Botox Capelle aan den IJssel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Bekijk en vergelijk prijzen van Botox klinieken in Capelle aan den IJssel, lees echte consumenten reviews en zie voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Capelle aan den IJssel in de afgelopen periode
6.443
Laagste prijs per zone Botox in Capelle aan den IJssel
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Capelle aan den IJssel
€ 132,53
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Capelle aan den IJssel
342
Vergelijk klinieken in de buurt van Capelle aan den IJssel

De gemiddelde prijs in de omgeving van Capelle aan den IJssel voor een Botox behandeling is € 132,53 per zone. Dit is 8% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,03).

Boek je injectables behandeling in Capelle aan den IJssel

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
7 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
8 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 21x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Karel Doormanstraat 326
8 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Mooi & natuurlijk ouder worden
BeloteroProfhilo
Onlangs 6x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Noveve Aesthetics
Noveve Aesthetics
Bleiswijk, Hoekeindseweg 163
9 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
"Life won't sparkle unless you do"
ProfhiloSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Onlangs 15x geboekt
Tala Beauty Clinic
Tala Beauty Clinic
Capelle aan den IJssel, Fluiterlaan 396
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Team Vital Capelle
Team Vital Capelle
Capelle aan den IJssel, Kanaalweg 33
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Majel Cosmetiek
Majel Cosmetiek
Capelle aan den IJssel, Hollandsch Diep 63J
1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Aesthetic Medico Center
Aesthetic Medico Center
Rotterdam, Zocherstraat 4A
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 

Botox reviews Capelle aan den IJssel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Capelle aan den IJssel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 342 praktijken in de omgeving van Capelle aan den IJssel.

Lees ervaringen:

Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Ik ben bij faceland geweest voor botox voor voorhoofdrimpel en ben eerder geweest voor filter neuslipplooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Omdat het voor mij een nieuw was, is het meedenken erg fijn geweest. Rik Neetensia erg professioneel. Hij is klantvriendelijk en staat er echt voor om je met een hoed gevoel en hoed resultaat de deur uit te laten... Toon meer »
Ik ben bij faceland geweest voor botox voor voorhoofdrimpel en ben eerder geweest voor filter neuslipplooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Omdat het voor mij een nieuw was, is het meedenken erg fijn geweest. Rik Neetensia erg professioneel. Hij is klantvriendelijk en staat er echt voor om je met een hoed gevoel en hoed resultaat de deur uit te laten gaan. Door deze ervaring zal ik volgende keer weer een afspraak maken bij Faceland. Toon minder »
7 augustus 2023 13:01
Mevr. Joanne Simons is vanaf nu mijn vaste arts. Ik ben voor Faceland al drie keer op verschillende plekken behandeld voor mijn lipfillers en frons botox en het nooit zo ervaren. Boven verwachtingen! Resultaten te mooi! Ik krijg contineu complimenten van mensen om me heen! De producten zijn echte kwaliteit producten en heel effectief! En buiten alles om, mev... Toon meer »
Mevr. Joanne Simons is vanaf nu mijn vaste arts. Ik ben voor Faceland al drie keer op verschillende plekken behandeld voor mijn lipfillers en frons botox en het nooit zo ervaren. Boven verwachtingen! Resultaten te mooi! Ik krijg contineu complimenten van mensen om me heen! De producten zijn echte kwaliteit producten en heel effectief! En buiten alles om, mevr. Simons is GEWELDIG! Ze neemt haar tijd, legt alles heel goed uit en doet haar werk perfect! Ik had na drie bezoeken op verschillende plekken angst voor de pijn, en voor het eerst heb ik het bij Mvr. Simons pijnloos ervaren! Ook stond mijn bovenlip assymetrisch welke zij het heel mooi heeft gecorrigeerd en een super mooie volume boost heeft gegeven! Toon minder »
16 april 2024 10:10
Goed ontvangen en probleempje met een afspraak bevestiging via e mail heel netjes opgelost.
Eerste keer Botox behandeling laten doen door Babette Diemel echt een heel tevreden klant erbij ze is zo eerlijk !!!!! Kortom een aanrader.
Dank je wel Babette
30 april 2024 18:06
Eerste keer voor een botox behandeling geweest bij Nina. Ik voelde me gelijk erg op mijn gemak. Een lieve gezellige meedenkende deskundige arts!
29 maart 2024 17:05
10/10 ik ben hier ongeveer 2 weken voor het eerst geweest. De kliniek is mooi, netjes en schoon. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Alles werd nog eens extra doorgelopen, iets wat aangaf dat protocollen serieus worden genomen, ik vond dat erg fijn. De arts die de Botox behandeling deed, gaf aan wat ze deed en nam rustig de tijd voor mij. De Botox wer... Toon meer »
10/10 ik ben hier ongeveer 2 weken voor het eerst geweest. De kliniek is mooi, netjes en schoon. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Alles werd nog eens extra doorgelopen, iets wat aangaf dat protocollen serieus worden genomen, ik vond dat erg fijn. De arts die de Botox behandeling deed, gaf aan wat ze deed en nam rustig de tijd voor mij. De Botox werkte bij mij snel in, wat ik ook erg fijn vond! Ik ben zeer tevreden.. en raad deze kliniek zeker aan! 10/10 Toon minder »
Rick van Schie
ANC Clinics
19 januari 2024 13:01
Zeer vriendelijk en correct personeel. Zien er allemaal tip top uit. En de clinic ziet er heel hygiënisch uit .Arts is heel rustig en kundig. Zij heeft me niet teleurgesteld. Ben blij met de behandeling botox
Samia Lakuiri
ANC Clinics
12 februari 2024 11:11
Hele fijne ervaring. Veel persoonlijke aandacht en goede uitleg. Ik heb botox laten zetten in voorhoofd, tussen wenkbrauwen, rondom ogen en in hals. En daarnaast iets nieuws uitgeprobeerd, nl Lumi Eyes. Na 2wk prachtig resultaat en tijdens terugkom consult nog lichte touchup. De arts weet wat ze doet en prikt subliem. Aanrader!
Happy Buddha Aruba
ANC Clinics
25 april 2024 11:11
Zojuist een 3-zone botox behandeling en een 1 ml lipfiller behandeling gehad. Zeer vriendelijk en goed geholpen. De dames zijn professioneel en de behandeling was helemaal niet pijnlijk. Echt een aanrader. Ik kom hier zeker terug!
S. Sungurlu
ANC Clinics
29 april 2024 08:08
Diverse botox en fillers behandelingen gehad, zoals fronslijntjes (voorhoofd) marionetlijnen en traangoot. Alles in goed overleg vooraf, vooral omdat ik het belangrijk vind om expressie te behouden (ik gebruik mijn wenkbrauwen veel). Alles naar wens, zonder overdreven poespas en duidelijk uitleg. Zeer fijn ervaren!
Firuze Tekin
ANC Clinics
26 juni 2024 14:02
Ik vind het belangrijk dat ik met een goed gevoel de deur uit loop, en dat was zeker het geval. Ben super tevreden met de botox behandeling en eindresultaat (kraaienpootjes/frons/wenkbrauwlift). Het service level ligt hoog en Artz medical neemt echt de tijd voor zijn patiënten. Ik kan het iedereen aanraden!
Do Nossent
Artz Medical
24 november 2020 16:04
Alex heeft mij zeer prettig geholpen. Hij neemt de tijd tijdens een consult. En ben echt heel erg blij met het resultaat van mijn botox behandeling
Jeroen Dieke
29 januari 2022 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Capelle aan den IJssel

