Botox kliniek Amsterdam-Oost

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Amsterdam Oost. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Amsterdam Oost.

Aantal afspraken in Amsterdam Oost in de afgelopen periode
7.166
Laagste prijs per zone Botox in Amsterdam Oost
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Amsterdam Oost
€ 148,12
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Amsterdam Oost
448
Vergelijk prijzen in de buurt van Amsterdam Oost

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Amsterdam Oost is gemiddeld € 148,12 per zone. Dit is 3%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,84) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Tom and Bart Esthetics
Tom and Bart Esthetics
Amsterdam, Valeriusstraat 55
2 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Your Amsterdam injectable clinic to stay naturally beautiful
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Amsterdam
Waterland Kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 18x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Amsterdam, George Gershwinlaan 687
3 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Annebethkroeskop.com BV
Annebethkroeskop.com BV
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
3 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Op een natuurlijke wijze jonger, vrouwelijker, aantrekkelijk
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
 
Face Institute Amsterdam
Face Institute Amsterdam
Amsterdam, Frederiksplein 47B
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Amsterdam
Ivy clinics Amsterdam
Amsterdam, Westeinde 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 10x geboekt
UMA Clinic
UMA Clinic
Amsterdam, Falckstraat 51
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Amsterdam
YourFACE Clinics - Amsterdam
Amsterdam, Weesperzijde 8A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken

Botox reviews Amsterdam Oost

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Amsterdam Oost.

Bekijk reviews

Top ervaring! Ik had voorheen nog al last van het knarsen met mijn tanden snachts. Maar door botox in mijn kaakspieren te laten spuiten heb ik hier totaal geen last meer van! Ik ben heel goed en vakkundig geholpen door Lisa
Yoeri de Jong
Dokter Lisa Injectables
3 november 2023 17:05
In november mijn voorhoofd en frons met botox laten behandelen. In december de stap genomen en een liquid facelift laten doen. Ik vond het ongelooflijk spannend, maar ben zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Het resultaat is verbluffend! Dr. Visscher is erg deskundig en weet waar ze over praat en wat ze doet. Ze heeft veel oog voor detail en luistert na... Toon meer »
In november mijn voorhoofd en frons met botox laten behandelen. In december de stap genomen en een liquid facelift laten doen. Ik vond het ongelooflijk spannend, maar ben zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Het resultaat is verbluffend! Dr. Visscher is erg deskundig en weet waar ze over praat en wat ze doet. Ze heeft veel oog voor detail en luistert naar de wensen van de klant. Ik krijg ontzettend veel complimenten van mijn omgeving.
Ik beveel iedereen Dr. Visscher van harte aan!! Toon minder »
23 januari 2022 21:09
Onlangs een liquid facelift behandeling gehad. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er super blij mee ben. Ik was bang dat het nep zou worden, maar het blijft een mooie subtiele behandeling. Misschien dat ik een volgende keer een Botox frons durf uit te proberen. Dokter Visscher is namelijk heel duidelijk in haar verhaal en de kliniek is echt een plaatje.
27 november 2021 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Amsterdam Oost

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Amsterdam Oost? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Amsterdam Oost

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Amsterdam Oost. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 155 klinieken binnen 15 km van Amsterdam Oost. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 135,00
3 zones€ 165,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 45,00
Baby Botox0,5 zone€ 45,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Amsterdam Oost kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Amsterdam Oost.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Amsterdam Oost

In de omgeving van Amsterdam Oost werken 293 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Amsterdam Oost

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Amsterdam Oost is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Amsterdam Oost

In de omgeving van Amsterdam Oost zijn 448 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Amsterdam Oost is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Amsterdam Oost zijn 155klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Amsterdam Oost

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Amsterdam Oost zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Amsterdam Oost v.a € 75,00

In Amsterdam Oost kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 148,12. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 75,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Amsterdam Oost

De laagste prijs per zone Botox in Amsterdam Oost is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Amsterdam Oost te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Amsterdam Oost.

Professionele cosmetische klinieken in Amsterdam Oost

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Amsterdam Oost worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
JECT Clinics Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
JECT Clinics Amsterdam
Wordt nu
bekeken
JECT Clinics Amsterdam
Amsterdam, Cornelis Schuytstraat 39
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 190,00
Profiel bekijken
Experts in verfijnen van natuurlijke schoonheid.
Onlangs 12x geboekt
Profhilo (2 ML)Restylane
Gesponsord
Kalea Clinic Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kalea Clinic Amsterdam
Wordt nu
bekeken
Kalea Clinic Amsterdam
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Boutique kliniek voor huidverbetering & injectables
Onlangs 3x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Gesponsord
Oran Aesthetics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Oran Aesthetics
Wordt nu
bekeken
Oran Aesthetics
Amsterdam, Arent Janszoon Ernststraat 173
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Oran Aesthetics staat voor een frisse en gezonde uitstraling
Onlangs 14x geboekt
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage

Filler kliniek Oost

Ook voor een filler behandeling kun je klinieken in Oost Amsterdam vergelijken. Vergelijk traangoot fillers, lipfillers en fillers tegen rimpels. Bekijk de reviews en prijzen, maak direct een afspraak.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Amsterdam Oost

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Amsterdam Oost. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Amsterdam Oost waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Amsterdam Oost Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Amsterdam Oost, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Amsterdam Oost

Wat kost een behandeling met Botox in Amsterdam Oost?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Amsterdam Oost is op dit moment € 75,00.De gemiddelde prijs in Amsterdam Oost is momenteel € 148,12. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Amsterdam Oost?

Binnen 15 kilometer van Amsterdam Oost zijn 155 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Amsterdam Oost op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox