Botox Dordrecht

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Dordrecht. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Dordrecht in de afgelopen periode
220
Gemiddelde prijs per zone Botox in Dordrecht
€ 137,94
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dordrecht
37
Bekijk klinieken in Dordrecht

De gemiddelde prijs in Dordrecht voor een Botox behandeling per zone ligt 11% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Dordrecht

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Dordrecht

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Dordrecht is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Dordrecht

Een behandeling met Botox in Dordrecht is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Dordrecht. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Dordrecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Dordrecht?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Dordrecht

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Dordrecht op Injectablesbooking. Lees reviews, bekijk artsen en vergelijk behandelingen van Botox klinieken in Dordrecht. 

Dordrecht, ‘Dordt voor intimi’, is een gemeente met wel 120.000 inwoners. Dordrecht behoord tot de Drechtsteden, gezamenlijk goed voor meer dan 270.000 inwoners. In deze steden zijn meer dan 60 artsen en klinieken gevestigd die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Overweeg jij een Botox behandeling of behandeling met fillers in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht of omgeving? Lees deze blog en zoek, vergelijk en boek de beste kliniek of arts bij jou in de buurt!

Botox Dordrecht

Botox behandeling Dordrecht?

Op dit moment (begin 2021) zijn er maar liefst 60 artsen en klinieken die zich bezig houden met injectables in een straal van 15 kilometer vanuit de Wijnstraat in Dordrecht. Je hebt in de Drechtsteden meer dan voldoende mogelijkheden om de klinieken en cosmetische artsen die cosmetische behandelingen aanbieden goed te vergelijken en een keuze te maken voor een kliniek waar jij een goed gevoel bij hebt. Veel mensen storen zich op een zeker moment aan een verouderderd uiterlijk. Fronsrimpels, rimpels rond de mond, een slechte huid; vaak biedt een rimpelbehandeling met injectables een oplossing.

Zelfs Papendrecht vestigt een grote privékliniek. MH Kliniek (voorheen De Mariannehoeve) is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van ooglid chirurgie en cosmetische behandelingen.

Botox Dordrecht prijzen

Waar Dordrecht een prachtige binnenstad heeft, houden de inwoners kennelijk ook van uiterlijke verzorging. Wat is botulinetoxine? Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Bocouture en Azzalure. Botuline wordt als rimpelbehandeling met name toegepast om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te verwijderen. De botulinetoxine wordt geïnjecteerd met een klein prikje en werkt zeer lokaal. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor. De receptor zorgt voor connectie tussen de zenuw en het spiertje, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk.

De botulinetoxine wordt gemiddeld na 2-4 dagen na een injectie actief. Dysport heeft de snelste activatie, na gemiddeld 24 uur. Botox werkt na 72 uur en Bocouture/Xeomin gemiddeld na 96 uur. Na 7 dagen zouden alle drie de merken toxine optimaal moeten werken. Wil jij alles weten over een botulinetoxine behandeling? Klik hier!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Dordrecht

Waar een aantal jaar geleden het merendeel van de cosmetische behandelingen bestond uit botulinetoxine behandelingen, zijn momenteel fillers ongekend populair. Naar schatting worden er in 2020 meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd in Nederland. Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht lopen op cosmetisch gebied misschien wel voor de troepen uit!

Fillers worden meestal ingezet om rimpels op te vullen, om huidvolume op te vullen of om de contour te optimaliseren. Voorbeelden van fillerbehandelingen zijn lipfillers, fillers voor neusbehandeling en tegen wallen onder de ogen.

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Schiedam
Rotterdam
Vlaardingen
Barendrecht
Breda
Gorinchem

Botox prijs Dordrecht

Het is aan te raden om goed te weten waaraan je begint. Op Injectablesbooking.nl kun je de kosten per zone botulinetoxine of ML filler in Dordrecht goed vergelijken. Toch zegt een lage prijs niet alles; Ervaren en/of getalenteerde artsen kunnen toveren met 1 milliliter, terwijl onervaren en/of minder getalenteerde artsen wel 5 ML kunnen gebruiken zonder dat je resultaat ziet.

Zoek, vergelijk en boek een cosmetische behandeling op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 5 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Dordrecht

Bekijk de top-5 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Dordrecht:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Dordrecht berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Dordrecht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Dordrecht die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Dordrecht

Kliniek
Beauty Injectables Clinic Dordrecht

Beauty Injectables Clinic Dordrecht

Vriesestraat 115, Dordrecht (2 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Masieh Abawi

Dr. Masieh Abawi

Beauty Injectables Clinic Dordrecht (2 km) Love for Beauty kliniek (19 km)
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Pascal Gyselinck

Drs. Pascal Gyselinck

Glam Beauty Bar (3 km) Beautysalon La Luna (37 km) Imagine Clinic Tilburg (40 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Huisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 109
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Bébé Bertels

Drs. Bébé Bertels

Kliniek La Pêche (48 km)
Functie
Basisarts
Ervaring
24 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Dordrecht

Wat kost een behandeling met Botox in Dordrecht?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Dordrecht € 137,94. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Dordrecht?

In Dordrecht zijn 37 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Dordrecht op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Dordrecht?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Dordrecht vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Dordrecht en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.