Botox Almelo

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind de beste Botox klinieken in Almelo. Vergelijk prijzen, lees echte reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Almelo in de afgelopen periode
1.188
Laagste prijs per zone Botox in Almelo
€ 89,50
Gemiddelde prijs per zone Botox in Almelo
€ 129,59
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Almelo
34
Vergelijk klinieken in de buurt van Almelo

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 129,59 in de omgeving van Almelo. Dat is 10% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,03).

Boek je injectables behandeling in Almelo

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Face Experts Hengelo
Face Experts Hengelo
Hengelo, Wilderinksstraat 5-7
14 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Huidkliniek Twente
Huidkliniek Twente
Almelo, Wierdensestraat 51
<1 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Panache Almelo
Panache Almelo
Almelo, Hagengracht 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
Sanaetio Kliniek Almelo
Sanaetio Kliniek Almelo
Almelo, Marchelmlaan 17
1 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 265,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 265,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Helon Huid- en Laserkliniek Almelo
Helon Huid- en Laserkliniek Almelo
Almelo, Zilvermeeuw 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 600,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 700,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
MiMomento Almelo
MiMomento Almelo
Almelo, Sniederhof 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Vriezenveen, Meester Kunstweg 2
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Fienouk @ de la rouge
Fienouk @ de la rouge
Borne, Grotestraat 190
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Botox reviews Almelo

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Almelo. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Almelo. Bekijk ervaringen bij 34 esthetische praktijken in de buurt van Almelo.

Vergelijk meningen:

Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
21 mei 2022 15:03
Fijne service en vakkundig personeel. Hoofdpijn klachten zijn verholpen d.m.v. een botox behandeling, ik kom zeker vaker! 😊
1 november 2023 21:09
Zeer tevreden botox en viller laten plaatsen door L. Franke goed advies en heel vriendelijk en hele mooie resultaten heel blij mee en vooral met L. Franke
27 november 2023 06:06
Goede ervaring , ik heb een fijne ervaring gehad bij het zetten van Botox bij deze kliniek . Aardige arts en luisterde goed .Het is nu bijna twee weken geleden en het resultaat is heel mooi geworden. Bedankt!
8 mei 2024 13:01
Bij Face experts heb ik een botox behandeling gehad. Laura heeft mij geholpen en ik heb bijna niets gevoeld van de injecties! Echt heel fijn!!!
22 april 2024 12:12
Zeer bekwame arts dr elnaz zeker een aanrader. Botox en fillers zitten prettig! Weet wat ze doet.

Dankjewel ik kom zeker terug
13 juli 2024 11:11
Onlangs een botox behandeling ondergaan voor mijn fronsrimpels. De behandeling ging vlot, was zeer professioneel en ik ben erg tevreden over het resultaat. Zal zeker in de toekomst nog terugkomen!
17 juli 2024 10:10
Meerdere keren bij dokter Elnaz botox laten zetten. Naast dat ze een hele warme en prettige persoonlijkheid heeft, is ze een kei in haar vakgebied. Ze stelt je gerust, je voelt je direct op je gemak omdat ze je goed meeneemt in de voor en nadelen van elke behandeling. Ze werkt met precisie en behoud je natuurlijk schoonheid, iets wat ik erg belangrijk vind.... Toon meer »
Meerdere keren bij dokter Elnaz botox laten zetten. Naast dat ze een hele warme en prettige persoonlijkheid heeft, is ze een kei in haar vakgebied. Ze stelt je gerust, je voelt je direct op je gemak omdat ze je goed meeneemt in de voor en nadelen van elke behandeling. Ze werkt met precisie en behoud je natuurlijk schoonheid, iets wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast checkt ze na afloop altijd even of alles naar wens is en mocht je zorgen hebben of vragen is ze altijd bereid die te beantwoorden. Ik ga nergens anders meer heen en ben mega blij dat ik Elnaz via via heb leren kennen. Toon minder »
16 juli 2024 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Almelo

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Almelo? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Almelo

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Almelo. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 17 klinieken binnen 15 km van Almelo.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,50
2 zones€ 170,00
3 zones€ 240,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,50
Kraaienpootjes1 zone€ 89,50
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,50
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

17 botox artsen in Almelo

In een straal van 15 km rond Almelo zijn 17 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Almelo

Welke 5 klinieken in de omgeving van Almelo zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Almelo

Boek een Botox behandeling in Almelo. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Almelo. Binnen 15 km rond Almelo zijn 17klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Almelo. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Almelo. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Almelo.

Populairste behandelingen in Almelo

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Almelo v.a € 89,50

De laagste prijs per zone Botox in Almelo is momenteel € 89,50. In Almelo kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 129,59. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Almelo bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Almelo

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Almelo is momenteel € 89,50. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Almelo regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Almelo.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Almelo

Cosmetische behandelingen zijn populair in de omgeving van Almelo. In Almelo, in het prachtige Twente, wonen meer dan 70.000 mensen. Almeloërs zijn levensgenieters en zorgen goed voor zichzelf. Het is daarom niet zo gek dat injectables erg populair zijn in Almelo. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Almelo? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Almelo. Via Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Almelo vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Botox Almelo

Botox kliniek Almelo

Met botulinetoxine behandelingen worden zogeheten ‘mimische’ rimpels behandeld. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Deze rimpels worden geactiveerd door kleine spiertjes als je boos kijkt, lacht, verbaasd bent, etc. Met fillers worden rimpels opgevuld, wordt afgenomen huidvolume aangevuld (ja, ja, naarmate we ouder worden neemt het huidvolume af) en kan de gezichtscontour verbeterd worden, denk bijvoorbeeld aan lipfillers.

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Almelo:
Helon Huid- en Laserkliniek Almelo
Huidkliniek Twente
Velvet Monkey
Fienouk

Fillers Almelo

In Almelo kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Almelo. Met lipfillers kun je subtiel de lippen opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen met fillers. Dit noemt men ook wel ‘traangoot fillers’. Daarna zie je er weer uitgerust uit.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Almelo prijzen

De Botox kosten in Almelo variëren tussen de €87 en €150. Hier zit een prijsverschil in, dit heeft vaak een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts.

-------------------
Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

-------------------

Lipfillers Almelo

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling uitgevoerd. Het volume van lippen neemt af naarmate we ouder worden. Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Almelo. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Afspraak maken Botox Almelo

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Almelo. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die botulinetoxine behandelingen in Almelo toepassen!

Boek je injectables behandeling in Almelo op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Almelo

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Almelo. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Almelo

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Almelo die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Almelo

Wat zijn de kosten van Botox in Almelo?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Almelo?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?