Het succes van Awat Hassan met Madam Care

1 maart 2022

In deze rubriek gaan we op bezoek bij de meest succesvolle cosmetische klinieken. Waarom zijn zij succesvol? Waarin onderscheiden zij zich van andere klinieken? In de deze editie spreken we Cosmetisch Arts KNMG Drs. Awat Hassan. Drs. Hassan is één van de populairste artsen van Nederland. Er zijn bij haar in één jaar tijd 476 afspraken gemaakt via Injectablesbooking.nl. Hoe verklaart zij haar populariteit? Awat Hassan: “Werken kent geen tijden, ik ben er altijd voor mijn cliënten”.

Het succes van Awat Hassan met Madam Care

In 2022 opende je niet één, maar direct twee vestigingen van Madam Care. Een goed begin is het halve werk?

Ja, dat is wel wie ik ben. Ik werk al vele jaren als cosmetisch arts in de omgeving van Arnhem (Westervoort) en in Enschede. Het was een logische stap. 

Waarom ben je een eigen kliniek gestart?

Hoe Madam Care gestart is, is voor mij een zeer leuk verhaal om mogelijk ook aan mijn kleinkinderen te kunnen vertellen. Laten we stellen, het is een speling van het lot geweest. Op de juiste moment, met de juiste persoon, op de juiste plaats, dezelfde gedachtes te hebben gehad. In principe wisten we het gelijk. Het was glashelder. Het gaat ons bij Madam Care om expertise en een ieder behandelen zoals wijzelf behandeld zouden willen worden. Transparant en toegankelijk voor een ieder. 

Er zijn in een jaar tijd 476 afspraken gemaakt via Injectablesbooking.nl bij Madam Care. Hoe verklaar je dat succes?

Ik ben daar ontzettend blij mee. Ik probeer goed te zijn voor mijn cliënten en geloof heel erg in het spreekwoord: “Wie goed doet, die goed ontmoet.” Lex en ik hadden vanaf minuut één een goede klik. Injectablesbooking.nl is heel waardevol voor ons, maar ik vind het ook een fantastisch platform voor consumenten. Het maakt mij blijkbaar goed vindbaar!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom ben je ooit geneeskunde gaan studeren?

Na mijn VWO opleiding in Arnhem, ben ik geneeskunde gaan studeren in Maastricht. Ik ben volledig blanco mijn studie geneeskunde gestart. Op dat moment wist ik nog niet precies welke richting in de geneeskunde ik in wilde. Het is zelfs zo, dat ik voor mijn studie geneeskunde de ambitie had om tandheelkunde te gaan studeren. Door speling van het lot, heb ik toch de afslag geneeskunde genomen. Tijdens mijn Master periode heb ik mij kunnen verkennen op de afdeling van de plastische chirurgen. Ontzettend dankbaar en uitdagend werk, maar ik bleef iets missen. De acute geneeskunde bleef voor mij achter. Hierbij moet je denken aan de spoed eisende hulp. Direct hulp kunnen bieden in spoed situaties. Snel kunnen en moeten schakelen en handelen. Na mijn studie, ben ik als arts mijn werkzaamheden op de spoedeisende hulp in Winterswijk gestart. 

Waarom besloot je cosmetisch arts te worden?

Wederom door een speling van het lot ben ik tijdens mijn werkzaamheden op de spoedeisende hulp in aanraking gekomen met de cosmetische geneeskunde. Hoe? Op aanraden van een vriendin heb ik een workshop van Merz bijgewoond. De werkzaamheden spraken mij zo ontzettend aan, dat ik kort daarna mijn werkzaamheden bij de SEH heb gecombineerd met de cosmetische geneeskunde. Na twee jaar beide specialisaties gecombineerd te hebben, heb ik een laatste schakeling gemaakt. Ik ben in opleiding gegaan tot traumachirurg in Duitsland. Waarom? Ik denk dat het voor mij in die fase in mijn leven af tasten was wat het beste bij me paste. Waar mijn passie ligt en waar ik gelukkig van word. 

Na 3 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt, bleek mijn hart en geluk in de cosmetische geneeskunde te liggen. Dit resulteerde in een fulltime dedication tot de cosmetische geneeskunde. En fulltime is bij mij fulltime. Dus niet vijf, maar zeven dagen per week. 

Het succes van Awat Hassan met Madam Care

--------------------

Wil je een afspraak maken Drs. Awat Hassan?
Klik hier voor Madam Care Enschede
Klik hier voor Madam Care Westervoort

--------------------

Wat onderscheidt jou als cosmetisch arts?

Ik geloof in expertise en kundigheid. In de cosmetische geneeskunde is het niet enkel theorie. Het blijf handenarbeid met een oog voor detail. Door mijn volledige toewijding aan het vak, heb ik veel kilometers kunnen en mogen maken. Op een gegeven moment bereik je een punt, waarbij je jezelf volwaardig genoeg vind om je kennis en kunde volledig te exploiteren.

Wat geeft jou energie in je werk?

Ik ben een mensen mens en maak graag connectie met mijn cliënten. Er ontstaat altijd een persoonlijke en professionele band met mijn cliënten. Daardoor bereiken we een optimale verstandhouding wat resulteert in optimale behandelingen, blije cliënten en een tevreden arts. 

Naast mijn werkzaamheden bij Madam Care ben ik tevens trainer bij Merz. Merz is een farmaceutisch bedrijf voor injectables. Een van de drie spelers op de markt. Het geeft mij ontzettend veel energie om mijn collega’s elders, zowel in Nederland als in het buitenland, meer kennis en nieuwe technieken in de cosmetische geneeskunde bij te dragen. Ik draag graag mijn kennis over. Uiteindelijk gaat het om see one, do one, teach one. Alles in het belang van de patiënt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wat zijn de toekomstplannen met Madam Care?

In verband met keuzes uit het verleden heb ik mij voorgenomen om het jaar 2022 mij met name te focussen op mezelf, mijn eigen ontwikkeling en de ontwikkelingen van Madam Care in Enschede en Westervoort. Daarna? Daarna gaan we gefocust uitbreiden. Ik geloof niet in sprinten. Ik ben een duur loper. Kwaliteit gaat voor kwantiteit.

Wat is volgens jou de sleutel tot succes?

Zoals men al van kinds af aan leert, er zijn meerdere wegen naar Rome. Echter geloof ik wel dat door te blijven zitten je nimmer in Rome gaat komen. Mijn sleutel tot succes is altijd dicht bij jezelf blijven en keihard werken. Werken kent geen tijden. 

Klik hier voor meer informatie over Madam Care Enschede of Madam Care Westervoort. Klik hier voor meer informatie over Drs. Awat Hassan.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt