Botox Dantumadiel

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Dantumadiel. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Dantumadiel:

Aantal afspraken in Dantumadiel in de afgelopen periode
26
Gemiddelde prijs per zone Botox in Dantumadiel
€ 150,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dantumadiel
9
Vind een kliniek in de buurt van Dantumadiel

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Dantumadiel is gemiddeld € 150,00 per zone. Dit is 7%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Dantumadiel

In Dantumadielkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Dantumadiel

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Dantumadiel

In de omgeving van Dantumadiel zijn 9 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Dantumadiel is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Dantumadiel zijn 4klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Dantumadiel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Dantumadiel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Dantumadiel. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Dantumadiel

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Dantumadiel zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Boek je injectables behandeling in

Dokter Muller Aesthetics
Dokter Muller Aesthetics
Dokkum
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Waar je ervaart dat je met zorg en aandacht behandeld wordt.
Afspraak maken
 
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
2.6
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
Hurdegaryp
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Praktijk KYK
5
Praktijk KYK
Surhuisterveen
15 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Praktijk KYK
5
Praktijk KYK
Surhuisterveen
15 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Dantumadiel

Wat kost een behandeling met Botox in Dantumadiel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Dantumadiel € 150,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Dantumadiel?

Binnen 15 kilometer van Dantumadiel zijn 4 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Dantumadiel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Dantumadiel?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Dantumadiel vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Dantumadiel en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.