Botox Capelle aan den IJssel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Capelle aan den IJssel op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Capelle aan den IJssel in de afgelopen periode
5.977
Laagste prijs per zone Botox in Capelle aan den IJssel
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Capelle aan den IJssel
€ 133,58
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Capelle aan den IJssel
318
Vergelijk klinieken in de buurt van Capelle aan den IJssel

De gemiddelde prijs in de omgeving van Capelle aan den IJssel voor een Botox behandeling is € 133,58 per zone. Dit is 7% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 143,48).

Boek je injectables behandeling in Capelle aan den IJssel

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
7 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
8 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 22x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Karel Doormanstraat 326
8 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Mooi & natuurlijk ouder worden
BeloteroProfhilo (2 ML)
Onlangs 8x geboekt
Tala Beauty Clinic
Tala Beauty Clinic
Capelle aan den IJssel, Fluiterlaan 396
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Team Vital Capelle
Team Vital Capelle
Capelle aan den IJssel, Kanaalweg 33
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Majel Cosmetiek
Majel Cosmetiek
Capelle aan den IJssel, Hollandsch Diep 63J
1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Aesthetic Medico Center
Aesthetic Medico Center
Rotterdam, Zocherstraat 4A
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Visus Haarkliniek
Visus Haarkliniek
Rotterdam, Turfweg 79
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Capelle aan den IJssel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Capelle aan den IJssel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 318 praktijken in de omgeving van Capelle aan den IJssel.

Lees ervaringen:

Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Ik ben bij faceland geweest voor botox voor voorhoofdrimpel en ben eerder geweest voor filter neuslipplooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Omdat het voor mij een nieuw was, is het meedenken erg fijn geweest. Rik Neetensia erg professioneel. Hij is klantvriendelijk en staat er echt voor om je met een hoed gevoel en hoed resultaat de deur uit te laten... Toon meer »
Ik ben bij faceland geweest voor botox voor voorhoofdrimpel en ben eerder geweest voor filter neuslipplooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Omdat het voor mij een nieuw was, is het meedenken erg fijn geweest. Rik Neetensia erg professioneel. Hij is klantvriendelijk en staat er echt voor om je met een hoed gevoel en hoed resultaat de deur uit te laten gaan. Door deze ervaring zal ik volgende keer weer een afspraak maken bij Faceland. Toon minder »
7 augustus 2023 13:01
10/10 ik ben hier ongeveer 2 weken voor het eerst geweest. De kliniek is mooi, netjes en schoon. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Alles werd nog eens extra doorgelopen, iets wat aangaf dat protocollen serieus worden genomen, ik vond dat erg fijn. De arts die de Botox behandeling deed, gaf aan wat ze deed en nam rustig de tijd voor mij. De Botox wer... Toon meer »
10/10 ik ben hier ongeveer 2 weken voor het eerst geweest. De kliniek is mooi, netjes en schoon. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Alles werd nog eens extra doorgelopen, iets wat aangaf dat protocollen serieus worden genomen, ik vond dat erg fijn. De arts die de Botox behandeling deed, gaf aan wat ze deed en nam rustig de tijd voor mij. De Botox werkte bij mij snel in, wat ik ook erg fijn vond! Ik ben zeer tevreden.. en raad deze kliniek zeker aan! 10/10 Toon minder »
Rick van Schie
ANC Clinics
19 januari 2024 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Capelle aan den IJssel

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Capelle aan den IJssel? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Capelle aan den IJssel

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 112 klinieken binnen 15 km van Capelle aan den IJssel.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 100,00
3 zones€ 195,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 55,00
Baby Botox0,5 zone€ 55,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 250,00

Botox voor en na Capelle aan den IJssel

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Capelle aan den IJssel.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Capelle aan den IJssel

In de buurt van Capelle aan den IJssel zijn 206 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Capelle aan den IJssel

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Capelle aan den IJssel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Capelle aan den IJssel

Een behandeling met Botox in Capelle aan den IJssel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Binnen 15 km rond Capelle aan den IJssel zijn 112klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Capelle aan den IJssel, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Capelle aan den IJssel.

Populaire botox behandelingen in Capelle aan den IJssel

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Capelle aan den IJssel zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Capelle aan den IJssel v.a € 75,00

De laagste prijs per zone Botox in Capelle aan den IJssel is momenteel € 75,00. In Capelle aan den IJssel kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 133,58. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Capelle aan den IJssel

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Capelle aan den IJssel is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Capelle aan den IJssel te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Capelle aan den IJssel.

Beste Botox klinieken in Capelle aan den IJssel

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Capelle aan den IJssel worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Onlangs 22x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
HUID Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
HUID Rotterdam
Wordt nu
bekeken
HUID Rotterdam
Rotterdam, Westerstraat 31
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Kliniek voor injectables en huidtherapie.
Onlangs 17x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
ANC Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
ANC Clinics
Wordt nu
bekeken
ANC Clinics
Capelle aan den IJssel, Rivium Boulevard 23
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Privé-kliniek voor A+ kwaliteit botox & fillers
Onlangs 24x geboekt
Profhilo (2 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)Stylage

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Capelle aan den IJssel

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Capelle aan den IJssel. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Capelle aan den IJssel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Capelle aan den IJssel

Wat zijn de kosten van Botox in Capelle aan den IJssel?

De laagste prijs voor een zone Botox in Capelle aan den IJssel is op dit moment € 75,00.Bij alle cosmetische klinieken in Capelle aan den IJssel is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 133,58. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Capelle aan den IJssel.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Capelle aan den IJssel?

In de omgeving van Capelle aan den IJssel zijn 112 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Capelle aan den IJssel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Capelle aan den IJssel op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties