Botox Amersfoort

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Amersfoort. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Amersfoort.

Aantal afspraken in Amersfoort in de afgelopen periode
1.896
Laagste prijs per zone Botox in Amersfoort
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Amersfoort
€ 150,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Amersfoort
134
Vergelijk prijzen in de buurt van Amersfoort

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Amersfoort is gemiddeld € 150,75 per zone. Dit is 5%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,84) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Amersfoort

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
5 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 4x geboekt
Van Dijk Clinic
Van Dijk Clinic
Amersfoort, Weverssingel 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Tulip Clinic
Tulip Clinic
Amersfoort, Kamp 68
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
David Njoo Skin & Laser Clinics
David Njoo Skin & Laser Clinics
Amersfoort, Vondelplein 4D
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 600,00
Profiel bekijken
Skinfinity Amersfoort
Skinfinity Amersfoort
Amersfoort, Koningin Wilhelminalaan 1
1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Cosmetic Clinics Amersfoort
Cosmetic Clinics Amersfoort
Amersfoort, Leusderweg 214
1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Botox reviews Amersfoort

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Amersfoort.

Bekijk reviews

Mooie locatie, goed bereikbaar. John Telen is een vriendelijke, kundige arts. Resultaat is nu al beter dan de botox behandeling bij vorige kliniek.
Bea De Groot
Faceland Amersfoort
3 april 2024 05:05
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor... Toon meer »
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor hetgeen ik me aan stoorde. Echt heel fijn! De behandeling van botox en fillers was echt goed te doen. Ik had geen pijn, klein beetje blauw maar dat verdween snel. Caroline belde ook dag erna op om te horen hoe het ging! Echt een aanrader en ik ga zeker terug. Toon minder »
Marijke Swinkels
Van Dijk Clinic
27 maart 2022 08:08
Vorige maand ben ik samen met mijn moeder voor het eerst naar Van Dijk Clinic geweest. Wij hadden allebei een afspraak voor een botox behandeling. Mijn moeder had gekozen voor 3 zones, en ik had 2 zones gedaan. Dit werd allemaal goed uitgelegd tijdens het consult, ik wilde graag de behandeling als preventie tegen lijntjes in de toekomst, en mijn moeder had a... Toon meer »
Vorige maand ben ik samen met mijn moeder voor het eerst naar Van Dijk Clinic geweest. Wij hadden allebei een afspraak voor een botox behandeling. Mijn moeder had gekozen voor 3 zones, en ik had 2 zones gedaan. Dit werd allemaal goed uitgelegd tijdens het consult, ik wilde graag de behandeling als preventie tegen lijntjes in de toekomst, en mijn moeder had al een aantal fijne lijnen in het gezicht. Door middel van deze behandeling zijn die lijnen bijna niet meer te zien, alles is zo goed als verdwenen. We zijn echt heel blij met het resultaat, en zullen snel weer terug komen voor een andere afspraak. Tot snel! Toon minder »
Nailsbymali
Van Dijk Clinic
13 december 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Amersfoort

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Amersfoort? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Amersfoort

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Amersfoort. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 53 klinieken binnen 15 km van Amersfoort. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 285,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 55,00
Baby Botox0,5 zone€ 55,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 340,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Amersfoort kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Amersfoort.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Amersfoort

In de omgeving van Amersfoort werken 81 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Amersfoort

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Amersfoort is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Amersfoort

In de omgeving van Amersfoort zijn 134 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Amersfoort is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Amersfoort zijn 53klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Amersfoort

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Amersfoort zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Amersfoort v.a € 99,00

In Amersfoort kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 150,75. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Amersfoort

De laagste prijs per zone Botox in Amersfoort is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Amersfoort te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Amersfoort.

Professionele cosmetische klinieken in Amersfoort

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Amersfoort worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Novus Clinics Amersfoort - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Novus Clinics Amersfoort
Wordt nu
bekeken
Novus Clinics Amersfoort
Amersfoort, Markenhaven 25A
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Embrace your beauty
Onlangs 7x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
OranjeKlinieken Amersfoort - Bekijk prijzen en maak een afspraak
OranjeKlinieken Amersfoort
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
Onlangs 4x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Amersfoort

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken in Amersfoort. Welke kliniek wil jij bezoeken voor een botox behandeling? Lees onderstaand artikel en kies een kliniek die bij jou past. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Andere bekende merken botulinetoxine zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden om altijd te kiezen voor een kliniek die met één van deze drie merken werkt. Vergelijk alle Botox klinieken in de omgeving van Amersfoort en maak direct een afspraak.

botox-amersfoort

Botox kliniek Amersfoort

In heel Nederland is het aantal Botox behandelingen gestegen tot ca. 400.000 per jaar. Indien Amersfoort (en Soest, Baarn en Leusden) representatief is voor heel Nederland, vinden er jaarlijks meer dan 5000 Botox behandelingen plaats in Amersfoort en omgeving. 

Botulinetoxine is in de jaren’70 uitgevonden als medicijn tegen scheelzien. Daar wordt het nog steeds voor gebruikt, maar botulinetoxine wordt tegenwoordig ook veel gebruikt in de dermatologie, urologie en neurologie. Het is een van de meest onderzochte medicijnen ter wereld. De conclusie die wordt getrokken is dat bij deskundige toepassing het een medicijn is met een hoog veiligheidsprofiel. 

