Botox Haarlem

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Haarlem op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Haarlem in de afgelopen periode
2.932
Laagste prijs per zone Botox in Haarlem
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Haarlem
€ 145,92
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Haarlem
176
Vergelijk klinieken in de buurt van Haarlem

De gemiddelde prijs in Haarlem voor een Botox behandeling ligt 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Haarlem

De Huidkliniek Haarlem
De Huidkliniek Haarlem
Haarlem, Rozenstraat 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Kliniek het Bolwerk
Kliniek het Bolwerk
Haarlem, Staten Bolwerk 1e
<1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Coonen Kliniek
Coonen Kliniek
Haarlem, Kinderhuissingel 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Skinplan Haarlem
Skinplan Haarlem
Haarlem, Meester Cornelisstraat 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Doctors at Soap Haarlem
Doctors at Soap Haarlem
Haarlem, Zijlstraat 57
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek
Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek
Haarlem, Zijlweg 62
1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Kris Skin Improvement
Kris Skin Improvement
Haarlem, Koningstraat 54
1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
ARDA Clinic
ARDA Clinic
Haarlem, Koningstraat 54
1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken

Botox reviews Haarlem

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Haarlem. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 176 praktijken in de omgeving van Haarlem.

Lees ervaringen:

Geholpen door Geretta Hogendoorn. Zeer goede ervaring en goed resultaat gehad van een botox behandeling. De arts luistert heel goed en durft ook te zeggen of iets nodig is of niet. Waar ik zelf dacht twee zones botox nodig te hebben heeft ze met goed resultaat met een zone gewerkt. Kliniek ziet er ook super uit met hele grappige en aardige gastvrouw.
Gijs Biermans
20 juli 2021 06:06
Zeer tevreden iedere x met de Botox
Zorgt voor een frisse blik super blij
sonja schaap
Coonen Kliniek
2 juni 2023 13:01
“Goed advies en een resultaat naar tevredenheid ” Het was voor mij de eerste keer, dus ook best een grote stap, dat ik advies wilde voor een botox behandeling en/of fillers. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg van Joris een goed behandel advies, ook kreeg ik vooraf een duidelijke prijsopgaaf. De botox behandeling van mijn (gerimpelde) voorhoofd was zo goed... Toon meer »
“Goed advies en een resultaat naar tevredenheid ”

Het was voor mij de eerste keer, dus ook best een grote stap, dat ik advies wilde voor een botox behandeling en/of fillers. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg van Joris een goed behandel advies, ook kreeg ik vooraf een duidelijke prijsopgaaf. De botox behandeling van mijn (gerimpelde) voorhoofd was zo goed als pijnloos, en ik zag binnen drie dagen al een enorm verschil, nu drie weken verder is het resultaat helemaal naar volle tevredenheid. Ook zijn mijn rokerslijntjes en mijn lippen behandeld met fillers, wat ook een behoorlijk verschil heeft gegeven, maar wel heel natuurlijk. Ik kreeg de volgende dagen al direct complimenten op mijn werk dat ik er uigerust uitzag, dat was nou precies de bedoeling! Kortom een tevreden klant! Toon minder »
yvette noy
Coonen Kliniek
3 januari 2024 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Haarlem

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Haarlem? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Haarlem

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Haarlem. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 67 klinieken binnen 15 km van Haarlem.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 200,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Botox voor en na Haarlem

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Haarlem.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Haarlem

In de buurt van Haarlem zijn 109 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Haarlem

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Haarlem is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Haarlem

Een behandeling met Botox in Haarlem is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Haarlem. Binnen 15 km rond Haarlem zijn 67klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Haarlem, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Haarlem.

Populaire botox behandelingen in Haarlem

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Haarlem zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Haarlem v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Haarlem is momenteel € 90,00. In Haarlem kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 145,92. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Haarlem

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Haarlem is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Haarlem te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Haarlem.

Beste Botox klinieken in Haarlem

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Haarlem worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
The Body Clinic Haarlem - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Haarlem
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Haarlem
Haarlem, Antoniestraat 79
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Onlangs 8x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
City Clinics Haarlem - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Haarlem
Wordt nu
bekeken
City Clinics Haarlem
Haarlem, Tempeliersstraat 23
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
Onlangs 26x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Haarlem

Injectablesbooking.nl is een platform waarop je alle cosmetisch artsen en klinieken met elkaar kunt vergelijken. Ook alle klinieken en artsen in de omgeving van Haarlem zijn in kaart gebracht. Inwoners van Haarlem hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld botulinetoxine zijn populair in Haarlem.

