Lipfillers Maastricht

6 september 2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Maastricht is dé cosmetische hub van Zuid-Nederland. Des te zuidelijker je in Nederland komt, des te meer interesse is er in cosmetiek. In Limburg waren 15 jaar geleden al veel dorpen en steden injectables praktijken gevestigd. Waar de cosmetische behandelingen momenteel in heel Nederland worden omarmd, is dit in Zuid Limburg dus al veel langer aan de gang. Lees in dit artikel alles over lipfillers Maastricht.

Lipfillers Maastricht

Lippen opvullen Maastricht

Het volume van onze lippen neemt af naarmate we ouder worden. Hoe kun je dit volume weer aanvullen? Door het gebruik van lipfillers. Vooral onder 40-plussers en jong volwassenen zijn lipfillers erg populair. Uit marktonderzoek is gebleken dat beide doelgroepen een specifieke voorkeur hebben. Jong volwassenen willen graag volle lippen en deze mogen ook opvallen. 40-plussers willen graag subtiel gevulde lippen. Rond deze leeftijd begint het natuurlijk volume van de lippen iets af te nemen. Zij willen het verloren volume graag hersteld hebben. 40-plussers willen over het algemeen liever niet dat een cosmetische behandeling opvalt. Dit geldt ook voor lipfillers Maastricht. De behandeling is onder beide leeftijdsgroepen gewild, maar hebben voor beide groepen een andere betekenis. Lees hier meer informatie over lipfillers voor en na.

------------------

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lipfillers kosten Maastricht

De kosten van lipfillers in Maastricht liggen ver uit elkaar. Zo betaal je bij de duurste kliniek circa € 475 per ml lipfiller en bij de goedkoopste kliniek circa €225 per ml. Wij adviseren je niet blind te staren op de tarieven. Voor het resultaat geeft de vaardigheid van de arts de doorslag. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Een vaardige cosmetisch arts heeft vaak ook minder filler nodig om een optimaal resultaat te behalen. Vergelijk alle injectables klinieken in Maastricht op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Maastricht

Je lippen opvullen doe je met lipfillers. Een lipfiller is gemaakt van hyaluronzuur, dat is een stof dat van nature al in je lichaam voorkomt. Hyaluronzuur wordt al meer dan 20 jaar gebruikt als filler. Dit type lipfillers is gemiddeld tussen 6-12 maanden effectief. Het hyaluronzuur word daarna in je lichaam opgenomen. Over het algemeen wordt erkent dat hyaluronzuur fillers bij professioneel en deskundig gebruik door een ervaren en vaardige arts veilig zijn. Bespreek voor een behandeling altijd de mogelijkheden en potentiële complicaties met de behandelend arts.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Maastricht

Botox Maastricht
Fillers Maastricht
Injectables Maastricht

-----------------------

Botox lippen Maastricht

Je hoort veel mensen praten over botox lippen. Met botulinetoxine is het niet mogelijk om lippen op te vullen. Botox wordt gebruikt als spierontspanner om rimpels te voorkomen, denk hierbij aan fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. In 99% van de gevallen wordt een lipbehandeling gedaan met fillers. Maar waarom praten mensen nu over botox lippen? Met botulinetoxine is het mogelijk om een lipflip uitvoeren. Maar wat is nu een lipflip? Bij een lipflip ontspannen de spiertjes in de bovenlip, hierdoor kantelt de lip iets naar buiten. Door het kantelen van de lip lijkt de lip voller. De lipflip behandeling wordt niet door alle artsen toegepast. Ben je op zoek naar een lipflip in Maastricht? Vergelijk alle artsen in Maastricht op Injectablesbooking.nl.

Beste lipfillers kliniek Maastricht

In Maastricht zijn de volgende gerenommeerde klinieken aanwezig:
Kliniek aan de Maas
Faceland Maastricht
Beautifier Maastricht
Beauty Center Maastricht
Mooi Kliniek Maastricht

Lipfillers in Valkenburg, Meerssen en Heerlen

Ook in andere plaatsen in Zuid-Limburg zijn injectables populair. Onder andere Aesthetic Art Valkenburg en Kliniek De Beaufort Meerssen zijn toonaangevende klinieken.

Boek je injectables behandeling in Maastricht

Injectabelles
Injectabelles
Maastricht, Sint Servaasklooster 41
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek aan de Maas
4.7
Kliniek aan de Maas
Maastricht, Van Hasseltkade 20
<1 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Mooier.nu
Mooier.nu
Maastricht, Onze Lieve Vrouwewal 10
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
MOOI Kliniek Maastricht
4.6
MOOI Kliniek Maastricht
Maastricht, Sphinxcour 6C-01
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 385,00
Profiel bekijken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt