Botox Elsloo

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Elsloo. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Elsloo:

Aantal afspraken in Elsloo in de afgelopen periode
1.826
Gemiddelde prijs per zone Botox in Elsloo
€ 135,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Elsloo
89
Vind een kliniek in de buurt van Elsloo

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Elsloo is gemiddeld € 135,86 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,47) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Elsloo

In Elsloo kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Elsloo

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Elsloo

In de omgeving van Elsloo werken 48 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Elsloo

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Elsloo is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Elsloo

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Elsloo worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Elsloo zijn 41 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Elsloo. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Elsloo. Welke cosmetische klinieken in Elsloo worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Elsloo? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Elsloo

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Elsloo. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Elsloo waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Elsloo Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Elsloo, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Elsloo

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Elsloo.

Bekijk reviews

Goeie morgen ik ben zeer tevreden met die ooglid korektie botox spuitje beide ogen zíjn weer gelijk groot na 4 dagen happy bedankt 😍😇
Melanie Hansen
Beaute Elysee
20 november 2017 10:10
Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
28 juni 2021 20:08
Zeer tevreden. Botox frons houdt veel langer dan bij vorige kliniek.
mookie blaylock
City Clinics Maastricht
19 januari 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Elsloo

Boek je injectables behandeling in Elsloo

Kliniek dokter Shedy Stein
4.8
Kliniek dokter Shedy Stein
Stein, Ambiorixstraat 19
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken
Glamlook Aesthetics
Glamlook Aesthetics
Maasmechelen, Rijksweg 411
6 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 280,00
Profiel bekijken
B'YOU by Dr. Shèdy
B'YOU by Dr. Shèdy
Maasmechelen, Dokter Haubenlaan 3
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken
Skin Q Lanaken
Skin Q Lanaken
Lanaken, Populierenlaan 46
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Elsloo

Wat kost een behandeling met Botox in Elsloo?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Elsloo € 135,86. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Elsloo?

Binnen 15 kilometer van Elsloo zijn 41 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Elsloo op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Elsloo?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Elsloo vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Elsloo en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.