Botox Hoogland

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Hoogland op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Hoogland in de afgelopen periode
2.310
Laagste prijs per zone Botox in Hoogland
€ 79,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoogland
€ 143,65
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoogland
152
Vergelijk klinieken in de buurt van Hoogland

De gemiddelde prijs in Hoogland voor een Botox behandeling ligt 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Hoogland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Patrice Visser Kliniek
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
13 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 38x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Ageworth Amersfoort
Ageworth Amersfoort
Amersfoort, Spacelab 9
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Original Skin
Original Skin
Amersfoort, Azoren 15
3 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Van Dijk Clinic
Van Dijk Clinic
Amersfoort, Weverssingel 7
4 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Tulip Clinic
Tulip Clinic
Amersfoort, Kamp 68
4 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Novus Clinics Amersfoort
Novus Clinics Amersfoort
Amersfoort, Markenhaven 25A
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Embrace your beauty
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 8x geboekt
Skinfinity Amersfoort
Skinfinity Amersfoort
Amersfoort, Koningin Wilhelminalaan 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Botox reviews Hoogland

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Hoogland. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 152 praktijken in de omgeving van Hoogland.

Lees ervaringen:

Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor... Toon meer »
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor hetgeen ik me aan stoorde. Echt heel fijn! De behandeling van botox en fillers was echt goed te doen. Ik had geen pijn, klein beetje blauw maar dat verdween snel. Caroline belde ook dag erna op om te horen hoe het ging! Echt een aanrader en ik ga zeker terug. Toon minder »
Marijke Swinkels
Van Dijk Clinic
27 maart 2022 08:08
Vorige maand ben ik samen met mijn moeder voor het eerst naar Van Dijk Clinic geweest. Wij hadden allebei een afspraak voor een botox behandeling. Mijn moeder had gekozen voor 3 zones, en ik had 2 zones gedaan. Dit werd allemaal goed uitgelegd tijdens het consult, ik wilde graag de behandeling als preventie tegen lijntjes in de toekomst, en mijn moeder had a... Toon meer »
Vorige maand ben ik samen met mijn moeder voor het eerst naar Van Dijk Clinic geweest. Wij hadden allebei een afspraak voor een botox behandeling. Mijn moeder had gekozen voor 3 zones, en ik had 2 zones gedaan. Dit werd allemaal goed uitgelegd tijdens het consult, ik wilde graag de behandeling als preventie tegen lijntjes in de toekomst, en mijn moeder had al een aantal fijne lijnen in het gezicht. Door middel van deze behandeling zijn die lijnen bijna niet meer te zien, alles is zo goed als verdwenen. We zijn echt heel blij met het resultaat, en zullen snel weer terug komen voor een andere afspraak. Tot snel! Toon minder »
Nailsbymali
Van Dijk Clinic
13 december 2022 11:11
Ik ga al ruim een jaar naar van Dijk Clinic en ben zeer tevreden over de resultaten van mijn Botox en Fillers! Caroline is zeer begaan en neemt altijd de tijd. Erg prettig ook dat ze altijd belt! Het is fijn dat ik precies aan de hand van foto’s mijn verbetering zie! De artsen luisteren en denken mee. Bovendien zijn ze erg vakkundig! De kliniek is heel scho... Toon meer »
Ik ga al ruim een jaar naar van Dijk Clinic en ben zeer tevreden over de resultaten van mijn Botox en Fillers! Caroline is zeer begaan en neemt altijd de tijd. Erg prettig ook dat ze altijd belt! Het is fijn dat ik precies aan de hand van foto’s mijn verbetering zie! De artsen luisteren en denken mee. Bovendien zijn ze erg vakkundig! De kliniek is heel schoon en netjes! Zeer zeker een aanrader! Toon minder »
Karien de Bont
Van Dijk Clinic
14 december 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoogland

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoogland? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Hoogland

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Hoogland. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 58 klinieken binnen 15 km van Hoogland.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 79,00
2 zones€ 165,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 79,00
Kraaienpootjes1 zone€ 79,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 79,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na Hoogland

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Hoogland.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Hoogland

In de buurt van Hoogland zijn 94 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hoogland

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Hoogland is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Hoogland

Een behandeling met Botox in Hoogland is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hoogland. Binnen 15 km rond Hoogland zijn 58klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Hoogland, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Hoogland.

Populaire botox behandelingen in Hoogland

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hoogland zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Hoogland

In Hoogland kost een zone Botox gemiddeld  € 143,65. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Hoogland

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Hoogland te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hoogland.

Beste Botox klinieken in Hoogland

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Hoogland worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Novus Clinics Amersfoort
novus-clinics-amersfoort
Wordt nu
bekeken
Novus Clinics Amersfoort
Amersfoort, Markenhaven 25A
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Embrace your beauty
Onlangs 8x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hoogland

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hoogland. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Hoogland goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Hoogland

Wat zijn de kosten van Botox in Hoogland?

De prijs van een zone Botox in Hoogland is gemiddeld € 143,65. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hoogland.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hoogland?

In de omgeving van Hoogland zijn 58 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hoogland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hoogland op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties