Botox Haarlem

Zit je te denken aan een botox behandeling? Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Haarlem. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Boekingen binnen 15 km van Haarlem:

Aantal afspraken in Haarlem in de afgelopen periode
1.348
Gemiddelde prijs per zone Botox in Haarlem
€ 140,97
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Haarlem
159
Bekijk botox klinieken in de buurt van Haarl...

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox clinics in Haarlem

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Haarlem staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D
Wordt nu
bekeken
4.5
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 23x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
DermaClinic Haarlem
Dermaclinic botox
Wordt nu
bekeken
5
DermaClinic Haarlem
Haarlem, Rozenstraat 7
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Belotero logoRadiesse logo
Gesponsord
Cosmetique Totale Haarlem
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
Cosmetique Totale Haarlem
Haarlem, Spaarndamseweg 80
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Botox arts in Haarlem

In een straal van 15 km rond Haarlem zijn 97 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Haarlem

Welke 5 klinieken in de omgeving van Haarlem zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Haarlem

Boek een Botox behandeling in Haarlem. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Haarlem. Binnen 15 km rond Haarlem zijn 62klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Haarlem. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Haarlem. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Haarlem.

Populairste behandelingen in Haarlem

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Haarlem

De prijs van een zone Botox in Haarlem is gemiddeld  € 140,97. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Haarlem bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Haarlem

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Haarlem met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Haarlem regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Haarlem.

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Haarlem? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Haarlem

Injectablesbooking.nl is een platform waarop je alle cosmetisch artsen en klinieken met elkaar kunt vergelijken. Ook alle klinieken en artsen in de omgeving van Haarlem zijn in kaart gebracht. Inwoners van Haarlem hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld botulinetoxine zijn populair in Haarlem.

Haarlem is klassiek en modern. Haarlem is traditioneel en hip. Haarlem is cultuur en natuur. Haarlem is bij uitstek lastig te vangen in één woord. Door haar ligging in het westen van het land, nabij de kust en Amsterdam, is de stad de laatste jaren steeds populairder aan het worden als woonplaats. De toenemende populariteit is ook terug te zien in het aantal mogelijkheden om een cosmetische behandeling te ondergaan. Fillers, Botox, Profhilo en skinbooster behandelingen zijn bij meerdere klinieken in Haarlem te verkrijgen. Overweeg jij een Botox behandeling in Haarlem? Lees deze blog met alle informatie over Botox in Haarlem!

Botox Haarlem

Botox behandeling in Haarlem

Er zijn in een straal van 15 kilometer rond Haarlem meer dan 100 artsen en klinieken actief die filler- en Botoxbehandelingen aanbieden. Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De meeste klinieken zijn aan de Westkant van Haarlem Centrum gevestigd, aan de kant van Zijlwegkwartier Leidsebuurt. 

Botox kosten Haarlem

Een Botox behandeling kost in Haarlem tussen de € 90 en € 220. De Botox kosten in Haarlem lopen dus erg uiteen. Het is aan te raden de Botox kosten in Haarlem regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Een Botox behandeling is ongeveer 12 tot 16 weken effectief. Dit betekent dat je 3 a 4 keer per jaar de kosten van een Botox behandeling zou moeten betalen. Dit is gemiddeld genomen niet veel duurder dan regelmatig je haar laten verven bij de kapper. Terwijl een Botox behandeling wordt uitgevoerd door een arts.

Gemiddelde Botox prijs Haarlem

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden. Daaruit blijkt dat de gemiddelde prijs van een botulinetoxine behandeling in Haarlem het hoogst is van heel Nederland. Blijkbaar hebben Haarlemmers dit over voor een cosmetische behandeling! 
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Haarlem € 156,79 per behandeling. Dat is ca. 40% hoger dan de prijs van één zone botutlinetoxine in Almere. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Bekijk hier het onderzoek naar de botox tarieven in 2022. 

Botox Haarlem ervaringen

Voordat je voor een cosmetische behandeling in Haarlem kiest is het waardevol om de reviews van de diverse artsen en klinieken te lezen. Ervaringen van andere consumenten geven vaak wel een bepaald gevoel. Zeker als een kliniek over een langere periode regelmatig positieve reviews heeft. Voer je locatie in en vergelijk Botox ervaringen in Haarlem:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Haarlem

In Haarlem is een Botox behandeling erg populair. Er wonen veel young professionals en jonge gezinnen in Haarlem. Een Botox behandeling zorgt toch voor een frisse en fitte uitstraling. De bezorgde fronsrimpel is dan verleden tijd! 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Haarlem

Met fillers worden rimpels opgevuld of contour verbeterd. Wanneer je er vermoeid uitziet door wallen onder je ogen, dan kun je dit laten opvullen met fillers. Een behandeling is gemiddeld 8-18 maanden effectief. Bij het ouder worden neemt ook het volume van je lippen af. Een ervaren cosmetisch arts kan dan je lippen opvullen met fillers. Er zijn speciale fillers voor in je lippen. Deze worden lipfillers genoemd. 