Haarlem is klassiek en modern. Haarlem is traditioneel en hip. Haarlem is cultuur en natuur. Haarlem is bij uitstek lastig te vangen in één woord. Door haar ligging in het westen van het land, nabij de kust en Amsterdam, is de stad de laatste jaren steeds populairder aan het worden als woonplaats. De toenemende populariteit is ook terug te zien in het aantal mogelijkheden om een cosmetische behandeling te ondergaan. Fillers, Botox, Profhilo en skinbooster behandelingen zijn bij meerdere klinieken in Haarlem te verkrijgen. Overweeg jij een Botox behandeling in Haarlem? Lees deze blog met alle informatie over Botox in Haarlem!

botox-klinieken-haarlem

Botox behandeling in Haarlem

Er zijn in een straal van 15 kilometer rond Haarlem meer dan 100 artsen en klinieken actief die filler- en Botoxbehandelingen aanbieden. Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De meeste klinieken zijn aan de Westkant van Haarlem Centrum gevestigd, aan de kant van Zijlwegkwartier Leidsebuurt. 

Botox kosten Haarlem

Tabel met de gemiddelde prijzen van diverse Botox behandelingen in Haarlem. De behandelprijzen verschillen ook per kliniek. Druk op bovenstaande button om klinieken in de buurt te vergelijken.

Botox prijzen in Haarlem  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 140
 2 zones€ 250
 3 zones€ 355
Fronsrimpels € 140
Kraaienpootjes € 140
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 140
Wenkbrauwlift € 90
Baby Botox0,5 zone€ 90
Botox zweetoksels € 427

Een Botox behandeling kost in Haarlem tussen de € 90 en € 220. De Botox kosten in Haarlem lopen dus erg uiteen. Het is aan te raden de Botox kosten in Haarlem regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Een Botox behandeling is ongeveer 12 tot 16 weken effectief. Dit betekent dat je 3 a 4 keer per jaar de kosten van een Botox behandeling zou moeten betalen. Dit is gemiddeld genomen niet veel duurder dan regelmatig je haar laten verven bij de kapper. Terwijl een Botox behandeling wordt uitgevoerd door een arts.

Gemiddelde Botox prijs Haarlem

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden. Daaruit blijkt dat de gemiddelde prijs van een botulinetoxine behandeling in Haarlem het hoogst is van heel Nederland. Blijkbaar hebben Haarlemmers dit over voor een cosmetische behandeling! 
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Haarlem € 156,79 per behandeling. Dat is ca. 40% hoger dan de prijs van één zone botutlinetoxine in Almere. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Bekijk hier het onderzoek naar de botox tarieven in 2022. 

Botox Haarlem ervaringen

Voordat je voor een cosmetische behandeling in Haarlem kiest is het waardevol om de reviews van de diverse artsen en klinieken te lezen. Ervaringen van andere consumenten geven vaak wel een bepaald gevoel. Zeker als een kliniek over een langere periode regelmatig positieve reviews heeft. Voer je locatie in en vergelijk Botox ervaringen in Haarlem:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Haarlem

In Haarlem is een Botox behandeling erg populair. Er wonen veel young professionals en jonge gezinnen in Haarlem. Een Botox behandeling zorgt toch voor een frisse en fitte uitstraling. De bezorgde fronsrimpel is dan verleden tijd! 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Haarlem

Met fillers worden rimpels opgevuld of contour verbeterd. Wanneer je er vermoeid uitziet door wallen onder je ogen, dan kun je dit laten opvullen met fillers. Een behandeling is gemiddeld 8-18 maanden effectief. Bij het ouder worden neemt ook het volume van je lippen af. Een ervaren cosmetisch arts kan dan je lippen opvullen met fillers. Er zijn speciale fillers voor in je lippen. Deze worden lipfillers genoemd. 

Botox Haarlem voor en na

Voor en na foto's kunnen een vertekend beeld geven. Alleen de mooiste resultaten worden getoond. Modellen van de foto's zien er ook altijd anders uit dan jij. Dan kun je dus een ander resultaat verwachten. Het is belangrijk om tijdens het consult in de kliniek voor/na foto's te vragen van de behandelend arts. Dan kan de arts context geven en krijg je een beter beeld. De volgende voor en na foto is ter inspiratie van de mogelijkheden met Botox. De foto is niet van een arts uit Haarlem:

Botox haarlem voor en na

Fronsrimpel Botox Haarlem

Met een Botoxbehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De behandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Haarlem

Lipfillers Haarlem

Profhilo Haarlem

Traangoot behandeling Haarlem

-----------------------

Cosmetische kliniek Haarlem

In de omgeving van Haarlem zijn veel injectables klinieken te vinden. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers en Skinbooster behandelingen. Op deze site vind je onder andere ook cosmetische klinieken in Zandvoort, Aerdenhout en Bloemendaal.

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Purmerend
Zaandam

Injectables Haarlem

In haarlem worden vele cosmetische behandelingen uitgevoerd met injectables. Dat is de verzamelnaam van botulinetoxine, huidvullers, skinboosters en Profhilo. Zeg maar alle injecteerbare cosmetische behandelingen, die uitgevoerd moeten worden door een bevoegde BIG-geregistreerde arts.  Ben je op zoek naar een injectables behandeling? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Haarlem

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Haarlem. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Haarlem goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Haarlem

Wat zijn de kosten van Botox in Haarlem?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Haarlem?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?