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Capelle aan den IJssel? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Capelle aan den IJssel

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 119 klinieken binnen 15 km van Capelle aan den IJssel.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 100,00
3 zones€ 179,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 55,00
Baby Botox0,5 zone€ 55,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 250,00

Botox voor en na Capelle aan den IJssel

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Capelle aan den IJssel.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag (na)

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Capelle aan den IJssel

In de buurt van Capelle aan den IJssel zijn 223 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Capelle aan den IJssel

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Capelle aan den IJssel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Capelle aan den IJssel

Een behandeling met Botox in Capelle aan den IJssel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Binnen 15 km rond Capelle aan den IJssel zijn 119klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Capelle aan den IJssel, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Capelle aan den IJssel.

Populaire botox behandelingen in Capelle aan den IJssel

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Capelle aan den IJssel zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Capelle aan den IJssel v.a € 75,00

De laagste prijs per zone Botox in Capelle aan den IJssel is momenteel € 75,00. In Capelle aan den IJssel kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 132,53. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Capelle aan den IJssel

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Capelle aan den IJssel is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Capelle aan den IJssel te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Capelle aan den IJssel.

Beste Botox klinieken in Capelle aan den IJssel

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Capelle aan den IJssel worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Rotterdam, Boompjes 543
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Onlangs 31x geboekt
ProfhiloStylage
Gesponsord
HUID Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
HUID Rotterdam
Wordt nu
bekeken
HUID Rotterdam
Rotterdam, Westerstraat 31
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Kliniek voor injectables en huidtherapie.
Onlangs 2x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Onlangs 21x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Capelle aan den IJssel

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Capelle aan den IJssel. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Capelle aan den IJssel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Capelle aan den IJssel

Wat zijn de kosten van Botox in Capelle aan den IJssel?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Capelle aan den IJssel?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?