Botox Haarlem voor en na

Voor en na foto's kunnen een vertekend beeld geven. Alleen de mooiste resultaten worden getoond. Modellen van de foto's zien er ook altijd anders uit dan jij. Dan kun je dus een ander resultaat verwachten. Het is belangrijk om tijdens het consult in de kliniek voor/na foto's te vragen van de behandelend arts. Dan kan de arts context geven en krijg je een beter beeld. De volgende voor en na foto is ter inspiratie van de mogelijkheden met Botox. De foto is niet van een arts uit Haarlem:

Botox haarlem voor en na

Fronsrimpel Botox Haarlem

Met een Botoxbehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De behandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Haarlem

Lipfillers Haarlem

Profhilo Haarlem

Traangoot behandeling Haarlem

-----------------------

Cosmetische kliniek Haarlem

In de omgeving van Haarlem zijn veel injectables klinieken te vinden. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers en Skinbooster behandelingen. Op deze site vind je onder andere ook cosmetische klinieken in Zandvoort, Aerdenhout en Bloemendaal.

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Purmerend
Zaandam

Injectables Haarlem

In haarlem worden vele cosmetische behandelingen uitgevoerd met injectables. Dat is de verzamelnaam van botulinetoxine, huidvullers, skinboosters en Profhilo. Zeg maar alle injecteerbare cosmetische behandelingen, die uitgevoerd moeten worden door een bevoegde BIG-geregistreerde arts.  Ben je op zoek naar een injectables behandeling? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Haarlem

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Haarlem. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Haarlem

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Haarlem die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Haarlem

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Haarlem. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Haarlem. Bekijk ervaringen bij 159 esthetische praktijken in de buurt van Haarlem.

Vergelijk meningen:

Geholpen door Geretta Hogendoorn. Zeer goede ervaring en goed resultaat gehad van een botox behandeling. De arts luistert heel goed en durft ook te zeggen of iets nodig is of niet. Waar ik zelf dacht twee zones botox nodig te hebben heeft ze met goed resultaat met een zone gewerkt. Kliniek ziet er ook super uit met hele grappige en aardige gastvrouw.
Gijs Biermans
20 juli 2021 06:06
Super ervaring met Drs. Karen van Os. Ik was erg sceptisch en had veel vragen. Maar Karen nam alle tijd en legde alles geduldig en professioneel uit. De twijfels verdwenen en na de behandeling mocht ik Karen altijd bellen of appen met vragen. Hele fijne nazorg/controle. Karen is oprecht betrokken en geeft haar eerlijke mening. Ik ben zo blij met het resultaa... Toon meer »
Super ervaring met Drs. Karen van Os. Ik was erg sceptisch en had veel vragen. Maar Karen nam alle tijd en legde alles geduldig en professioneel uit. De twijfels verdwenen en na de behandeling mocht ik Karen altijd bellen of appen met vragen. Hele fijne nazorg/controle. Karen is oprecht betrokken en geeft haar eerlijke mening. Ik ben zo blij met het resultaat! Ik krijg veel opmerkingen dat ik er goed uit zie, maar niemand ziet dat ik iets heb 'laten doen' (fillers bij mijn mondhoeken/lippenplooi en Botox in fronsrimpel). Het is gewoon echt heel natuurlijk, je ziet er gewoon een stuk frisser en meer uitgeslapen uit laat maar zeggen. Ik zou iedereen die twijfelt aanraden om een consult te plannen. Ik weet zeker dat je er blij van wordt! Toon minder »
Monique Reinerie
Doctors at Soap Haarlem
26 januari 2023 18:06
Deskundig en professioneel. Hij is eerlijk en geeft goed en duidelijk advies. De beste plek voor botox en filler.
31 augustus 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Haarlem

Boek je injectables behandeling in Haarlem

Wordt nu
bekeken
DermaClinic Haarlem
5
DermaClinic Haarlem
Haarlem, Rozenstraat 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Coonen Kliniek
4.9
Coonen Kliniek
Haarlem, Kinderhuissingel 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Cosmetique Totale Haarlem
Cosmetique Totale Haarlem
Haarlem, Spaarndamseweg 80
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Skinplan Haarlem
5
Skinplan Haarlem
Haarlem, Meester Cornelisstraat 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Haarlem

Wat zijn de kosten van Botox in Haarlem?

De prijs van een zone Botox in Haarlem is gemiddeld € 140,97. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Haarlem.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Haarlem?

In de omgeving van Haarlem zijn 62 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Haarlem en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Haarlem op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties