Botox Genk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Genk. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Genk.

Aantal afspraken in Genk in de afgelopen periode
4.334
Laagste prijs per zone Botox in Genk
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Genk
€ 132,18
Aantal artsen en klinieken binnen 25 km van Genk
111
Vergelijk prijzen in de buurt van Genk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Genk is gemiddeld € 132,18 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 135,19) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Genk

Dermaclinic Genk
Dermaclinic Genk
Genk, Collegelaan 10
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dr Laurine Nelissen Kliniek
Dr Laurine Nelissen Kliniek
Bilzen, Hasseltsestraat
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Euroclinix Hasselt
Euroclinix Hasselt
Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 1
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Beauty Plus Clinic Hasselt
Beauty Plus Clinic Hasselt
Hasselt, Rapertingenstraat 176
12 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 280,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Engage Clinic Hasselt
Engage Clinic Hasselt
Hasselt, Luikersteenweg 328C
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mooiartsenkliniek Hasselt
Mooiartsenkliniek Hasselt
Hasselt, Trekschurenstraat 302
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Jurek Conings Lanaken
Jurek Conings Lanaken
Lanaken, Pastoorslindestraat 33
12 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Dr. Liesbet Diliën Kliniek Hasselt
Dr. Liesbet Diliën Kliniek Hasselt
Hasselt, Harmoniestraat 35
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Genk

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Genk. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 111 praktijken in de omgeving van Genk.

Lees ervaringen:

Gisteren heb ik lipfillers en botox voor mijn 'gummy smile' laten doen bij BEAUTY+ CLINIC bij dokter Dilien. Ik moet zeggen, ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring. Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd en voelde ik me meteen op mijn gemak. Iedereen daar is zo vriendelijk en gastvrij. Bovendien waren ze uiterst professioneel en vooral eerlijk. Ze... Toon meer »
Gisteren heb ik lipfillers en botox voor mijn 'gummy smile' laten doen bij BEAUTY+ CLINIC bij dokter Dilien. Ik moet zeggen, ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring.

Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd en voelde ik me meteen op mijn gemak. Iedereen daar is zo vriendelijk en gastvrij. Bovendien waren ze uiterst professioneel en vooral eerlijk. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en gaven het beste advies.

Het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Ik ben zo blij met hoe mijn lippen en glimlach er nu uitzien. Ik kan BEAUTY+ CLINIC en dokter Dilien zonder enige aarzeling aanraden. Ik zal zeker terugkomen. Toon minder »
28 maart 2024 12:12
Een absolute aanrader!!! Super vriendelijke en warme ontvangst door de eigenaars. Ik voelde me meteen welkom. Het was de allereerste keer dat ik een botox en fillerbehandeling liet uitvoeren. Dr. Diliën stelt je meteen op je gemak. Ze is heel professioneel, super lief en denkt écht mee met wat het beste is voor jou om te laten behandelen. Het resultaat is ge... Toon meer »
Een absolute aanrader!!! Super vriendelijke en warme ontvangst door de eigenaars. Ik voelde me meteen welkom. Het was de allereerste keer dat ik een botox en fillerbehandeling liet uitvoeren.
Dr. Diliën stelt je meteen op je gemak. Ze is heel professioneel, super lief en denkt écht mee met wat het beste is voor jou om te laten behandelen. Het resultaat is geweldig! Ik kom zeker en vast terug.

Heel veel succes in jullie nieuwe pand. Het is prachtig! ❤️ Toon minder »
15 april 2024 16:04
Ik ging voor Botox behandeling bij Laurine Nelissen, in het voorhoofd en in de frons. Het was mijn tweede ervaring met Botox en had schrik dat het niet ging werken, omdat ik vorige keer (bij een andere arts in zijn privé praktijk in België) geen effect had, kort omschreven een negatieve ervaring. Ze vragen bij Faceland tenminste ook achter je ziektes en even... Toon meer »
Ik ging voor Botox behandeling bij Laurine Nelissen, in het voorhoofd en in de frons. Het was mijn tweede ervaring met Botox en had schrik dat het niet ging werken, omdat ik vorige keer (bij een andere arts in zijn privé praktijk in België) geen effect had, kort omschreven een negatieve ervaring. Ze vragen bij Faceland tenminste ook achter je ziektes en eventuele medicatie wat je inneemt. Alles is goed uitgelegd en je kan hun ook altijd contacteren voor een vervolg afspraak. Duidelijke website,… Laurine zelf was heel vriendelijk, een goede uitleg over de werking-nazorg, enz… professioneel! Toon minder »
France Moureaux
Faceland Maastricht
21 april 2022 04:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Genk

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Genk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Genk

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Genk. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 47 klinieken binnen 15 km van Genk. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 329,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Genk kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Genk.

Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Genk

In de buurt van Genk zijn 64 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Genk

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Genk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Genk

In de omgeving van Genk zijn 111 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Genk is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Genk zijn 47klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Genk

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Genk zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Genk v.a € 90,00

In Genk kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 132,18. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 90,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Genk

De laagste prijs per zone Botox in Genk is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Genk te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Genk.

botox-genk

Lees alles over Botox behandelingen in Genk


 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Genk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Genk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Genk goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Genk

Wat kost een behandeling met Botox in Genk?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Genk?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?