Botox Amersfoort

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Amersfoort. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Amersfoort in de afgelopen periode
649
Gemiddelde prijs per zone Botox in Amersfoort
€ 152,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Amersfoort
110
Boek een kliniek in Amersfoort

De gemiddelde prijs in Amersfoort voor een Botox behandeling per zone ligt 2% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,11).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Amersfoort

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Amersfoort

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Amersfoort is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Amersfoort

In de omgeving van Amersfoort zijn 110 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Amersfoort. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Amersfoort wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Amersfoort. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Amersfoort

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken in Amersfoort. Welke kliniek wil jij bezoeken voor een botox behandeling? Lees onderstaand artikel en kies een kliniek die bij jou past. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Andere bekende merken botulinetoxine zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden om altijd te kiezen voor een kliniek die met één van deze drie merken werkt. Vergelijk alle Botox klinieken in de omgeving van Amersfoort en maak direct een afspraak.

Botox Amersfoort

Botox kliniek Amersfoort

In heel Nederland is het aantal Botox behandelingen gestegen tot ca. 400.000 per jaar. Indien Amersfoort (en Soest, Baarn en Leusden) representatief is voor heel Nederland, vinden er jaarlijks meer dan 5000 Botox behandelingen plaats in Amersfoort en omgeving. 

Botulinetoxine is in de jaren’70 uitgevonden als medicijn tegen scheelzien. Daar wordt het nog steeds voor gebruikt, maar botulinetoxine wordt tegenwoordig ook veel gebruikt in de dermatologie, urologie en neurologie. Het is een van de meest onderzochte medicijnen ter wereld. De conclusie die wordt getrokken is dat bij deskundige toepassing het een medicijn is met een hoog veiligheidsprofiel. 

Amersfoort heeft met de Koppelpoort een wonderschoon visitekaartje. Inwoners van Amersfoort hechten kennelijk ook veel waarde aan schoonheid.

Botox Amersfoort

Een cosmetische botulinetoxine behandeling zorgt voor een ontspannen voorhoofd. Het wordt ook wel gezien als de meest effectieve behandeling om rimpels te verwijderen. De meest voorkomende cosmetische toepassingen zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Een behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. Daarna kunnen de spiertjes die de rimpels veroorzaken weer worden geactiveerd.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Amersfoort

Injectables worden vaak gebruikt als cosmetische behandeling. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Fillers worden voornamelijk toegepast om een rimpel op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. De populairste filler behandelingen zijn dan ook lipfillers en traangoot fillers. Met traangoot fillers worden wallen onder ogen en donkere kringen behandeld. De vermoeide blik is dan verleden tijd.

Botox prijs Amersfoort

De Botox kosten Amersfoort verschillen ook fors. Bij de diverse klinieken is de prijs van één zone botulinetoxine tussen de € 90 en € 200 per zone botulinetoxine. 

Lees verder:
Lip fillers kliniek Amersfoort 

Cosmetische kliniek Amersfoort

Er zijn veel behandellocaties. Toch is het niet aan te raden om klakkeloos voor een kliniek te kiezen. Belangrijkste is dat jij een goed gevoel hebt bij de kliniek. Tijdens een vrijblijvend consult moet je het gevoel hebben dat je alle vragen hebt kunnen stellen, en dat de arts jouw wensen begrijpt. Het is voor jou belangrijk om te weten hoe lang de arts ervaring heeft, welk merk injectable hij/zij gebruikt en hoeveel de behandeling gaat kosten. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen in Amersfoort en omgeving.

Lees verder:
Botox ervaringen
Rimpels verwijderen bij mannen
Traangoot filler reviews

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Amersfoort

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Amersfoort:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Amersfoort berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Amersfoort

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Amersfoort die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Amersfoort

Kliniek
Logo

Van Dijk Clinic

5
Weverssingel 7, Amersfoort (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
CitySpa Amersfoort
Belotero logoprofhilo-logo

CitySpa Amersfoort

4.4
Weverssingel 7, Amersfoort (<1 km)
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Kevin Bulgac

Drs. Kevin Bulgac

Van Dijk Clinic (<1 km) Villa Vital (97 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Amersfoort

Wat kost een behandeling met Botox in Amersfoort?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Amersfoort € 152,71. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Amersfoort?

In Amersfoort zijn 110 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Amersfoort op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Amersfoort?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Amersfoort vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Amersfoort en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.