Botox Beverwijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Beverwijk. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Beverwijk.

Aantal afspraken in Beverwijk in de afgelopen periode
1.831
Laagste prijs per zone Botox in Beverwijk
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Beverwijk
€ 152,56
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Beverwijk
119
Vergelijk prijzen in de buurt van Beverwijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Beverwijk is gemiddeld € 152,56 per zone. Dit is 6%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,81) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Beverwijk

Convenae Aesthetics Heemskerk
Convenae Aesthetics Heemskerk
Heemskerk, Starweg 44
2 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Taste of Beauty
Taste of Beauty
Velserbroek, J. Michaelpad 24
6 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
SKINiQ
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Blooming Plastische Chirurgie
Blooming Plastische Chirurgie
Haarlem, Vondelweg 999
7 km
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Khulud Beauty Care
Khulud Beauty Care
Haarlem, Delftlaan 327
9 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Beauty Lounge Haarlem
Beauty Lounge Haarlem
Haarlem, Anthony Fokkerlaan 30
9 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Groh Clinic
Groh Clinic
Bloemendaal, Korte Kleverlaan 36
10 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Skinplan Haarlem
Skinplan Haarlem
Haarlem, Meester Cornelisstraat 2
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Botox reviews Beverwijk

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Beverwijk.

Bekijk reviews

Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van... Toon meer »
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van hoofdpijn zou ik je zeker aanraden om met Saskia een afspraak te maken! Toon minder »
Christel Rijkhoff
SKINiQ
30 augustus 2021 07:07
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer... Toon meer »
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer van hoofdpijn. Ik durf het bijna niet te geloven want ik liep er al zolang mee. Of mijn migraine aanvallen wegblijven durf ik nog niet te zeggen omdat ik ze nog niet gehad heb. Dat is wel al een goed teken. Saskia heeft heel wijs niet mijn hele voorhoofd gelijk lamgelegd maar gedeeltelijk zodat mijn brein kan wennen aan het niet fronzen. Het is de perfecte behandeling geweest. Saskia, Bedankt! Toon minder »
Esther Zentveld
SKINiQ
4 september 2020 18:06
Een Botox behandeling gehad en het resultaat is top en langdurig.
Ronald Beentjes
SKINiQ
23 augustus 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Beverwijk

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Beverwijk?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Beverwijk

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Beverwijk. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 46 klinieken binnen 15 km van Beverwijk. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 200,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Voor en na Botox in Beverwijk

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Beverwijk.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Beverwijk

In de omgeving van Beverwijk werken 73 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Beverwijk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Beverwijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Beverwijk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Beverwijk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Beverwijk zijn 46 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Beverwijk

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Beverwijk zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Beverwijk

In Beverwijk is de laagste prijs voor één zone Botox: € 90,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Beverwijk kost gemiddeld € 152,56.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Beverwijk. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Beverwijk.

Botox deals in Beverwijk

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Beverwijk is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Beverwijk te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Beverwijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Beverwijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Beverwijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Beverwijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Beverwijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Beverwijk

Wat kost een behandeling met Botox in Beverwijk?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Beverwijk is op dit moment € 90,00.De gemiddelde prijs in Beverwijk is momenteel € 152,56. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Beverwijk?

Binnen 15 kilometer van Beverwijk zijn 46 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Beverwijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox