Botox Heerlen

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Heerlen. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Heerlen in de afgelopen periode
95
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heerlen
€ 150,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heerlen
32
Boek een kliniek in Heerlen

De gemiddelde prijs in Heerlen voor een Botox behandeling per zone ligt 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,78).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Heerlen

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Heerlen

In de omgeving van Heerlen zijn 32 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Heerlen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heerlen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Heerlen. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Heerlen

Injectablesbooking.nl heeft alle Botox klinieken in de omgeving van Heerlen in haar database. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in Heerlen. 

Vroeger was Heerlen het decor van de start van de Amstel Gold Race. Deze wielerwedstrijd heeft haar oorsprong bij Limburgs Mooiste. Sinds 2015 start de bekende wieler toertocht ‘Limburgs Mooiste’ vanuit Heerlen. Het is dan ook geen toeval dat mensen uit de omgeving van Heerlen waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Heerlen staat ook bekend om haar winkel aanbod, en zijn er vele terrasjes waar je lekker kunt genieten. En dit alles in de omgeving van de prachtige Limburgse heuvels en natuur. 

De gemeente Heerlen heeft meer dan 80.000 inwoners en er zijn in een straal van 15 kilometer meer dan 28 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen aanbieden. In dit artikel staat veel informatie over behandelingen met fillers en Botox Heerlen!

Botox Heerlen

Botox Heerlen

Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 toegepast als medische behandeling. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Heerlen:

Wat zie je er goed uit!
SkinKlinnik Nederland
SkinZuyd
Beauty Huis

Botox kliniek Heerlen

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. De werking is afhankelijk van de kracht van de spier, het merk botulinetoxine en de injectietechniek van de arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Heerlen

De botox kosten Heerlen variëren tussen de € 99 en € 175 in Heerlen. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfillers Heerlen

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lippen opvullen. In Heerlen kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Inwoners van Heerlen hebben een verzorgd uiterlijk hoog in het vaandel staan. Fillers hebben een tijdelijke werking. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze filler wordt volledig in het lichaam opgenomen. Het is voor deze behandelingen raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts.

Botox lippen Heerlen

Botox lippen’ is een term die mensen in de volksmond gebruiken voor lipfillers. Lippen kun je echter niet opvullen met botulinetoxine, dit wordt gedaan met hyaluronzuur fillers. 

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Heerlen. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Heerlen toepassen!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 2 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Heerlen

Bekijk de top-2 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Heerlen:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Heerlen berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Heerlen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Heerlen die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Heerlen

Kliniek
Wat zie je er goed uit!
profhilo-logo

Wat zie je er goed uit!

5
Rector Poelsplein 2, Welten (1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Pauline Valkenburg

Pauline Valkenburg

Wat zie je er goed uit! (1 km)
Functies
Arts lid van NVCG
Medisch specialist (overige)
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Babak Mahdavian Delavary

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Huidpraktijk Limburg (4 km) Clinic63 Meerssen (16 km) Clinic63 Best (78 km) Clinic63 Den Bosch (101 km)
+ 11 meer
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
13 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Stephanie's Salon Brunssum

Stephanie's Salon Brunssum

4.6
Wijenweg 364, Brunssum (6 km)
Kliniek opgericht
2022

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Heerlen

Wat kost een behandeling met Botox in Heerlen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Heerlen € 150,71. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Heerlen?

In Heerlen zijn 32 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Heerlen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Heerlen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Heerlen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Heerlen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.