Botox Cromstrijen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Cromstrijen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Cromstrijen:

Aantal afspraken in Cromstrijen in de afgelopen periode
309
Gemiddelde prijs per zone Botox in Cromstrijen
€ 133,05
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Cromstrijen
49
Vind een kliniek in de buurt van Cromstrijen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Cromstrijen is gemiddeld € 133,05 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Cromstrijen

In Cromstrijen kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Cromstrijen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Cromstrijen

In de omgeving van Cromstrijen werken 29 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Cromstrijen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Cromstrijen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Cromstrijen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Cromstrijen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Cromstrijen zijn 20 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Cromstrijen. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Cromstrijen. Welke cosmetische klinieken in Cromstrijen worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Cromstrijen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Cromstrijen

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Cromstrijen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Cromstrijen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Cromstrijen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Cromstrijen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Numansdorp

Kliniek
Medic Cosmetic Botox
profhilo-logo

Medic Cosmetic Clinics Mijnsheerenland

Westdijk 23, Mijnsheerenland (7 km)
Behandelingen per jaar
8000
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 279

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Injectables Oud-Beijerland

Injectables Oud-Beijerland

4
Maseratilaan 7, Oud-Beijerland (9 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Witold Zuziak

Drs. Witold Zuziak

Injectables Oud-Beijerland (9 km)
Functie
Tandarts
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Maurice Pfeil

Drs. Maurice Pfeil

Injectables Oud-Beijerland (9 km)
Functie
Tandarts
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Cromstrijen

Wat kost een behandeling met Botox in Cromstrijen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Cromstrijen € 133,05. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Cromstrijen?

Binnen 15 kilometer van Cromstrijen zijn 20 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Cromstrijen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Cromstrijen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Cromstrijen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Cromstrijen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.