Botox Amstelveen

02-03-2021

Ben je op zoek naar Botox Amstelveen? Vergelijk hier alle artsen en klinieken in de omgeving van Amstelveen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Amstelveen

Amstelveen heeft per inwoner misschien wel het hoogste aantal botulinetoxine behandelingen van Nederland. In een straal van 15 kilometer zijn er in Amstelveen meer dan 260 artsen en klinieken die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van injecteerbare cosmetische behandelingen zoals botulinetoxine (Botox is een merknaam), fillers en skinboosters. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Amstelveen? Hoe kies je de beste kliniek? In dit artikel lees je relevante informatie over Botox Amstelveen.

Botox Amstelveen

Botox behandeling Amstelveen

Een botulinetoxine behandeling wordt voornamelijk ingezet als rimpelbehandeling tegen ‘dynamische rimpels’. Voorbeelden daarvan zijn de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat het signaal niet aan de spiertjes wordt doorgegeven. De rimpels worden daardoor niet geactiveerd. Een botulinetoxine behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Botulinetoxine zorgt er ook voor dat de rimpels niet verergeren. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox kliniek Amstelveen

Botulinetoxine is in de jaren ’80 uitgevonden als behandeling tegen scheelzien. Een oogarts vond de operatie die daarvoor iedere keer moest worden uitgevoerd te ingrijpend. Het overactieve spiertje (waardoor het scheelzien ontstond) behandelde hij met botulinetoxine. Het scheelzien was vervolgens verleden tijd. Sindsdien is botulinetoxine één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen spasmes. En sinds de jaren ’90 natuurlijk veelvuldig als cosmetische behandeling. Botulinetoxine is in Amstelveen zo populair omdat de meeste inwoners waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Zij willen er kennelijk graag goed uitzien!

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Amstelveen:
Amstelzijde Kliniek
Clinic4All
Ivy Clinics Amstelveen
Injectables Clinic

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen Amstelveen

Botox lippen Amstelveen is ongebruikelijk. Lippen worden namelijk niet opgevuld met botulinetoxine. Een lipbehandeling wordt uitgevoerd met lipfillers. Dit is een filler op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Lipfillers zijn specifiek voor lippen ontwikkeld. Een behandeling is ca. 5-10 maanden effectief. Botox lippen wordt soms verward met de lipflip. Met deze behandeling kantelen de lippen optisch iets naar buiten. Deze behandeling wordt niet door alle cosmetisch artsen uitgevoerd. 

Lipfillers Amstelveen

Al meer dan 20 jaar worden lipfillers als cosmetische behandeling uitgevoerd. Het volume van lippen neemt af naarmate we ouder worden. Met lipfillers worden ook rimpels bij mond vaak minder zichtbaar. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Amstelveen. Ook rokerslijntjes worden na een lipbehandeling met fillers vaak minder zichtbaar. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt.

Botox kosten Amstelveen

De Botox kosten Amstelveen variëren tussen de € 99 en € 180 in Amstelveen. Dit is een flink prijsverschil, maar heeft vaak wel een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. 

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Utrecht
Amsterdam
Almere
Haarlem
Purmerend
Zaandam

Boek je injectables behandeling in Amstelveen

Arts
Hayri Hortoglu

Drs. Hayri Hortoglu

Amstelzijde Kliniek (<1 km) Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam (5 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2500
Ervaring
22 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Amstelzijde kliniek rimpels bovenlip

Amstelzijde Kliniek

4.6
Amstelzijde 31, Amstelveen (<1 km)
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2009
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 495
Kliniek bekijken
Arts
Margaritha Adams

Drs. Margaritha Adams

Amstelzijde Kliniek (<1 km) Bey Clinics Amsterdam (7 km) Waterland Kliniek (24 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
AmstelClinic

AmstelClinic

4.6
Laan van De Helende Meesters 8, Amstelveen (2 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling