Botox Hoek van Holland

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Hoek van Holland. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Hoek van Holland (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Hoek van Holland in de afgelopen periode
534
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoek van Holland
€ 133,17
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoek van Holland
70
Bekijk klinieken in de buurt van Hoek van Ho...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Hoek van Holland voor een Botox behandeling is € 133,17 per zone. Dit is 8% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Hoek van Holland

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Hoek van Hollandlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hoek van Holland

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Hoek van Holland

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Hoek van Holland staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Liquid Beauty Den Haag
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.6
Liquid Beauty Den Haag
Den Haag, De Gaarde 288
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Hoek van Holland

In de buurt van Hoek van Holland zijn 43 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hoek van Holland

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Hoek van Holland is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Hoek van Holland

Een behandeling met Botox in Hoek van Holland is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hoek van Holland. Binnen 15 km rond Hoek van Holland zijn 27klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Hoek van Holland. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Hoek van Holland?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoek van Holland? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hoek van Holland

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hoek van Holland. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Hoek van Holland goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Hoek van Holland

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Hoek van Holland. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 70 praktijken in de omgeving van Hoek van Holland.

Lees ervaringen:

Vandaag weer bij locatie de gaarden geweest bij de lieve dr Natacha Botox en lippen opgelost. Ook de assistenten narina, is een schat altijd wordt je vriendelijk en vrolijk ontvangen en heerlijke koffie niets is haar teveel.
Fatima Duyverman
Liquid Beauty Den Haag
21 juli 2022 10:10
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat... Toon meer »
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat heel belangrijk is. Natasha Smolska weet precies wat ze doet, ze is rustig, lief en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen ook al wil je tijdens de behandeling iets extra's of juist niet, ze neemt de tijd voor je en uiteraard met een mooi resultaat!!! Toon minder »
25 november 2022 19:07
Gisteren voor de tweede keer zes maanden na mn eerste afspraak weer geweest. Ik was heel erg blij met het resultaat van de botox behandelingtien. Dr . Firdausi heeft de behandeling gisteren gedaan en ik vertrouw op weer een goed resultaat en tot over 6 maanden!
Mariella Arena
Medica Estetica Den haag
29 januari 2022 22:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoek van Holland

Boek je injectables behandeling in Hoek van Holland

Skin Works by Jozine
5
Skin Works by Jozine
's-Gravenzande, Maasdijk 8
2 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Beautiful Moment
5
Beautiful Moment
Naaldwijk, Verhagenplein 3
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Cosmetisch Spreekuur Etienne Lommen
Cosmetisch Spreekuur Etienne Lommen
Naaldwijk, Middel Broekweg 1
6 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Roosevelt Kliniek Monster
Roosevelt Kliniek Monster
Monster, Molenweg 41
7 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Hoek van Holland

Wat zijn de kosten van Botox in Hoek van Holland?

De prijs van een zone Botox in Hoek van Holland is gemiddeld € 133,17. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hoek van Holland.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hoek van Holland?

In de omgeving van Hoek van Holland zijn 27 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hoek van Holland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hoek van Holland op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Hoek van Holland?

Kies de beste Botox arts in Hoek van Holland op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hoek van Holland te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!