Botox Assen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Assen op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Assen in de afgelopen periode
853
Laagste prijs per zone Botox in Assen
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Assen
€ 134,47
Aantal artsen en klinieken binnen 20 km van Assen
27
Vergelijk prijzen in de buurt van Assen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Assen is gemiddeld € 134,47 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,48) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in

DermaCare Assen - Perfect Look
DermaCare Assen - Perfect Look
Assen, Vaart Z.Z. 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Makz Mondzorg
Makz Mondzorg
Assen, Stationsstraat 40
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Assen
City Clinics Assen
Assen, Rondgang 95
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler: €319 → €249 / €70 korting per ml 🎁
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 9x geboekt
HappyFace
HappyFace
Ubbena, Asserstraat 119
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Perfect Look Westerbork
Perfect Look Westerbork
Westerbork, Wilgenmaat 6
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
116 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 32x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ZuiderC Kliniek
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
115 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Word de beste versie van jezelf, stijlvol en authentiek.
Profhilo (2 ML)
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Tom and Bart Esthetics
Tom and Bart Esthetics
Amsterdam, Valeriusstraat 55
134 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Your Amsterdam injectable clinic to stay naturally beautiful
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 8x geboekt

Botox reviews Assen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Assen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 27 praktijken in de omgeving van Assen.

Lees ervaringen:

Net vorige week bij Beheshta Doestzada geweest voor botox behandeling. Wat een lieve meid..neemt de tijd voor je..en nu al blij ermee! ik blijf! Dank je wel Beheshta
20 februari 2023 09:09
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
Herwin Marian
Perfect Look Westerbork
14 augustus 2020 16:04
Ik heb bij Edward drie keer een botox behandeling gehad voor frons, voorhoofdrimpels en wenkbrauwlift. In eerste instantie vond ik het spannend maar Edward stelde mij al snel gerust en is een echte specialist in zijn vak. Toen de botox na een aantal dagen was ingewerkt moest ik eerst even wennen, maar k wel al snel verliefd op het resultaat!!
sarah van der lee
Perfect Look Westerbork
9 september 2020 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Assen

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Assen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Assen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Assen. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 14 klinieken binnen 15 km van Assen. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Assen kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Assen.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Assen

In de buurt van Assen zijn 13 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Assen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Assen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Assen

In de omgeving van Assen zijn 27 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Assen is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Assen zijn 14klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Assen

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Assen zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Assen v.a € 99,00

In Assen kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 134,47. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Assen

De laagste prijs per zone Botox in Assen is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Assen te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Assen.

Botox behandeling Assen

In de omgeving van Assen zijn diverse klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met botulinetoxine (Botox is een merk) of fillers. Injectables is de verzamelnaam van cosmetische behandelingen met botulinetoxine en fillers. Bij welke kliniek in de omgeving van Assen kun je het beste terecht? Waar moet je op letten als je een arts of kliniek kiest? Lees deze blog over Botox Assen.

Botox Assen

Botox kliniek Assen

In de omgeving van Assen zijn diverse klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Enkele gerenommeerde klinieken zijn:
Cosmetique Totale Assen
Van Dijk Clinics Assen
DermaCare Assen
Aesthetisie Haren
Betan Clinics Hoogeveen

Rimpelbehandeling Assen

In Assen kun je dus bij diverse artsen en klinieken terecht voor een cosmetische behandeling. Het is raadzaam om voor een arts te kiezen die de juiste opleiding heeft gevolgd en voldoende ervaring heeft. Je wilt natuurlijk toch een optimaal resultaat. Een rimpelbehandeling met botulinetoxine is 12-16 weken effectief. De behandeling duurt slechts enkele seconden. Daarna kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen. In 2022 worden ruim 600.000 cosmetische behandelingen met botulinetoxine of fillers uitgevoerd. Je bent dus zeker niet de enige!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Assen

Een cosmetische behandeling met injectables moet worden uitgevoerd door een BIG geregistreerde medische professional. Denk hierbij aan een arts of verpleegkundig specialist (physician assistent). De reden dat een arts deze behandeling dient uit te voeren is tweeledig. Enerzijds voor de veiligheid. Dankzij kennis van de anatomie worden er niet per ongeluk bloedvaten of zenuwen geraakt. Daarnaast is het cosmetische resultaat belangrijk. Dankzij kennis van de anatomie kunnen de injectables op de juiste plek worden geïnjecteerd.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

https://injectablesbooking.nl/botox-voor-en-na

Lipfiller Assen

Fillers worden al meer dan 25 jaar gebruikt om rimpels op te vullen, donkere kringen onder ogen op te vullen, of de contour te verbeteren. Het gebruik van lipfillers is daar een voorbeeld van. Dit zijn fillers speciaal ontwikkeld voor lipbehandelingen; zacht en dynamisch. Lipbehandelingen zijn populair bij 40-plussers. Zij willen dankzij fillers in de lippen het volume van weleer terug. Daarnaast is het populair bij 20-plussers. Zij willen hun lippen opvullen om te voldoen aan een schoonheidsideaal. Dit is mede ontstaan doordat bekende influencers zoals Kyle Jenner op social media hun fillerbehandelingen delen. Vergelijk alle filler klinieken op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Botox voor mannen
Wat zijn 3 zones botox?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Assen

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Assen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Assen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Assen

Wat kost een behandeling met Botox in Assen?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Assen is op dit moment € 99,00.De gemiddelde prijs in Assen is momenteel € 134,47. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Assen?

Binnen 15 kilometer van Assen zijn 14 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Assen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox