Botox Heerlen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Heerlen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Heerlen:

Aantal afspraken in Heerlen in de afgelopen periode
206
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heerlen
€ 150,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heerlen
34
Vind een kliniek in de buurt van Heerlen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Heerlen is gemiddeld € 150,71 per zone. Dit is 5%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Heerlen

In Heerlenkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Heerlen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Heerlen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Heerlen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Heerlen zijn 18 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Heerlen. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Heerlen. Welke cosmetische klinieken in Heerlen worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Heerlen? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Heerlen

Injectablesbooking.nl heeft alle Botox klinieken in de omgeving van Heerlen in haar database. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in Heerlen. 

Vroeger was Heerlen het decor van de start van de Amstel Gold Race. Deze wielerwedstrijd heeft haar oorsprong bij Limburgs Mooiste. Sinds 2015 start de bekende wieler toertocht ‘Limburgs Mooiste’ vanuit Heerlen. Het is dan ook geen toeval dat mensen uit de omgeving van Heerlen waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Heerlen staat ook bekend om haar winkel aanbod, en zijn er vele terrasjes waar je lekker kunt genieten. En dit alles in de omgeving van de prachtige Limburgse heuvels en natuur. 

De gemeente Heerlen heeft meer dan 80.000 inwoners en er zijn in een straal van 15 kilometer meer dan 28 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen aanbieden. In dit artikel staat veel informatie over behandelingen met fillers en Botox Heerlen!

Botox Heerlen

Botox Heerlen

Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 toegepast als medische behandeling. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Heerlen:

Wat zie je er goed uit!
SkinKlinnik Nederland
SkinZuyd
Beauty Huis

Botox kliniek Heerlen

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. De werking is afhankelijk van de kracht van de spier, het merk botulinetoxine en de injectietechniek van de arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Heerlen

De botox kosten Heerlen variëren tussen de € 99 en € 175 in Heerlen. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfillers Heerlen

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lippen opvullen. In Heerlen kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Inwoners van Heerlen hebben een verzorgd uiterlijk hoog in het vaandel staan. Fillers hebben een tijdelijke werking. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze filler wordt volledig in het lichaam opgenomen. Het is voor deze behandelingen raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts.

Botox lippen Heerlen

Botox lippen’ is een term die mensen in de volksmond gebruiken voor lipfillers. Lippen kun je echter niet opvullen met botulinetoxine, dit wordt gedaan met hyaluronzuur fillers. 

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Heerlen. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Heerlen toepassen!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Heerlen

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Heerlen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Heerlen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Heerlen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Heerlen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Heerlen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Heerlen.

Bekijk reviews

Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
28 juni 2021 20:08
Goeie morgen ik ben zeer tevreden met die ooglid korektie botox spuitje beide ogen zíjn weer gelijk groot na 4 dagen happy bedankt 😍😇
Melanie Hansen
Beaute Elysee
20 november 2017 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Heerlen

Boek je injectables behandeling in Heerlen

Instituut Cosma Heerlen
Instituut Cosma Heerlen
Heerlen, Welterlaan 13
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wat zie je er goed uit!
5
Wat zie je er goed uit!
Welten, Rector Poelsplein 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Stephanie's Salon Brunssum
4.5
Stephanie's Salon Brunssum
Brunssum, Wijenweg 364
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Louking Good by Schoffelen
Louking Good by Schoffelen
Brunssum, Rumpenerstraat 42
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Heerlen

Wat kost een behandeling met Botox in Heerlen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Heerlen € 150,71. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Heerlen?

Binnen 15 kilometer van Heerlen zijn 18 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Heerlen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Heerlen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Heerlen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Heerlen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.