Botox Haarlem

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Haarlem. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Haarlem

Boekingen binnen 15 km van Haarlem:

Aantal afspraken in Haarlem in de afgelopen periode
764
Gemiddelde prijs per zone Botox in Haarlem
€ 138,45
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Haarlem
163
Bekijk klinieken in de buurt van Haarlem

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 138,45 in de omgeving van Haarlem. Dat is 1% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Fronsrimpel behandeling in Haarlem

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Haarlem kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Haarlem

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Haarlem. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Haarlem

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Haarlem staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
DermaClinic Haarlem
Dermaclinic botox

DermaClinic Haarlem

Wilhelminastraat 9, Haarlem
5
Behandelingen per jaar
15000
Kliniek opgericht
2007
Kliniek
Cosmetique Totale Haarlem
Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Haarlem

Spaarndamseweg 80, Haarlem
Kliniek opgericht
2022

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade

Kliniek
Grace Clinics Haarlem
LOGO GRACE CLINICS

Grace Clinics Haarlem

Dreef 34, Haarlem
Kliniek opgericht
2022

Meet the best team **** Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Botox arts in Haarlem

In een straal van 15 km rond Haarlem zijn 100 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Haarlem

Welke 5 klinieken in de omgeving van Haarlem zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Haarlem

Boek een Botox behandeling in Haarlem. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Haarlem. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Haarlem. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Haarlem.

Populairste behandelingen in Haarlem

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lipflip
  5. Faceslimming
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Platysma bands
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Haarlem

Injectablesbooking.nl is een platform waarop je alle cosmetisch artsen en klinieken met elkaar kunt vergelijken. Ook alle klinieken en artsen in de omgeving van Haarlem zijn in kaart gebracht. Inwoners van Haarlem hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld botulinetoxine zijn populair in Haarlem.

Haarlem is klassiek en modern. Haarlem is traditioneel en hip. Haarlem is cultuur en natuur. Haarlem is bij uitstek lastig te vangen in één woord. Door haar ligging in het westen van het land, nabij de kust en Amsterdam, is de stad de laatste jaren steeds populairder aan het worden als woonplaats. De toenemende populariteit is ook terug te zien in het aantal mogelijkheden om een cosmetische behandeling te ondergaan. Fillers, Botox, Profhilo en skinbooster behandelingen zijn bij meerdere klinieken in Haarlem te verkrijgen. Overweeg jij een Botox behandeling in Haarlem? Lees deze blog met alle informatie over Botox in Haarlem!

Botox Haarlem

Botox behandeling in Haarlem

Er zijn in een straal van 15 kilometer rond Haarlem meer dan 100 artsen en klinieken actief die filler- en Botoxbehandelingen aanbieden. Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De meeste klinieken zijn aan de Westkant van Haarlem Centrum gevestigd, aan de kant van Zijlwegkwartier Leidsebuurt. 

Botox kosten Haarlem

Een Botox behandeling kost in Haarlem tussen de € 90 en € 220. De Botox kosten in Haarlem lopen dus erg uiteen. Het is aan te raden de Botox kosten in Haarlem regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Een Botox behandeling is ongeveer 12 tot 16 weken effectief. Dit betekent dat je 3 a 4 keer per jaar de kosten van een Botox behandeling zou moeten betalen. Dit is gemiddeld genomen niet veel duurder dan regelmatig je haar laten verven bij de kapper. Terwijl een Botox behandeling wordt uitgevoerd door een arts.

Gemiddelde Botox prijs Haarlem

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden. Daaruit blijkt dat de gemiddelde prijs van een botulinetoxine behandeling in Haarlem het hoogst is van heel Nederland. Blijkbaar hebben Haarlemmers dit over voor een cosmetische behandeling! 
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Haarlem € 156,79 per behandeling. Dat is ca. 40% hoger dan de prijs van één zone botutlinetoxine in Almere. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Bekijk hier het onderzoek naar de botox tarieven in 2022. 

Botox Haarlem ervaringen

Voordat je voor een cosmetische behandeling in Haarlem kiest is het waardevol om de reviews van de diverse artsen en klinieken te lezen. Ervaringen van andere consumenten geven vaak wel een bepaald gevoel. Zeker als een kliniek over een langere periode regelmatig positieve reviews heeft. Voer je locatie in en vergelijk Botox ervaringen in Haarlem:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Haarlem

In Haarlem is een Botox behandeling erg populair. Er wonen veel young professionals en jonge gezinnen in Haarlem. Een Botox behandeling zorgt toch voor een frisse en fitte uitstraling. De bezorgde fronsrimpel is dan verleden tijd! 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Haarlem

Met fillers worden rimpels opgevuld of contour verbeterd. Wanneer je er vermoeid uitziet door wallen onder je ogen, dan kun je dit laten opvullen met fillers. Een behandeling is gemiddeld 8-18 maanden effectief. Bij het ouder worden neemt ook het volume van je lippen af. Een ervaren cosmetisch arts kan dan je lippen opvullen met fillers. Er zijn speciale fillers voor in je lippen. Deze worden lipfillers genoemd. 

Botox Haarlem voor en na

Voor en na foto's kunnen een vertekend beeld geven. Alleen de mooiste resultaten worden getoond. Modellen van de foto's zien er ook altijd anders uit dan jij. Dan kun je dus een ander resultaat verwachten. Het is belangrijk om tijdens het consult in de kliniek voor/na foto's te vragen van de behandelend arts. Dan kan de arts context geven en krijg je een beter beeld. De volgende voor en na foto is ter inspiratie van de mogelijkheden met Botox. De foto is niet van een arts uit Haarlem:

Botox Haarlem

Fronsrimpel Botox Haarlem

Met een Botoxbehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De behandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Haarlem

Lipfillers Haarlem

Profhilo Haarlem

Traangoot behandeling Haarlem

-----------------------

Cosmetische kliniek Haarlem

In de omgeving van Haarlem zijn veel injectables klinieken te vinden. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers en Skinbooster behandelingen. Op deze site vind je onder andere ook cosmetische klinieken in Zandvoort, Aerdenhout en Bloemendaal.

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Purmerend
Zaandam

Injectables Haarlem

In haarlem worden vele cosmetische behandelingen uitgevoerd met injectables. Dat is de verzamelnaam van botulinetoxine, huidvullers, skinboosters en Profhilo. Zeg maar alle injecteerbare cosmetische behandelingen, die uitgevoerd moeten worden door een bevoegde BIG-geregistreerde arts.  Ben je op zoek naar een injectables behandeling? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Haarlem

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Haarlem. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Haarlem

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Haarlem die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Haarlem

Kliniek
Coonen Kliniek
Belotero logo

Coonen Kliniek

4.9
Kinderhuissingel 4, Haarlem (<1 km)
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 170
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Joris Coonen

Drs. Joris Coonen

Coonen Kliniek (<1 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1200
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Ashwyn Schotborg

Drs. Ashwyn Schotborg

Beau-Ten Haarlem (<1 km) Skin Solutions (40 km) Kliniek Groene Hart (43 km) Artz Medical (52 km)
+ 1 meer
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 269
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Cosmetique totale botox fillers
Belotero logoprofhilo-logo

Cosmetique Totale Haarlem

Spaarndamseweg 80, Haarlem (<1 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Haarlem

Wat zijn de kosten van Botox in Haarlem?

De prijs van een zone Botox in Haarlem is gemiddeld € 138,45. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Haarlem.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Haarlem?

In de omgeving van Haarlem zijn 63 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Haarlem en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Haarlem op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Haarlem?

Kies de beste Botox arts in Haarlem op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Haarlem te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.