Faceland Rotterdam Binnenrotte

Faceland Rotterdam Binnenrotte

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Rotterdam Binnenrotte uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.2
82 reviews
Ik ben hier de keren dat ik er ben geweest super behandeld en alles word netjes en duidelijk uitgelegd.
Aanrader dus!
CrazyCatLady
19 juli 2022 22:10
Al meerdere keren bij Aman van den Eertwegh geweest en daarvoor bij andere behandelaars. Ik voel mij bij haar super om mijn gemak, duidelijke informatie en heel vriendelijk, neemt de tijd voor je.
Mirjam loyo bosma
7 juli 2022 05:05
Voor het eerst geweest bij doktor Nina wat een topper ze is super geduldig legt alles goed uit bij elke beweging die ze doet geheel pijnloos zeker aan te raden ook vooral voor beginners want ze geeft je zo gerust gevoel ❤️
Marina Cuculic
2 juli 2022 19:07
Goed VERZORGD, uitgelegd.. Behandeld door Mustafa: HEEL GOED EN VRIENDELIJK
Gerda Martis Martis
21 juni 2022 05:05
Na lang twijfelen toch geswitcht van kliniek voor fillers en zo uiteindelijk terechtgekomen bij Faceland. Gelukkig helemaal geen spijt van gehad. Ik ben uitstekend geholpen door dr Elmand Hosseinzoi! Zeer vriendelijke en deskundige behandelaar
Jennifer W
19 juni 2022 11:11
Van de week ben ik keurig geholpen door Aman. Alles is voor en tijdens de behandeling goed uitgelegd. Ik was erg zenuwachtig, ze heeft me erg op mijn gemak gesteld. Voor nu wachten op het eindresultaat.
jill van der linden
30 mei 2022 09:09
Nu nog niet echt tevreden, wilde iets vollere bovenlip. Maar is meer op mijn liplijn gespoten, waardoor ik nu een vreemd bovenlip heb. Ik hoop dat dit nog bijtrekt.
Anneke van Es
16 mei 2022 17:05
Uitstekend geholpen door Merel! Super blij met het resultaat, de lippen zien er al een dagje na de behandeling mooi uit.
Matylda W
14 mei 2022 12:12
Ik ben geholpen door Merel. Hele leuke en lieve meid met ervaring. Het was voor mij de eerste keer hier en ben erg open gemak gesteld. Ik raad haar zeker aan en kom hier zeker terug.
Saida Lapre
8 mei 2022 13:01
Super fijne ervaring en prachtig resultaat! Ik ben ten eerste zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden die passen bij mijn wensen. De verdoving en behandeling waren uitstekend. Het resultaat is prachtig. Bedankt Aman van den Eertwegh.
noellesnet NO-elle
24 april 2022 08:08
Ik word altijd netjes op tijd geholpen en er wordt goed besproken wat de eventuele risico’s zijn. De laatste tijd zijn er ook fijne acties. De laatste keren ben ik geholpen door Liza van Ballegooien. Een heel lieve vrouw, die goed luistert naar je wensen en ook goed meedenkt. Elke keer weer een mooi natuurlijk resultaat!
romy westerhout
5 april 2022 09:09
Ik kom al jaren bij Faceland en ben erg tevreden met dr Almand . In het verleden bij verschillende klinieken geweest en niet zo tevreden zoals ik hier geholpen word . Ik heb veel nodig om mijn rimpels in bedwang te houden en er wordt altijd extra bijgeprikt zonder problemen. Bij sommige andere locaties zijn de dames achter de balie wel heel erg jong en erg... Toon meer »
Ik kom al jaren bij Faceland en ben erg tevreden met dr Almand . In het verleden bij verschillende klinieken geweest en niet zo tevreden zoals ik hier geholpen word . Ik heb veel nodig om mijn rimpels in bedwang te houden en er wordt altijd extra bijgeprikt zonder problemen. Bij sommige andere locaties zijn de dames achter de balie wel heel erg jong en erg druk met andere dingen dan werk . Op de binnenrotte zijn de dames erg vriendelijk Toon minder »
Patricia M
4 april 2022 22:10
Ik geef een opmerking van het account van mijn man omdat ik het mijne niet heb. Ik ben erg blij met Faceland, er werken geweldige professionals
Bogumił Pawlak
2 april 2022 13:01
Ik heb een filler behandeling gehad bij Liza. Het was de eerste keer en ze zorgde dat ik helemaal op mijn gemak was. De verdovingscreme liet ze ook zo lang mogelijk inwerken dus voelde er bijna niks van. Ben ookal heel erg tevreden met het resultaat.
Amber Smit
19 maart 2022 16:04
Duidelijke informatie! Aman neemt echt de tijd voor je. Voelt snel vertrouwd en ze geven goed advies.
Sannie Dee
18 maart 2022 17:05
Prima, een zorgvuldige behandeling resultaat is top.
Prettig overleg duidelijk en eerlijk om gracefully ouder te worden.
Henny Groenendijk
16 maart 2022 13:01
Ik heb voor de tweede keer een botox behandeling laten uitvoeren door Aman van den Eertwegh. Echt super tevreden over het resultaat. Daarnaast is Aman erg deskundig, weet waar ze het over heeft, geeft advies en duidelijke uitleg. Kortom ik wil alleen door haar geholpen/behandeld worden. Bedankt Aman 👍
Jacqueline
15 maart 2022 08:08
Ik ben bij meerdere klinieken geweest, maar vandaag ben ik ook echt fijn geholpen! Er werd de tijd genomen voor de behandeling en ik werd op me gemak gesteld. Tijdens de behandeling voelde ik bijna geen pijn. Fijne behandelaar Mr. Hosseinzoi. Ik kom zeker nog een keer terug! 👍🏻
Fanny Koelewijn
25 februari 2022 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €90 per zone
Botox
V.a. €105 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €290 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €250 per 1,5 ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €160 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €260 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Binnenrotte 115, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling