Botox Annen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ontdek Botox klinieken in Annen, lees consumenten reviews, vergelijk prijzen en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Annen in de afgelopen periode
660
Laagste prijs per zone Botox in Annen
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Annen
€ 136,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Annen
23
Vergelijk prijzen in de buurt van Annen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Annen is gemiddeld € 136,00 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,03) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Annen

HappyFace
HappyFace
Ubbena, Asserstraat 119
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Blush Clinic Eelde - Perfect Look
Blush Clinic Eelde - Perfect Look
Eelde-Paterswolde, Burgemeester J.G. Legroweg 94
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Makz Mondzorg
Makz Mondzorg
Assen, Stationsstraat 40
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
DermaCare Assen - Perfect Look
DermaCare Assen - Perfect Look
Assen, Vaart Z.Z. 9
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
MB & H Kliniek Paterswolde
MB & H Kliniek Paterswolde
Paterswolde, Hoofdweg 155b
14 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 290,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Prof. Aesthetics
Prof. Aesthetics
Haren, Nieuwe Stationsweg 4
15 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Blush Clinic Haren
Blush Clinic Haren
Haren, Brinkhorst 5
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
129 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt

Botox reviews Annen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Annen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 23 praktijken in de omgeving van Annen.

Lees ervaringen:

Net vorige week bij Beheshta Doestzada geweest voor botox behandeling. Wat een lieve meid..neemt de tijd voor je..en nu al blij ermee! ik blijf! Dank je wel Beheshta
20 februari 2023 09:09
Heb er botox en ooglidcorrectie gehad nog nooit zo goed ontvangen zeer vriendelijk en het is zo mooi geworden zeer goede uitleg en zeker zeer goede na behandeling zeer zeker een aanrader
Marie Struyk
AesthetiSie
20 januari 2023 16:04
Mijn ervaring met AesthetiSie, Cosmetic Clinic, in Paterswolde is ronduit positief. Susan straalt voor mij als klant een en al rust uit en ze neemt voldoende tijd voor jou tijdens het consult. Met mijn hulpvraag rondom knarsetanden is ze uiterst zorgvuldig omgegaan. Alle aspecten rondom de behandeling kwamen aan de orde. Ik kreeg voldoende ruimte om mijn vra... Toon meer »
Mijn ervaring met AesthetiSie, Cosmetic Clinic, in Paterswolde is ronduit positief. Susan straalt voor mij als klant een en al rust uit en ze neemt voldoende tijd voor jou tijdens het consult. Met mijn hulpvraag rondom knarsetanden is ze uiterst zorgvuldig omgegaan. Alle aspecten rondom de behandeling kwamen aan de orde. Ik kreeg voldoende ruimte om mijn vragen over de Botoxbehandeling aan Susan te stellen. En dit alles in een zeer vertrouwelijke sfeer tussen Susan en de klant. Na toediening van de Botoxinjectie is alles goed verlopen, geen complicaties etc. Na verloop van 2 weken bleek tijdens het herhaalconsult dat de injectie goed heeft. aangeslagen; daar ben ik intens blij mee. Nogmaals, dank Susan. Toon minder »
Nicole Delden
AesthetiSie
15 augustus 2023 16:04
Ik kom hier al jaren, in het verleden mijn borsten laten doen, en geregeld mijn lippen laten opvullen. Sinds 2 jaar ook Botox behandelingen en ben zeer tevreden! Ik
Leonie 8867766
Faceland Groningen
2 maart 2022 16:04
Weer eens terug bij Nirwana voor de periodieke botox behandeling. Heel kundig attent en vriendelijk. Ik heb mijn favoriete behandelaar gevonden!
Marc Jansen
18 april 2022 05:05
Gisteren voor het eerst bij Nirwana geweest voor Botox: voorhoofd, frons en lipflip. Wat een lieve en begripvolle arts, stelde mij meteen gerust en is zeer goed in haar werk. Ik heb bijna niets van de prikjes gevoelt en dat terwijl ik bang was. Ik kom zeker terug bij haar! Ben zeker tevreden en raad haar zeker aan.
15 oktober 2023 07:07
Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen... Toon meer »
Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen! Toon minder »
Annemarie Stel
Moerman Clinic
22 juni 2022 14:02
Ik heb gisteren een plasmage behandeling gehad bij deze kliniek. Ik ben erg tevreden. Ze legt alles heel duidelijk uit en neemt ook echt de tijd voor je. Ik ben ook al eerder geweest voor een botoxbehandeling. En was heel blij met het resultaat. Ik ben beide keren behandeld door Paula Blom, een ervaren en deskundige arts! Kortom, ik zou deze kliniek zeker aa... Toon meer »
Ik heb gisteren een plasmage behandeling gehad bij deze kliniek. Ik ben erg tevreden. Ze legt alles heel duidelijk uit en neemt ook echt de tijd voor je. Ik ben ook al eerder geweest voor een botoxbehandeling. En was heel blij met het resultaat. Ik ben beide keren behandeld door Paula Blom, een ervaren en deskundige arts! Kortom, ik zou deze kliniek zeker aanraden. Toon minder »
14 februari 2023 11:11
Opnieuw erg tevreden met de (botox)behandeling door Paula. Ze is prettig in de omgang en deskundig. Door de dunnere naald, voel je het amper. Effect was vorige keer wel 6 maanden zichtbaar. Aanrader deze kliniek!
12 april 2024 17:05
Dokter Etahir is buitengewoon goed in zijn werk (ik heb botoxbehandelingen gehad)!
De dame voor de intake is erg vriendelijk en gastvrij!
9 februari 2022 08:08
De beste en meest professionele botox- en fillerskliniek waar ik ben geweest in Groningen. Geweldige service en prijs ook. Warm aanbevolen.
Ivana Atanasovska
Looking Young
2 november 2023 18:06
Vorige week ben ik hier geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !
Vincent Vijver
6 december 2020 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Annen

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Annen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Annen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Annen. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 12 klinieken binnen 15 km van Annen. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Annen kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Annen.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Annen

In de buurt van Annen zijn 11 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Annen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Annen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Annen

In de omgeving van Annen zijn 23 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Annen is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Annen zijn 12klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Annen

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Annen zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Annen v.a € 99,00

In Annen kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 136,00. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Annen

De laagste prijs per zone Botox in Annen is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Annen te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Annen.

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Annen

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Annen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Annen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Annen

Wat kost een behandeling met Botox in Annen?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Annen?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?