Botox Sappemeer

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Sappemeer. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Sappemeer (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Sappemeer in de afgelopen periode
428
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sappemeer
€ 153,73
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sappemeer
40
Bekijk klinieken in de buurt van Sappemeer

De gemiddelde prijs in Sappemeer voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Fronsrimpel behandeling in Sappemeer

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Sappemeer kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Sappemeer

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Sappemeer

In de buurt van Sappemeer zijn 23 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Sappemeer

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Sappemeer is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Sappemeer

Een behandeling met Botox in Sappemeer is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Sappemeer. Binnen 15 km rond Sappemeer zijn 17klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Sappemeer. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Sappemeer?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Sappemeer? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Sappemeer

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Sappemeer. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Sappemeer goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Sappemeer

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Sappemeer. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 40 praktijken in de omgeving van Sappemeer.

Lees ervaringen:

Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen... Toon meer »
Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen! Toon minder »
Annemarie Stel
Moerman Clinic
22 juni 2022 14:02
Ik kom hier al jaren, in het verleden mijn borsten laten doen, en geregeld mijn lippen laten opvullen. Sinds 2 jaar ook Botox behandelingen en ben zeer tevreden! Ik
Leonie 8867766
Faceland Groningen
2 maart 2022 16:04
Weer eens terug bij Nirwana voor de periodieke botox behandeling. Heel kundig attent en vriendelijk. Ik heb mijn favoriete behandelaar gevonden!
Marc Jansen
Marc Jansen
Faceland Groningen
18 april 2022 05:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Sappemeer

Boek je injectables behandeling in Sappemeer

Wordt nu
bekeken
Vinci Kliniek Groningen
5
Vinci Kliniek Groningen
Haren, Felland-Noord 12L
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 23x geboekt
Wordt nu
bekeken
Prof. Aesthetics
5
Prof. Aesthetics
Haren, Nieuwe Stationsweg 4
11 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Blush Clinic Eelde
4.7
Blush Clinic Eelde
Eelde-Paterswolde, Burgemeester J.G. Legroweg
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gezichtsverjonging Groningen
Gezichtsverjonging Groningen
Groningen, Verlengde Hereweg 165
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Sappemeer

Wat zijn de kosten van Botox in Sappemeer?

De prijs van een zone Botox in Sappemeer is gemiddeld € 153,73. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Sappemeer.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Sappemeer?

In de omgeving van Sappemeer zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Sappemeer en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Sappemeer op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Sappemeer?

Kies de beste Botox arts in Sappemeer op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Sappemeer te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!