Botox Heerlen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Heerlen op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Heerlen in de afgelopen periode
676
Laagste prijs per zone Botox in Heerlen
€ 110,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heerlen
€ 145,63
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heerlen
28
Vergelijk klinieken in de buurt van Heerlen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Heerlen 2% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,37).

Boek je injectables behandeling in Heerlen

Instituut Cosma Heerlen
Instituut Cosma Heerlen
Heerlen, Welterlaan 13
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Wat zie je er goed uit!
Wat zie je er goed uit!
Welten, Rector Poelsplein 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Stephanie's Salon Brunssum
Stephanie's Salon Brunssum
Brunssum, Wijenweg 364
6 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Louking Good by Schoffelen
Louking Good by Schoffelen
Brunssum, Rumpenerstraat 42
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Aesthetic Art Valkenburg
Aesthetic Art Valkenburg
Valkenburg, Broekhem 25a
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Beauty Huis
Beauty Huis
Sittard, Rijksweg Zuid 38
15 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
190 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 43x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
155 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Heerlen

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Heerlen. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Heerlen. Bekijk ervaringen bij 28 esthetische praktijken in de buurt van Heerlen.

Vergelijk meningen:

Super professioneel geholpen ben al een paar jaar bij Myriam super tevreden . En voor betaalbare prijzen ga altijd voor Botox mijn vriendin heeft de ooglift laten doen ook super mooi geworden zeer tevreden over deze Skinclinic 👍
Roger Statucki
SkinKlinnik Nederland
19 september 2023 12:12
Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
28 juni 2021 20:08
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets w... Toon meer »
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets wat ik fijn vond. De arts informeerde mij goed over het aantal behandelingen, verwachte resultaten en evt. bijwerking. De botox en fillers zijn met veel zorg geplaatst en daar werd ook tijd voor genomen. Het resultaat is mooi en heel natuurlijk. Ik ben zeer tevreden en ga nooit meer naar een ander! complimenten voor Aesthetic arts Toon minder »
21 april 2023 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Heerlen

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Heerlen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Heerlen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Heerlen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 16 klinieken binnen 15 km van Heerlen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 110,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 110,00
Kraaienpootjes1 zone€ 110,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 110,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 360,00

Voor en na foto's Heerlen

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Heerlen.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox behandeling in Heerlen

Boek een Botox behandeling in Heerlen. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Heerlen. Binnen 15 km rond Heerlen zijn 16klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Heerlen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Heerlen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Heerlen.

Populairste behandelingen in Heerlen

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Heerlen

De prijs van een zone Botox in Heerlen is gemiddeld  € 145,63. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Heerlen bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Heerlen

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Heerlen met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Heerlen regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Heerlen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Heerlen

Injectablesbooking.nl heeft alle Botox klinieken in de omgeving van Heerlen in haar database. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in Heerlen. 

Vroeger was Heerlen het decor van de start van de Amstel Gold Race. Deze wielerwedstrijd heeft haar oorsprong bij Limburgs Mooiste. Sinds 2015 start de bekende wieler toertocht ‘Limburgs Mooiste’ vanuit Heerlen. Het is dan ook geen toeval dat mensen uit de omgeving van Heerlen waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Heerlen staat ook bekend om haar winkel aanbod, en zijn er vele terrasjes waar je lekker kunt genieten. En dit alles in de omgeving van de prachtige Limburgse heuvels en natuur. 

De gemeente Heerlen heeft meer dan 80.000 inwoners en er zijn in een straal van 15 kilometer meer dan 28 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen aanbieden. In dit artikel staat veel informatie over behandelingen met fillers en Botox Heerlen!

Botox Heerlen

Botox Heerlen

Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 toegepast als medische behandeling. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Heerlen:

Wat zie je er goed uit!
SkinKlinnik Nederland
SkinZuyd
Beauty Huis

Botox kliniek Heerlen

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. De werking is afhankelijk van de kracht van de spier, het merk botulinetoxine en de injectietechniek van de arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Heerlen

De botox kosten Heerlen variëren tussen de € 99 en € 175 in Heerlen. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfillers Heerlen

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lippen opvullen. In Heerlen kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Inwoners van Heerlen hebben een verzorgd uiterlijk hoog in het vaandel staan. Fillers hebben een tijdelijke werking. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze filler wordt volledig in het lichaam opgenomen. Het is voor deze behandelingen raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts.

Botox lippen Heerlen

Botox lippen’ is een term die mensen in de volksmond gebruiken voor lipfillers. Lippen kun je echter niet opvullen met botulinetoxine, dit wordt gedaan met hyaluronzuur fillers. 

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Heerlen. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Heerlen toepassen!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 3 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Heerlen

Dit zijn 3 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Heerlen. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Heerlen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Heerlen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Heerlen

Wat zijn de kosten van Botox in Heerlen?

De prijs van een zone Botox in Heerlen is gemiddeld € 145,63. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Heerlen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Heerlen?

In de omgeving van Heerlen zijn 16 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Heerlen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Heerlen op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties