Botox Castricum

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Castricum op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Castricum in de afgelopen periode
2.042
Laagste prijs per zone Botox in Castricum
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Castricum
€ 141,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Castricum
67
Vergelijk prijzen in de buurt van Castricum

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Castricum is gemiddeld € 141,00 per zone. Dit is 1% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,82) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Castricum

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alkmaar
City Clinics Alkmaar
Alkmaar, Kennemerstraatweg 83
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 40x geboekt
SKINiQ
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Convenae Aesthetics Heemskerk
Convenae Aesthetics Heemskerk
Heemskerk, Starweg 44
5 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Drs. Cathelijne de Lint
Drs. Cathelijne de Lint
Heiloo, Kerkelaan 8
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Ciao Bella Skin Clinic
Ciao Bella Skin Clinic
Heiloo, Kerkelaan 8
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
The A clinic
The A clinic
Egmond aan den Hoef, Lamoraalweg 55A
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Glam Injectables
Glam Injectables
Alkmaar, Vondelstraat 47
9 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 220,00
Profiel bekijken
profhilo-logostylage logo
Bekijk agenda
 
Sobeauty Alkmaar
Sobeauty Alkmaar
Alkmaar, Louise de Colignystraat 20b
9 km
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 175,00
Profiel bekijken

Botox reviews Castricum

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Castricum. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 67 praktijken in de omgeving van Castricum.

Lees ervaringen:

Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van... Toon meer »
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van hoofdpijn zou ik je zeker aanraden om met Saskia een afspraak te maken! Toon minder »
Christel Rijkhoff
SKINiQ
30 augustus 2021 07:07
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer... Toon meer »
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer van hoofdpijn. Ik durf het bijna niet te geloven want ik liep er al zolang mee. Of mijn migraine aanvallen wegblijven durf ik nog niet te zeggen omdat ik ze nog niet gehad heb. Dat is wel al een goed teken. Saskia heeft heel wijs niet mijn hele voorhoofd gelijk lamgelegd maar gedeeltelijk zodat mijn brein kan wennen aan het niet fronzen. Het is de perfecte behandeling geweest. Saskia, Bedankt! Toon minder »
Esther Zentveld
SKINiQ
4 september 2020 18:06
Een Botox behandeling gehad en het resultaat is top en langdurig.
Ronald Beentjes
SKINiQ
23 augustus 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Castricum

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Castricum? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Castricum

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Castricum. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 29 klinieken binnen 15 km van Castricum. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 200,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Castricum kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Castricum.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Castricum

In de buurt van Castricum zijn 38 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Castricum

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Castricum is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Castricum

In de omgeving van Castricum zijn 67 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Castricum is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Castricum zijn 29klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Castricum

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Castricum zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Castricum v.a € 75,00

In Castricum kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 141,00. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 75,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Castricum

De laagste prijs per zone Botox in Castricum is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Castricum te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Castricum.

Professionele cosmetische klinieken in Castricum

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Castricum worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
City Clinics Alkmaar
City Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alkmaar
Alkmaar, Kennemerstraatweg 83
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 40x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar
logo-waterland-kliniek-zwart-wit-logo
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Bekijk agenda
Onlangs 37x geboekt
profhilo-logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Castricum

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Castricum. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Castricum goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Castricum

Wat kost een behandeling met Botox in Castricum?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Castricum is op dit moment € 75,00.De gemiddelde prijs in Castricum is momenteel € 141,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Castricum?

Binnen 15 kilometer van Castricum zijn 29 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Castricum op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox