, die goed luistert naar je wensen en ook goed meedenkt. Elke keer weer een mooi natuurlijk resultaat!
romy westerhout
5 april 2022 09:09
Ik kom al jaren bij Faceland en ben erg tevreden met dr Almand . In het verleden bij verschillende klinieken geweest en niet zo tevreden zoals ik hier geholpen word . Ik heb veel nodig om mijn rimpels in bedwang te houden en er wordt altijd extra bijgeprikt zonder problemen. Bij sommige andere locaties zijn de dames achter de balie wel heel erg jong en erg... Toon meer »
Ik kom al jaren bij Faceland en ben erg tevreden met dr Almand . In het verleden bij verschillende klinieken geweest en niet zo tevreden zoals ik hier geholpen word . Ik heb veel nodig om mijn rimpels in bedwang te houden en er wordt altijd extra bijgeprikt zonder problemen. Bij sommige andere locaties zijn de dames achter de balie wel heel erg jong en erg druk met andere dingen dan werk . Op de binnenrotte zijn de dames erg vriendelijk Toon minder »
Patricia M
4 april 2022 22:10
Ik geef een opmerking van het account van mijn man omdat ik het mijne niet heb. Ik ben erg blij met Faceland, er werken geweldige professionals
Bogumił Pawlak
2 april 2022 13:01
Ik heb een filler behandeling gehad bij Liza. Het was de eerste keer en ze zorgde dat ik helemaal op mijn gemak was. De verdovingscreme liet ze ook zo lang mogelijk inwerken dus voelde er bijna niks van. Ben ookal heel erg tevreden met het resultaat.
Amber Smit
19 maart 2022 16:04
Duidelijke informatie! Aman neemt echt de tijd voor je. Voelt snel vertrouwd en ze geven goed advies.
Sannie Dee
18 maart 2022 17:05
Prima, een zorgvuldige behandeling resultaat is top.
Prettig overleg duidelijk en eerlijk om gracefully ouder te worden.
Henny Groenendijk
16 maart 2022 13:01
Ik heb voor de tweede keer een botox behandeling laten uitvoeren door Aman van den Eertwegh. Echt super tevreden over het resultaat. Daarnaast is Aman erg deskundig, weet waar ze het over heeft, geeft advies en duidelijke uitleg. Kortom ik wil alleen door haar geholpen/behandeld worden. Bedankt Aman 👍
Jacqueline
15 maart 2022 08:08
Ik ben bij meerdere klinieken geweest, maar vandaag ben ik ook echt fijn geholpen! Er werd de tijd genomen voor de behandeling en ik werd op me gemak gesteld. Tijdens de behandeling voelde ik bijna geen pijn. Fijne behandelaar Mr. Hosseinzoi. Ik kom zeker nog een keer terug! 👍🏻
Fanny Koelewijn
25 februari 2022 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Faceland Rotterdam Binnenrotte?

Faceland Rotterdam Binnenrotte heeft op basis van 53 Google reviews 4.4 van de 5 sterren.

Waar is Faceland Rotterdam Binnenrotte gevestigd?

Faceland Rotterdam Binnenrotte is gevestigd op Binnenrotte 115 in Rotterdam.