Botox Hardenberg

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Hardenberg. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Hardenberg in de afgelopen periode
31
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hardenberg
€ 135,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hardenberg
9
Vergelijk klinieken in Hardenberg

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Hardenberg 13% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Vergelijk Botox klinieken in Hardenberg

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Hardenberg. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Hardenberg

Boek een Botox behandeling in Hardenberg. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Hardenberg. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hardenberg. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hardenberg.

Boek je injectables behandeling in Hardenberg

Kliniek
Fienouk-logo
profhilo-logo

Beauty Mooi Zo - Fienouk

5
De Woerte 1, Hardenberg (1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Deborah Kuster

Drs. Deborah Kuster

Beauty Mooi Zo - Fienouk (1 km) Velvet Monkey - Fienouk (25 km) The Beauty Room Borne - Fienouk (33 km) Assink Pure Identity - Fienouk (37 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
2 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Huisartspraktijk P. Tichelaar

Huisartspraktijk P. Tichelaar

3.8
Dorpsstraat 22, Kloosterhaar (10 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Hardenberg

Wat zijn de kosten van Botox in Hardenberg?

De prijs van een zone Botox in Hardenberg is gemiddeld € 135,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hardenberg.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hardenberg?

In de omgeving van Hardenberg zijn 9 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hardenberg en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hardenberg op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Hardenberg?

Kies de beste Botox arts in Hardenberg op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hardenberg te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.