Amersfoort heeft met de Koppelpoort een wonderschoon visitekaartje. Inwoners van Amersfoort hechten kennelijk ook veel waarde aan schoonheid.

Botox Amersfoort

Een cosmetische botulinetoxine behandeling zorgt voor een ontspannen voorhoofd. Het wordt ook wel gezien als de meest effectieve behandeling om rimpels te verwijderen. De meest voorkomende cosmetische toepassingen zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Een behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. Daarna kunnen de spiertjes die de rimpels veroorzaken weer worden geactiveerd.

Botox ervaringen in Amersfoort

Hele mooie en fijne schoonheidssalon in Amersfoort Vathorst. De behandelingen worden in overleg bepaald en de uitvoering is fantastisch. Deze vrouwen weten écht wat ze doen, adviseren waar nodig goede producten die je altijd thuis mag testen. Fijn dat mijn afspraken altijd door gepland worden, dan heb ik zeker weten een plekje!
Anouk Lozeman
Original Skin
25 februari 2021 13:01
Na diagnose CDLE en verschillende crèmes en zalfjes van het ziekenhuis te hebben geprobeerd, werd de wanhoop en verdriet steeds groter. Via een vriendin kwam ik terecht bij dermatoloog David Njoo in Amersfoort. Hij gaf aan mijn klachten te kunnen verhelpen, maar dat ik wel geduld moest hebben..Ik kreeg goede adviezen hoe om te gaan met CDLE/melasma en welke... Toon meer »
Na diagnose CDLE en verschillende crèmes en zalfjes van het ziekenhuis te hebben geprobeerd, werd de wanhoop en verdriet steeds groter. Via een vriendin kwam ik terecht bij dermatoloog David Njoo in Amersfoort. Hij gaf aan mijn klachten te kunnen verhelpen, maar dat ik wel geduld moest hebben..Ik kreeg goede adviezen hoe om te gaan met CDLE/melasma en welke producten/medicatie hiervoor te gebruiken.
Na meerdere laserbehandelingen, medicatie en verzorgingsproducten zag ik het resultaat na 14 behandelingen: geen gigantische donkere vlekken meer op mijn neus en wangen.
Door deze behandelingen heb ik m’n zelfvertrouwen en vrijheid weer terug. Dit dankzij het geduld en vastberadenheid van David Njoo, mijn oprechte dank hiervoor.
Ik zou iedereen met diagnose CDLE/melasma aanraden om bij hem langs te gaan voor behandelingen.
De aanhouder wint! Toon minder »
Melanie Katabaloeboeng
Dr David Clinic
23 januari 2024 22:10
Heerlijke behandeling met softlaser in een prachtige salon in hartje Amersfoort
marjolein do
9 februari 2023 12:12

Vul je locatie in om klinieken te vergelijken

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Amersfoort

Injectables worden vaak gebruikt als cosmetische behandeling. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Fillers worden voornamelijk toegepast om een rimpel op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. De populairste filler behandelingen zijn dan ook lipfillers en traangoot fillers. Met traangoot fillers worden wallen onder ogen en donkere kringen behandeld. De vermoeide blik is dan verleden tijd.

Botox prijs Amersfoort

Bekijk de gemiddelde Botox prijs van alle klinieken in Amersfoort. Vergelijk de prijzen per kliniek door bovenstaand je locatie in te vullen.

Botox prijzen in Amersfoort  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 141
 2 zones€ 251
 3 zones€ 357
Fronsrimpels € 141
Kraaienpootjes € 141
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 141
Wenkbrauwlift € 90
Baby Botox0,5 zone€ 90
Botox zweetoksels € 429

De Botox kosten Amersfoort verschillen ook fors. Bij de diverse klinieken is de prijs van één zone botulinetoxine tussen de € 90 en € 200 per zone botulinetoxine. 

Lees verder:
Lip fillers kliniek Amersfoort 

Cosmetische kliniek Amersfoort

Er zijn veel behandellocaties. Toch is het niet aan te raden om klakkeloos voor een kliniek te kiezen. Belangrijkste is dat jij een goed gevoel hebt bij de kliniek. Tijdens een vrijblijvend consult moet je het gevoel hebben dat je alle vragen hebt kunnen stellen, en dat de arts jouw wensen begrijpt. Het is voor jou belangrijk om te weten hoe lang de arts ervaring heeft, welk merk injectable hij/zij gebruikt en hoeveel de behandeling gaat kosten. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen in Amersfoort en omgeving.

Lees verder:
Botox ervaringen
Rimpels verwijderen bij mannen
Traangoot filler reviews

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Amersfoort

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Amersfoort. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Amersfoort waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Amersfoort Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Amersfoort, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Amersfoort

Wat kost een behandeling met Botox in Amersfoort?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Amersfoort is op dit moment € 99,00.De gemiddelde prijs in Amersfoort is momenteel € 150,75. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Amersfoort?

Binnen 15 kilometer van Amersfoort zijn 53 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Amersfoort op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox